Кюретаж и забременяване след това - 21

• 23 023
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
аз пък стискам палчета на всички да се омитате по бързо от тук.... няма да казвам колко щастлива мама съм Simple Smile

# 661
Динорка те мацките за това са си сложили календарите, за да ги споделят, аз също съм надничала, но никога с цел следене на някои Shocked
Но както каза Дони, не винаги всички са добронамерени, мен май също ме наблюдават, та взех да внимавам какво пиша вече Rolling Eyes
Зайче а дано  Praynig Praynig Praynig

# 662

то няма друг вариант,просто при едни борбата е по лека или по краткотрайна,при други е друга,но е ? на време  Hug

# 663
  • Пловдив
dinora1605 , то едно е да видиш примерни графики, което и аз съм правила, но съвсем друго е чрез търсачките на форума да търсиш дали някой има регистрация, какво е писал, как си води графиката и това търсене да го правиш всеки ден. Още повече ме вбесяват търсения дали лесно се забременява след кюретаж и тем подобни и то при положение, че човека няма нищо общо с кюретажите.  ooooh! Не искам да изпадам в подробности, но просто забелязах, че представлявам голям интерес за някои персони и с оглед търсенията съвсем не е защото ми мислят доброто.  Tired

Fireche, моята графика също беше публична и си я бях сложила преди време в лентичка. По принцип няма какво да крия, но пък не искам и да задоволявам хорското любопитство.

# 664
Дони- Hug Hug Hug-нали знаеш-тя простотията човешка е по-силна и от бурният вятър.....
И аз се чудя много пъти защо такава злоба има сред хората-въобще не съм идеалист,нито романтик-ама то.... ooooh! ooooh! ooooh!-и др което забелязвам е че жените са много по-злобни и агресивни...то пък да си толкова празен от съдържание човек,да нямаш свои цели и мечти, и толкова да те е смазал живота ,че само злобата да те храни-еми не ги разбирам тези неща....
Простете малко се отклоних,но доста се паля понякога Blush

# 665
Дони- Hug Hug Hug-нали знаеш-тя простотията човешка е по-силна и от бурният вятър.....
И аз се чудя много пъти защо такава злоба има сред хората-въобще не съм идеалист,нито романтик-ама то.... ooooh! ooooh! ooooh!-и др което забелязвам е че жените са много по-злобни и агресивни...то пък да си толкова празен от съдържание човек,да нямаш свои цели и мечти, и толкова да те е смазал живота ,че само злобата да те храни-еми не ги разбирам тези неща....
Простете малко се отклоних,но доста се паля понякога Blush
Peace Подкрепям!
 Дони, съжалявам, че има и такива хора в обкръжението ти! Поне вече ще зна
еш с кого трябва да внимаваш

# 666
  • Пловдив
me4koni, много много си права! И аз си казвам да не се ядосвам, но понякога постъпките на уж много близки хора могат да те изкарат извън нерви  ooooh!

dinora1605, това е добрата страна на нещата. И често както става в живота по ирония или по случайност в трудните моменти разбираш, че най-много можеш да разчиташ на семейството си.

И освен това разбрах, че непознати хора като вас момичета много повече ще ме разберат и подкрепят... може би защото знаят какво е да минеш през всичко това. А в трудните моменти е хубаво да знаеш, че има някой който те разбира, а не просто ти съчувства  Hug Hug Hug

# 667
# 668
Здравейте момичета и аз съм закъсняла с палчетата, но ще стискам всеки ден на всички ни за всеки случай.Сега  Hug Hug и много селувки

# 669

И освен това разбрах, че непознати хора като вас момичета много повече ще ме разберат и подкрепят... може би защото знаят какво е да минеш през всичко това. А в трудните моменти е хубаво да знаеш, че има някой който те разбира, а не просто ти съчувства  Hug Hug Hug

то винаги е така,почти де ...има една приказка не питай старило, а патило Wink

# 670
Стискам палци на всички които се нуждаят от малко късмет Simple Smile

# 671
  • Пловдив
Влизам само на бързо да ви поздравя с "Добро утро"   bouquet
И да ви помоля за едни палчета, че днес ще пускам контролно ТСХ и ФТ4  Praynig

# 672
КарриHug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Момичета, това със следенето си е много пошла работа. Честно казано обаче не ми пука кой ме следи и защо го прави. Това е съдбата ми и не се притеснявам да споделя мъката си, преживяванията си и надеждите си , ако ще и с целия свят! Който иска да ме следи и да си злорадства, като си няма друга работа.  Mr. Green

Аз лично се чувствам тук много добре, въпреки заглавието на темичката ни. Тук намирам разбиране и изплаквам болежките си с хора, които знаят какво е да изпиташ тази гадост на гърба си. С две думи - благодаря, че ви има, и че сте това, което сте!

Дани, как си, мила?

Хайде стиснете и едни палци..не са за мен, за мъжа на сестра ми са. В момента го оперират за отстраняване на единия бъбрек и чакам след минути да ми се обадят, надявам се с добри новини.  Praynig Praynig Praynig

# 673
здравейте момичета,аз да ви се похваля,дойде 1-ия МЦ на 28

# 674
Здравейте,дами Hug Hug
Само да кажа-дзак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,че и аз тръгвам към док..може и за мен едни леки палчета Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт