The Vampire Diaries season 3 - 19 тема

• 48 984
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Здравейте, аз наското погълнах буквано всички епизоди  на сериала  Crazy
Сега вече ще гледам заедно с следващите серии.

Как мислите може ли татенцето на Карълайн да има нещо общо с ловеца или да е Той??Много ми стана интересна как не се поддава на влияние....

# 646
  • КиТ
Ехооо феновете от клон Деймън, къдее стее? Тука феновете на Стафан ни заляхааа!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

tooth tooth tooth tooth МНОГО СМЕ,СИЛНИ СМЕ Mr. Green Joy Joy Joy

Бащата нали каза нещо от сорта,че пие много алкохол за туй не го хваща влиянието на Дейман Thinking

# 647
  • Срещу планината:)
Май вече не ме интересува кой с кого  Simple Smile От началото на сезона нямаше и минута в която да ми е било скучно. Хич ми не е зор дали Дамян е счупил врата на Рик, просто да си разнообрази вечерта. Той си е такъв, Стефан ме радва още повече.Ми май взе да ми писва от добри вампири  Crossing Arms Обичам романтиката,ама ако искам да гледам само цветя и рози ще си пусна канал Романтика  Mr. Green

# 648
Аз се зарекох повече да не коментирам, но много ми е интересно вашето "Винаги ще бъде Стефан" как се вписва в картинката когато Елена буквално си призна, че има чувства към Деймън, но просто не иска дори да си помисли за това, за да не стане реалност?

И не, Деймън не се изложи, Деймън беше себе си, защото започна да става скучен.

tooth tooth tooth tooth МНОГО СМЕ,СИЛНИ СМЕ Mr. Green Joy Joy Joy

Бащата нали каза нещо от сорта,че пие много алкохол за туй не го хваща влиянието на Дейман Thinking

Глупости, как ще е казал това бе?! Говореше за тренировки на ума и как се е тренирал много дълго време. Затова още преди да му въздейства му каза "Умът е много силно нещо."

А ловеца е Себастиян Роше или Майкъл, Ребека му каза името.

# 649
А този ловец би трябвало също да е свръхестествен, иначе не си представям как през 20-те години ще ги гони, и все още ще е жив...

# 650
Така ми се иска ловците да са двама ... и да са братя  Whistling Blush

Но и аз мисля, че бащата на Карълайн има нещо общо с Ловеца  Thinking

# 651
  • КиТ
Йо той каза,че си е тренирал ума,обаче,чакай ще ти го дам напарво от субовете:

`Това скоч ли е?

`Мислех те за въздържател.
- Само в умерени количества.

`Държи ума свободен от въздействия.
- Като вампирските.

И после продължава,че е тренирал ума си бла-бла и си помислих,че и алкохола му помага Thinking Аз така го разбрах Mr. Green
Относно тава,че Еленка си призна за чувствата никой не отрича и не може да оспорим естествено,но въпроса е дали ще има Делена момент без дрехи Whistling Whistling Whistlingтова е Crazy Mr. Green Joy Joy Joy

# 652
Не няма общо алкохола, той говореше за тренинг на ума просто.

# 653
  • DE
Сега най-интересното е, кой е ловецът? Дали го познаваме или тепърва ще се появи?
Дали е Илайджа???

# 654
  • София
Мокка, мисля, че не си разбрала правилно "виноги ще бъде Стефан" Подозирам, че на никоя от нас, които сме на неговия клон не и пука вече дали ще е с Ленчето. За мен винаги ще бъде Стефан, защото след кратката пауза във втори сезон сега го развиват с пълна сила, а Деймън го върнаха в начална позиция.
Освен ако не направят туист тип Бъфи+Спайк, който вече сме го гледали в друг сериал просто няма как за мен лично да е Дамян.

Отделно от това защо се отказваш да коментираш? Достатъчно неща има извън любовния триъгълник, за които да се говори.

# 655
Сега най-интересното е, кой е ловецът? Дали го познаваме или тепърва ще се появи?
Дали е Илайджа???

Появи се вече, в този епизод Ребека дори каза, че се казва Майкъл
На мен ми е интересно ако и той е от Източна Европа, както предполагам ще се окажат и Древните, дали няма да го наричат Михаил?

Ване, самата фраза принадлежи на Елена, което ме довежда на мисълта, че се използва за отношенията на Елена към Деймън. За лични пристрастия няма и дума как да стане за сменяне, всеки си е с предпочитанията си.

Отказването ми идва от това, че въртим, сучем и каквото и интересно да става в сериала, все опираме до двойките и все сценаристите виновни, че този такъв онзи онакъв. А те в крайна сметка  изграждат историята както намерят за добре и аз смятам, че трябва да се коментират самите случки вътре в сериала, а не защо те са решили да го направят такъв. Аз и друг път съм го казвала ама ей го на пак до това се стига.

# 656
  • Варна
Вярно, че Ловеца го нарекоха Майкъл Rolling Eyes

Освен това очакваме май и най-древната вещица newsm78 Нали колието е било нейно...

# 657
  • София
мокка, права си... разбирам те...

Много ме е яд, че таткото на Карълайн толкова рано си отиде. Доста свежа беше появата му! Смятам, че пак ще се появява и изчезва така, както татко Джон.

# 658
Аз мисля, че сценаристите добре се справят, поне за сега финтират моите очаквания за развръзка, което много ми допада. Бях се поизплашила от факта, че Деймън започва да се превръща в плюшено мече smile3507, но се взе в ръце, слава богу. А Еленка със Стефан или с Деймън ще си е все същата неориентирана девойка, ама пък и на кой му пука NeWS62
А за таткото на Кар, хареса ми появата му, вкара малко интрига и съм сигурна, че ще има ""I'll be back"" #2gunfire

# 659
На мен ми е интересно ако и той е от Източна Европа, както предполагам ще се окажат и Древните, дали няма да го наричат Михаил?

Да, и аз си мислех, че Древните трябва да бягат от нещо наистина страшно, от нещо старо, нещо могъщо... като един архангел, например  Mr. Green

Ленчето то ясно, милото. Хвана я синдрома на Бела. Къш от Стефан! Ще реве после, ама нъцки...
Относно фразата "Винаги ще бъде Стефан", нека и аз се изкажа, че често я ползвам, си е точно така. Катрин може да беше и с двамата, но за нея Деймиън си беше играчка. Не й е пукало както за Стефан, не ходи след него, а след брат му, нямаше да се кри от него, ако имаше значение. Значение имаше Стефан. След него е ходила всичките години. Затова винаги ще е Стефан  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт