"Август месец е вече тука, Юнчето весело почна да гука" - тема 3

• 26 868
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Доста пропуснах,но ще опитам да наваксам.Надявам се,че всички са добре  Hug
Ние станахме с още по-ужасни колики и вече е кошмарно  #Crazy  Нямам време да хапна,да се наспя,а да не говорим,че почти не мога да свърша домашна работа.Добре,че заспива поне веднъж на ден за 4 часа и леко понаваксвам.

# 106
М-я, по добре го спирай тоя вигантол, че той колкото помага, толкова и вреди. Още не еясно кое е по добре. Аз затова от време на време забравям да давам.

Къдрокоске, Никото е видимо добре, за кашлянето прокашля пак, и вече се чува храчка. Явно е имало нещо и при него. Утре сме на консултаця, пак ще го прегледат.

А, той запал на гимнастиката, пък аз мислех да излизаме вече!  Simple Smile

Хеберлея, оправна мама си ти! Браво. Добре че си със слинг. Е това му е хубавото на лятото! И без дрешки става!  Party

Ето малко снимки на Никола: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2246932609869.133365.1144791217#!/photo.php?fbid=2300091338804&set=a.2246932609869.133365.1144791217&type=1&theater

# 107
Ани, супер е Нико!! Много е сериозен и непоклатим  Laughing Grinning Hug истински мъж

# 108
Chin и моя син нещо взе да прави много големи интервали между храненията 4,30 часа Shocked
Ето сега го кърмих в 12,30 часа и вече наблжава 17 часа, а той още спи  Tired Незнам дори дали да го будя, видимо пък нищо му няма, да кажеш нещо, че е болен, не е.

m-g спирай го Вигантола, щом педиатъра е преценил, пък и сега е лято не е чак толокова страшно, ако не приема задължително.

Взе да шава юнака, дано се събужда вече, че ще станат иначе пет часа  Crossing Arms

# 109
Здравейте пак!
днес Явор е прекрасен - почти не е ревал, риткаше си, поспа, открих още един начин за успокояване - изпях целия си наличен репертоар от народни песни и така успях да изгладя Simple Smile А сега метнах във фурната една манджа "ол инклузив" - събрах наличните в хладилника продукти и хайде в йената Simple Smile
Нилата, видях, че и ти си писала за жълтеница, вероятно както при Бухта и при Ани става въпрос за кърмаческа жълтеница - това е реакция към една от съставките на кърмата, но реално не е проблем за бебетата, освен при изкл. високи стойности - над 200 (или 20, зависи в какво се измерва). Как наддава Сезер? Откога взе да прави тези паузи?
м-г, и на Явор не давам Вигантол, вече съм споменавала, и при него фонтанелата е малка.
Мая, дано се разберете по-бързо, и ние напоследък се караме за глупости  ooooh! Снощи какъв скандал стана, че е била заредена фейсбук страницата на Стефан,а аз съм харесала страницата на Дарик радио през неговия профил по погрешка. Той много се ядоса и се развика, аз не му останах длъжна... и от нищо стана нещо. Днес ми се обажда няколко пъти да се извинява  #Crazy
Хеберлеа,  Joy То на теб не ти е било смешно де...
Даги, колко редичко? А какъв цвят са акитата? Ти ядеш ли млечни? А бебчо приема ли пробиотици?

Чинче, дано не те ядосват много...
Мама Нанка, вивианка, къдрокоске, мушмуронко, Ваосилиска, даги, м-г, Тина, радвам се, че се разписахте  Hug

А за морето...свекърите ни казаха, когато ние им казахме за Доспат, защо ли?! Аз реших, че и те ще са от първи, с такова впечатление останах. Но в началото на миналата седмица се обадиха да ни чуят, тъкмо им казахме, че нашата почивка отпада и свекървата се похвали, че те вече са на морето...Значи и да ходехме на Доспат, са могли да го вземат. Ако ми бяха родители, щях да си кажа, но с тях предпочитам да съм внимателна, че никак не ми трябват скандали...

