Деца отглеждани в чужбина-2

• 31 819
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
# 91

Англичанки как сте, при нас много страшни картини показват  Sad

Аз пак блея явно...но съм "отказала" тв откакто сме тук и попрочитам само набързо финансовите новини. Сега ще отворя да видя!

# 92
Честито на двамата ни рожденници Емили и Ники! Да правят все по-горди милите си родители! Да растат весели, засмени! Heart Eyes
Момичета не се притеснявайте не е чак толкова зле положението! Не е приятно ама и това ще мине Август месец хората полудяват! Мъжо отразява събитията и да ви кажа доста се преувеличава! Палежите си ги има, по главните улици е предимно магазини за маратонки са разбитите и ограбени(може да си направите сметката), полицаите се майтапят, че утре всичките лапета ще са с нови маратонки! Полицията няма как да напражи много те са доста деца все пак неможе да арестуват всички-за всеки случай данеби да потпалят нещо!
Сию много хубави снимки! Личиси, че сте си прекарали добре!
Аз да се похваля токущо запазих билети на родителските тела за кръщенето на младши и съм много щаслива! Милите не са го виждали откакто се роди(освен по скайп), а идват само за 4 дена ама ще е голямо мачкане!
Хайде аз изчезвам да храня едно диване и после площадките ни зоват! Целувки и  Hug на всички!

# 93
  • Edinburgh-UK
Честит рожден ден на Емили и Ники!!Да бъдат здрави и усмихнати за радост на мама и тати  bouquet
old sportаз му пасирвам плодове обаче и тях не харесва,от време на време го лъжа и си похапва ама е рядкост,здраве да е,все ще ги прояде рано или късно
сю много хубави снимки,на мене Париж ми е слабост

# 94
  • FRANCE
Благодаря за пожеланията за Еми.

Честит рожден ден на Ники!

Сию много хубави снимки! Малката е голяма кукла.

Аз сега шправя опити за стягане на багажа, че утре летим за Бг. Пожелайте ми успех, ще съм сама със двете зверчета.

# 95
Мадам, много сладка снимка! Лек път утре и приятен престой!  bouquet
Мики, да ви е жив и здрав порасналия Ники! Приятно празненство!  bouquet
Сю, благодарим за снимките! Все така да празнувате  Wink
Светле, пробвай да ги посваряваш малко плодовете и тогава да ги пасираш. Откъм хранителна стойност няма да са като суровите, но пък е по-добре от купешките  Peace

# 96
Джени, щом не те е страх, че твоя мъж отразява събитията, явно не е толкова страшно. Ама големи мелета...въх! Сега погледнах чак.
Кога ще го кръщавате ? На рождения му ден ли? Ваште трябва да подскачат сега от радост и нетърпение! Ние решихме на 15-ти да кръстим Леа, после ако ще да ми надуят главата техните, туй то!

Аз си скапах очите с това писане и превеждане и подготвяне на двата сайта...ама ще стане де! Пускам статии в "моето бебе и аз" , ще направим и страничка във фейса, ама покека лека. И като съм боса откъм компютърните въпроси, само се дрънкаме с моя мъж Wink

Сю, много хубави снимки! Къде сте я влачили само Joy на Нотр Дам ли сте я качили, или до Сорбоната на Пантеона? Не ги помня тези колони къде са Wink браво на вас!Да не сте и хвърлили пъпчето там Wink

# 97
Сю, много хубави снимки!

Да споделя, че Оливър в  петък и събота имаше температура, а от неделя е с обрив, който се оказа орбили. Crazy
В по-лека форма е, понеже пъпчиците нямат връхчета... но е много, ама много нервен.Ннаправо не се трае. За секунда не иска да стои сам. ooooh!

# 98
Боби, Пантеона, за Нотр Дам имаше километрични опашки и решихме по-ползотворно да си използваме времето  Wink За работата, кажи ако може нещо да помагаме  Hug
ЗвездиHug дано бързо да му мине на малкия звездичко. Дай една снимка да го видим, че аз него май не съм го виждала  Flutter

# 99
Честити първи рождени дни на Еми и Ники!  bouquet Да растат много здрави и щастливи деца.   bouquet

Сю това коментирахме досега в английската тема, че за пореден път се радвам, че избрахме малко и спокойно градче пред голям и пълен с чернилки град.  Peace
п.п. Много хубави снимки..

# 100
Сю прекрасни снимки! И Леа много е порасла. Как от бебчета се превръщат вече в деца.  Heart Eyes

Звезди  Hug дано шарката мине леко и бързо. Да не се мъчи много малкото слънце. Как успя да я прихване, нали казват, че до годинка са имунизирани?

Добре, че "чернилките" предпочитат големите градове, та белите да могат спокойно да живеят по села и градчета. Wink А, и белите момиченца и момченца от лоуър клас пияни като талпи, замерящи полицаите с бутилки също не са по тия ширини.  Rolling Eyes

# 101
По принцип казват, че и кърмачетата били защитени от майчината кърма, но.... Flutter
Дано да мине леко и аз за това се моля. Praynig

# 102
По принцип казват, че и кърмачетата били защитени от майчината кърма, но.... Flutter
Дано да мине леко и аз за това се моля. Praynig
Ужасно!  Hug Явно има и изключения. Sad Нормално да е раздразнителен. Представям си какво му е.

# 103
Честит рожден ден на Ники! Желая му безгрижно детство, изпълнено с много смях и игриcostumed034 Tada  bigdance2
звездичка бързо да се оправя Оли и дано не го предаде на баткото Hug
Siiu много хубави снимки, малката е голяма красавица. Много хубав подарък сте й направили, и моята идея е да направя такъв подарък на голямата ми дъщеря. Тя много обича пътуванията и от сега се вълнува от плана ми.
madame много са хубави и двете госпожици. Лек път утре!
Момичета да ви кажа, чета ви, но от Йоана не мога да пиша. Не знам какво я прихваща напоследък, не ми дава да мръдна никъде без нея, а седна ли на компютъра идва и иска да я взема. От както си останах в къщи е болезнено привързана към мен. Не признава никого друг освен мен. Ако случайно се излъже и отиде при друг, всичко е добре докато не ме види или чуе и вече започва да търси начин да дойде при мен. От една страна съм много щастлива, но от друга на моменти се задушавам Tired. Сега поне каката я няма, тя остана в Бг до септември. Реших, че е по добре да тича на воля на село и да играе със братовчед си, отколкото да я затворя тук в апартамента.
Сега накратко за беба. Още нямаме зъби, което удивлява всички които ни видят, но моя отговор е че дете без зъби няма Laughing. В Бг тотално разбъркахме и малкото режим които имахме, но сега вече няколко дни свикна да заспива в едни и същи часове. Кризата с преспиването при нас премина, сега се мъча да я мина само на 1но спане на ден, иначе си ляга много късно вечер. Ще видим дали ще успея, ще ви разказвам. Но най големият ни проблем е храната. Пюрета почти не яде, дори много пъти си затваря устата още преди да е опитала. Ако и дам нещо от масата яде, но не всичко. Но тъй като няма зъби, и не съм много сигурна какво успява да сдъвче не давам по много. Така, че на ден ако и се събере да изяде 200 гр. твърда храна направо умирам от кеф. Иначе не е слаба, 9,300кг.
Жестовете й за сега не са много. Когато иска да я вземем протяга ръчички, когато иска нещо също, дава целувки, в Бг казваше и чао, но сега нещо не иска и май са това. Думичките знае няколко, но най употребяваната е "дай", като я употребява и когато иска нещо и когато ти дава. Казва "ам-ам", "мама" и"тата", като тата се употребява за почти всичко.
Лека нощ и много  Hug Hug Hug за всички.

# 104
Здравейте,мацки! Simple Smile Първо честито на всички рожденици и рожденички!  bouquet Растете мили дечица здрави и усмихнати за радост на вашите скъпи родители Heart Eyes
Звездичка,дано скоро се оправи малкия сладур Praynig Hug
Сю,страхотни снимки...с пожелание всяка година,на този празник да сте на ново място-някъде,където не сте били никога Simple Smile Аз да дам отчет относно храненето:взех отново да му давам мляко за закуска,то голямо плюене беше,голямо чудо...е след като видя,че няма друго взе да яде.Та сега в крайна сметка стана така:в 8ч. мляко,в 10ч. плодове и т.н. влезе в ритъм.
Ние сме далем от размириците,всъщност са през един квартал от нашия,за сега всичко е наред тук,а и като гледам настроението по улиците сякаш всичко е наред,дано не се пренесат насам,тук не живеят много черни за щастие.Днес като ходих на изследвания видях как цяла тумба негри прбиват бял #Crazy ,на човека не му се виждаше главата от кръв-беше ужасно!Най-страшното е обаче,че полицията стоеше отстрани безучастна!!!Ей това много ме възмути!

П.П. Изследванията ми са много добри!!!Победих!!! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт