Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често други деца посещават дома ви, за да си играят?
Колко дълго остават при вас, когато дойдат?
Колко често посещават вашите деца и връщат ли визитата си или само други идват при вас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често други деца посещават дома ви, за да си играят?
-
Колко дълго остават при вас, когато дойдат?
-
Колко често посещават вашите деца и връщат ли визитата си или само други идват при вас?
-
Имам ли проблем с това?
-
Какво да правя, ако детето не иска да играе у тях?
Определям твърди правила за игра. Когато може ок, когато не може и не искам - казвам - извинявай, но сега не може да дойдеш, аз ще те викна, когато може и толкоз. Изобщо няма да го пускам, нито ще се притеснявам да си го кажа. 
Който не се съобразява, притеснява ме и ме натоварва емоционално, и не разбере от молба, намек или директно споделяне, ами всеки е свободен да се изненадва неприятно, да се сърди или каквото там му се иска да изживее като реакция.
Тук знаеш ли как са все празни площадките? Децата стоят по дворовете. Изобщо... Не е като в по-големите градове, нямат нагласа и желание да се срещаме, аз съм звъняла на няколко и нито една не ми е върнала обаждането, дори и за срещи в парка. Затова ми е мъчно, защото той си казва и търси децата и иска да играе с деца. А такава темерутщина не очаквах.