# 110
Здравейте и от мен!

МАЯ, АНИ2-  Hug Hug Hug

Извинете, но напоследък нямам много време, ясно защо...слава Богу, мисля че Дара е по-добре, но утре следобед сме на лекар, дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

АНИ, вие как сте?

ВАЧЕ, как благородно ти завиждам- много хубаво изкарване Heart Eyes

Искам ако може да съм полезна с нещо- открихме капките АНТИФЛАТ- страхотни са! Освен симетикон, съдържат калий, натрий и др. подобни, но комбинацията е много сполучлива!

# 111
Изведнъж останах без деца наоколо и ми е едно странно Rolling Eyes...
Но да не остане празно - айде на компютъра да ви видя - така на село едно време съседките като сложат манджата на котлона и от на пътя се събират да побъбрят и току виж някоя загорила манджата. Дано и аз не загоря моята днес

Ани2, Ани - абе оправих се със ситуацията някак, но ми е обица на ухото - без дрешки и памперс никъде да не излизам. Малчо освен, че добре похапва, редовно и мощно пълни памперси, на мама юнака  Simple Smile  Сега като се сетя как тичах по улицата с бебо легнал по корем на ръцете ми и как ме оглеждат хората  Blush ме избива и мен на смях но сутринта ми се приреваваше - а блузката ми една беличка ефирна, а бебо с нови панталонки...
Пък си бях и казала да не излезна от кабинета и без болничния. Добре че намаше хора пред кабинета...

Ани - много ти е готино детенцето - така като гледам ти е одрал кожата! пу пу

Василиса - и ние ползваме подобни методи - напоследък пускам сушоар по youtube Wink

за вигантола - едната педи казва давай другата изчакай есента..пък аз го купих преди дни и сега като се сетя по капка.

# 112
Момичета моля се болните деца да се оправят по-бързо  Praynig

Вигантола и аз го забравям понякога,но нали са ни летни бебетата и не е толкова страшно  Wink

Имам въпрос към Ана 2.Днес ми ака доста стабилно Краси 3 пъти.Направо като бомба се чува като го пълни.Дали е заради нещо,което съм яла да го е разхлабило така?Като свикнах да ака така на 3 дни и сега за ден 3 такива памперса ме тревожат.Освен кърма,водичка и био гайа не давам нищо друго.Сега е спокоен,а по принцип по това време е страшен рева,а той заспа  newsm78

# 113
Виждам че и някои от вас са имали трудни моменти с таткото.Ние също. Свеки беше тук и за малко да се разделим. Не съм се държала добре с майка му и тем подобни.Тя се едно не е отгледала 2 деца.Държеше малката все едно всеки момент ще я изпусне, пушеше а после идваше и и вмирисваше стаята и още много неща които ме дразнеха, събуждаме се а тя седнала на стола и ни гледа-  Shocked ужас - все ми беше в стаята и направо исках да я  #2gunfire.Едвам я изтърпях 2 седмици. А накрая се оплака че не съм и давала малката. Crossing Arms Та имахме разправии с моя мъж - а той все я защитаваше и оправдаваше. Но вече сме добре, като си тръгна тя.
От началото вместо аз да изпадна в депресия - той таткото изпадна( защо била ревяла малката  Shocked)

А за раждането ще ви кажа на кратко. На третия ден е родих. Изкуствено я предизвикаха.2 дена с ужасни болки и само 1 см разкритие.После ми пуснаха система. Раждането трая 13 4аса направо беше ужас. Биха ми 2 епидурални и нито една не проработи , та си изтърпях всичко от- до. Накрая ми биха морфин и толкова ме приспа че само болката ме будеше.Иначе през цялото време дишах газ който все едно ме дрогира и беше супер усещането.
Воденето на раждане беше абсолютна Нула. Майка се хвана за главата, понеже беше там. Малката си излезна като ракета и ме разкъса нацяло и бая прокарвах.Тя се роди цялата в кръв и дори не я изкъпаха. Изгубих около литър кръв докато ме шият 2 часа Shocked - много болеше защото упойката не действаше.Искаха да ме вкарват в операционната за спинална упойка защото бях много разкъсана но аз отказах категорично и само газта си дишах.
 Просто какво да ви разправям, мога да напиша роман за моето раждане. 4 седмици не можех на дупето да си сядам.И за капак цикъла ми дойде на 28-мия ден ooooh!

# 114
Здравейте.

Бъни,много съжалявам,че така е протекло раждането.Милата  Hug Забравяй бързо!За свекърва ти - втрещих се,как така ви гледа докато спите...  Shocked Shocked Shocked тея жени заслужават един як бой обаче..никва милост !!! Брутална съм,ама се ядосах ей така само като прочетох,а ако ми се случи...не знам...  Crossing Arms

Кити,за утре най-стиснатите палци от мен  Палечка да е здрава.

Майче,дано бързо отшуми всичко. Hug

Ани2 смях се на вашия скандал,ама и нашите са същите  Mr. Green

м-г,спирай вигантола,аз също забравям от време на време,пък и крачетата са на слънце от време на време по малко,докато се разхождаме.

Чин,гащите са ортопедични.Целта им е да държат крачетата на бебо постоянно като на жабче.

Въпреки че Мартин си стои почти постоянно така,аз ще ги слагам,защото се оказа,че майка ми е имала начална фаза на луксация и добре,че са я открили още във втория месец,за да няма последици.При мен също е имало съмнения и майка ми веднага ми е сложила гащите и в крайна сметка всичко е било ок.Доки първото,което ме попита е дали има фамилна обремненост.Някоя от мамите беше писала,че повива крачетата...ще дам неискан съвет,но мисля,че е за добре....това е причината за многото луксации едно време.Много е опасно.Не рискувай.Има проучване в Африка и е установено,че там няма такива случаи на луксация,защото там носят децата си на ръце и с разкрачени крака(жабчета),така ми каза и доки да нося бебо.

# 115
Здравейте, майчета Simple Smile
Бъни,  Shocked #Crazy, ужасно раждане, милата, сигурно много си се намъчила... Аз си мислех, че моето раждане болеше, но пред теб не смея да гъкна...
ТинаТ, мислех да ти кажа, че моя Алекс си ака по 3 пъти на ден постоянно, но после видях, че при вас не е така по принцип и затова се притесняваш. Нека Ана2 си каже вещото мнение, аз си мисля, че може Краси вече да е нормализирал нещата, дано  Peace
Хеберлеа  Joy, извини ме, но се посмях Simple Smile. И аз имах подобен случай на центъра. Бях облякла малкия с едно страхотно ромпърче на Адидас и гордо го гушках в едно заведение. По едно време моя синковец така се изака, че си омаза целия гръб, понеже аз си го потупвах по памперса  hahaha. И айде в количката и газ към вкъщи  Joy Ама вече не излизам никъде без поне 3 чифта дрехи за преобличане, мокри кърпички и 3-4 памперса  Peace
Ани2, несъобразителни хора са ти свекърите, представям си детенцето как щеше да се радва на морето. Аз за моите хич няма и да почвам, че  #Cussing out #2gunfire. Само ще спомена, че свекъра не е виждал внука си дори и на снимка и не се е обаждал на сина си откакто се е родил Алекс само защото детето не е кръстено на него  #Cussing out #Cussing out #Cussing out.
А н и, и двете ти дечица са прекрасни  Heart Eyes
Бухта, горката ти, много е лошо така, дано всичко се оправи Simple Smile
Василиса, добре дошла  Hug, дано при вас всичко се нормализира по-бързо  Peace
Гледам говорите си за семейни отношения.... Ние доскоро нямахме никакви проблеми, но откакто се преместихме в Плевен... Rolling Eyes нещо става. Аз ли съм по-изнервена и все му правя забележка, той ли е станал по-мързелив, не знам. Или се дължи на факта, че майка ми е много често при нас, но е факт, че се караме... Сега дори ми е сърдит и не си говорим от няколко часа, защото му казах, че не обръща достатъчно внимание на детето... Ядосвам се когато го оставя в креватчето и му навива играчката, когато е очевидно, че детето иска да не лежи постоянно, а малко да погледа от високо.. Дано скоро се оправят нещата, че така не съм свикнала и ми е криво, прекрасно се разбирахме, много щастливи бяхме, толкова го чакахме това дете...  Cry

# 116
Ох, момичета..  Hug Не се карайте за глупости или поне гледайте бързо да ви минава и да се сдобрявате.
При нас не е само лошо.. имаме си и хубавите моменти /10 години сме заедно/, само че аз нещо изпуших и само за глупостите си спомням и се донавивам. Иначе си знам че съм умна и красива, мила и добра  Mr. Green ама не е достатъчно
Спокойна вечер на всички бебоци и да поспят  Hug

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 22:01 от М@я

# 117
Здравейте..
акъла ми го няма нещо.

Хеберлеа, имах подобна случка, само че бях на кафе.. и бях цялата оакана от Никола.. и облечена с бял панталон  Shocked След това минахме на 3-ка памперси Simple Smile

ПаО, аз мисля, че и пампито върши добра работа, въобще не може да си прибере краката Simple Smile
Момиченцата са по-податливи към луксация от момчетата (ако това може да служи въобще за успокоение)
Оправи ли се колелото?

Аз днес съм горда от себе си. Свекърва ми си прави нейните намеци, аз твърдо и с усмивка отстоявам, пък ако ще да се сърди.
Пак му даде чай 5мин. преди да яде, докато правех млякото, докато се обърна, беше изпил 20мл вече.
Казах стига толкова, а след това се обадила на майка ми да каже, че съм и казала да не му дава  ooooh! Вече ме нарича на цяло име - Елена. Преди бях Ели, мило... вече съм Елена.. ама ми дреме на шапката.
Не спря да го разнася, чак Слав и направи забележка.
Заяви: кога ще почнете да ми го оставяте? (след дълга пауза и осъзнавайки каква грешка е направила с този въпрос добави : за да излизате, не за друго), отговорих, че на този етап не искам да го оставям и за час!  Mr. Green

Ани2, живи и здрави да сте, догодина и двете дечица ще заведете на море  Hug

Къдрокоске, много хубав подарък е отпечатъка на крачето..

Лека вечер, съжалявам, че доста от вас пропуснах, явно трябва да отварям отделен прозорец, за да не забравям..  Embarassed  bouquet

Оф, забравих да питам.
Днес, когато сменях наакан памперс, имаше малко топченце, по-малко от грахово зърно, това нормално ли е ? Иначе акото беше с нормална консистенция?

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 22:15 от chin

# 118
Чин,колелотоо...още ме чака : ))) И пампито върши работа наистина.

Helen,може би наистина това,че майка ти е често при вас е причината той да се отпусне.Според мен е нормално той да си помисли,че предпочиташ тези бебешките неща да ги вършиш с мама...това в началото,пък после той си свиква и...нкарая така си остава..ако сте само двамата,може би ще се сеща.Сега знае,че има кой.Иначе намери ли работа?Не се шашкай..прости му,гушни го : ))))

Къдрокоса подсети ме,че и ние имаме да правим отливки.И на нас ни подариха на питата..та даже две  Mr. Green Добре,че поне са различни,та ще имаме и ръка и крак. Simple Smile Май на 2ката (месеца) ще ги направим.

Чин,това е и моята тактика.С усмивка и както аз си искам.А твоята много ме забавалява,как се оплаква на майка ти от теб  Mr. Green еййй няма такава честно.А най-хубавото е,че и Слав разбира,че досажда и е зад теб.

Момичета(всички бъдещи свекита) записвайте,че да не забравим и да се подсещаме после какви НЕ трябва да бъдем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Или после ще пишем във форум,където ще се оплакваме от снахите хахаххаах  Joy

# 119
Кити, стискам палци за утре за прегледа!  Peace

Хеберлея, кое дете прилича на мен!?  Laughing Благодаря ти, имам да черпя! Че аз като ги гледам и двете на мъжа ми приличат.

Бъни, милата, много си се измъчила!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт