"Август месец е вече тука, Юнчето весело почна да гука" - тема 3

• 26 863
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
М@я, каква е тази дупка? Кой те тормози? Сподели... Hug

# 91
Хубав ден, момичета, много от вас ми се губят и все се притеснявам да споменавам кои - защото за всички ви се сещам и не искам да пропускам - разписвайте се  Simple Smile

Разписвам се!
Тук сме, но явно и другите като мен, нямат много време да пишат, но аз поне гледам да чета редовно през ден-два.
На няколко пъти тръгвам да пиша и без да искам го изтрия, а после нямам нерви пак да го напиша.
Ние сме добре, наддаваме добре,бяхме и на ортопед вчера.
При първа възможност ще се отчета подробно!

# 92
Заваля  #Cussing out Аз съм изкъпана и готова. Малката и тя нищо, че заспа, ама това не ми пречи. Пък то заваля.
Вивианка, много ми хареса това, което казва каката. Много сладко. Моята племеница не дава лоша дума да се каже за Йоана. Сестра ми понякога я майтапи - вика й Йоана е мнооого грозна. Ей онова направо й се ядосва. Ама така е, тя племеницата приличала на свако си - тя така каза. Сигурно затова обича Йоана толкова много.  Grinning
Мая, кой те ядосва казвай. Ей сега една дружина можем да го навестим   Hug
Иначе се опитвам да приемам нещата спокойно. Няма друг начин. По-добре отколкото да се сдухам.
Момичета, как се разбира кога започват да ги мъчат зъбките? Йоана ще си изяде ръцете, много се лигави ама чак като преглътне се чува.
Мама нанка, браво че сте добре. Да вземем да направим час за отчет - към 1 часа примерно като спят малките и хайде на отчет в темата  Hug Майтапя се, сега всички сме доста заети /въпреки че аз май често пиша тук, значи няма да се оплаквам./

# 93
хе хе, благодаря момичета.  Hug
аз... имаме си проблеми в къщи, уж се бяха успокоили нещата, но от няколко дни пак се получават  безумни ситуации и ми е криво и нервно
знам че и двамата сме си виновни, знам че и двамата трябва да направим усилие, но нещо се разминаваме все
както и да е.. ще мине.. по един или друг начин...

# 94
  • Добрич
И аз съм тук. Чета редовно, но не пиша. Причината - нямам нещо вдъхновение за писане.  Laughing
При нас нищо ново...Все същите номера с неспането у дома, със сукането на всеки час, с държането на ръце и т.н. Докога - не знам.  Mr. Green Иначе аз съм добре. Ако я нямаше домакинската работа, щях да съм супер. хехехех.
Свекървата и свекъра идваха на гости да видят децата в събота. Много им се радваха, пораснали били.  Grinning Мина много хубаво.
В неделя правихме питка на Вихрен. Не у дома обаче, а на заведение. Много приятно и спокойно беше. Хареса ми.  Wink Един от подаръците беше гипсова отливка и Вихчето вече си има отпечатък от крачето си на 45 дни.  Simple Smile Много сладурско се получи.
Та, такива ми ти у наща къща.
Кити, стискам палци вече черната серия да свършва.  Peace
Бухта, и при вас е весело. Дано се уталожи положението.
Ние с по двете момчета какво да кажем...И баткото и този сега все трудно се гледат като малки. Дано и Вихрен да се поуспокои като поотрасне като батко си.  Laughing С него сега нямам никакви проблеми, слуша, помага...Пупупу  Mr. Green
Майче, пожелавам от сърце отношенията с половинката ти да се нормализират и да намерите вашата обща пътека, по която да вървите заедно!  Hug
Ани, как е днес Нико?
Добре дошла на новата мама и бебе Никола! Бързо да се оправя и да слушка мама.   Peace  bouquet
Виви, Цвети, наслаждавайте им се на кротките деца сега, че обикновено като поотраснат започват да стават диви.  Wink Hug Не, че го пожелавам, де, да не ме разберете погрешно.  Grinning
Хубав ден на всички и много  Hug за тези, които не споменах.   bouquet

# 95
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
аз... имаме си проблеми в къщи, уж се бяха успокоили нещата, но от няколко дни пак се получават  безумни ситуации и ми е криво и нервно
знам че и двамата сме си виновни, знам че и двамата трябва да направим усилие, но нещо се разминаваме все
Когато се роди каката и ние минахме през ужасни периоди. Дори ми минаваше през ума и са раздяла, беше ужасно напрегнато. На това отгоре оставих свекървата да ни се меси. Това още повече напрягаше обстановката. Сега се радвам,че не съм го направила обаче. Стискай зъби.Накрая ще си струва.

Майтапя се, сега всички сме доста заети /въпреки че аз май често пиша тук, значи няма да се оплаквам./
Аз казвам: щом успявам да си върша работата, че и време остава да се лакирам, значи не съм чак толкова заета. Laughing Laughing Laughing

# 96
Писах, писах и всичко изтрих Crossing Arms, голям съм заплес.
Мама си тръгна и не мога да стигна до темата, която пак е много хубава, Чин  bouquet
Проблема за липсата на време не е бебето, а аз - голям съм заплес.
Той си е спокоен, спи яде, има си своите нервни моменти - и дни , но като цяло си е супер Крум Wink
Кити, мила , съжалявам че при вас проблемите продължават, стиснати палци и бързо оздравяване на всички.
Шунка, пробвай с Гармастана , с отмиване е но за два дни ще те облекчи - аз в началото трябваше и да кърмя и да цедя - голям зор видяха тези зърна, но всяко нещо си иска своето.
Бухта  Hug
Айде, отивам да кърмя, прегръдки и целувки

# 97
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

Виви, Цвети, наслаждавайте им се на кротките деца сега, че обикновено като поотраснат започват да стават диви.  Wink Hug Не, че го пожелавам, де, да не ме разберете погрешно.  Grinning

И аз така съм чувала, ама каката беше много кротка и продължава да си е такава вече 10 години. Ще я видим и Иванина какви ще ги върши.

# 98
  • Добрич
И аз така съм чувала, ама каката беше много кротка и продължава да си е такава вече 10 години. Ще я видим и Иванина какви ще ги върши.
Виви, супер е това! Радвай се!  Wink Hug

# 99
Здравейте, и аз писах, писах.. накрая затрих...

М@я, бързо да изплуваш ако си затънала.  Всичко ще е наред, няма перфектни семейства, а повярвай ми привидно най-перфектните са най-зле!  Hug

Цвети, може да ти осъществим съня.. но до някъде. Пак купонче, но да успееш да дойдеш Wink

Къдрокоске, забелязах аз липсата ти, отчитай се по-често   bouquet

Моето дете явно иска да яде на 4 часа, но същите милилитри. Снощи го събудих да яде в 12:30, а след това стана чак в 7 (6 часа и половина) след 7, спа до 10:30 - развалихме всякакъв режим. От 10:30, яде в 13ч (2 часа и половина), но днес пак хапва по малко 80-90-100мл. ,  в същото време паузите са по-големи. Ще я видим тази  работа...не го качвам на кантара да не се стресирам, надявам се да е добре.
И така, хубав ден от нас, ние отиваме да си вземем бабището от работа и към Бояна...
дано са ми здрави нервите.  Rolling Eyesю

Да допиша набързо..

Ани2, защо не ги помолихте да го вземат? Това си е грехота, Румен наистина щеше да е много щастлив, а и те самите щяха да прекарат повече време с него и да му се порадват. Въобще за всички ви щеше да е хубаво..

Роси, да не им е уроки на твоите роднини...  Praynig

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 14:22 от chin

# 100
Здравейте!
Днес се загубих преди обяд , че бях на работа!  Laughing
Сега поне повече от 2 часа не мога да стоя там.

За името Никола и мен ме изуми колко популярно стана в нашата тема. Можем да кандидатстваме за рекорд, ако има тема за рекорди във форума.  Mr. Green Но покрай мен няма ни един Никола, нито сред малките нито сред големите. А на мен Никола си ми е фаворит още преди Иван да се роди. Винаги съм искала да имам син Никола и сега ми е като сбъдната мечта. Само като си помисля че бях съгласна да го кръстя според желанието на Ивко. Дори често се чувам да казвам - много съм щастлива , че имам син Никола. Аз родих на 09.06 и дотогава вече имаше завидно количество Николовци в темата и само с това се успокоявах, че сина ми няма да се казва Никола.  Wink

Ана2, сега като чета и твоята гледна точка и ти си права. Но пусти мързел. Така лесно ми стана с памперси. А и поне засега си мисля че съм открила и ползвам най безвредните и затова не ми се влагат пари в многократни.

Вивианка, ще ти пиша на лични. Естествено че ще се радвам да се видим.

Ето, пак се разподскача текста.
Мая и на теб исках да пиша! Спомням си от снимката , че си голяма сладурана, късмет и скоро да излезеш от тази дупка.

# 101
  • Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile Надявам се че ме помните Hug
Изпуснах много, но напоследък успявам да ви чета редовно Simple Smile Сестра ми дойде на помощ и сега положението е малко по-розово. Обаче почти всеки ден си стоим само вкъщи, защото Евелин явно мрази количката. Е, ако легнем заедно вътре предполагам няма да има против да стои Mr. Green Денонощно иска да е до мен Simple Smile Надявам се да се оправи положението, защото вече ми става лошо като трябва да излизаме някъде. Хората ме спират и ми дават съвети какво да правя за да се успокои. Разбира се, нищо не помага, освен - Гърда Mr. Green Моето бебе ли е най-ревливо Rolling Eyes Разбрах че със ШУНКА можем да се конкурираме де Hug Надявам се и при вас да се наредят скоро нещата и да имаме спокойни бебчета Hug
Да кажа за коликите какво ни помага на нас, ако вече не сте пробвали. Методът на Карп Peace Аз обаче повивам само крачетата, давам гърда и полюшквам под мелодичните звуци на сешоара Mr. Green Почти винаги заспива до 5-10 мин. Понякога помага и само гърда плюс сешоар или люшкане и сешоар Simple Smile Надявам се да помогне и при други, че много се мъчат децата Sad Praynig

КИТИ, имаш цялата ми позитивна енергия Hug Дано повече никога не ви се случват такива неща Praynig Бог да пази детенцето ти и цялото ви семейство Hug
ЧИН, пожелавам ти здрави нерви днес Simple Smile Hug
АНИ, бързо оздравяване на дечицата Praynig Hug
И аз чух Евелин 2-3 пъти да кашля. В петък сме на преглед, дано всичко е наред Praynig
Не бях разглеждала албума от много отдавна. Всички деца са пораснали и са станали още по-хубави Hug Да ги нацелувате много   bouquet
Ако не се събуди малката и аз ще кача.

# 102
Ето ме и мен

Бухтичка
- тия дни се чудих къде ли си...нищо чудно че нямаш време да пишеш. 2 годишните са наистина невероятни сладури и едновременно с това много трудни. Чета и ми става мъчно за теб - толкова неща са ти се струпали на главата! да можех бих дошла да ти ти помогна  Hug, ама и аз съм на един хал... (Бай дъ уей - виждам че си имаме още една прилика с теб Wink: и аз не вдигам Т). Дано скоро ти стане по-леко.

Ани2 - наистина, как не са се сетили да вземат Румен на море?! Свекърва ми в това отношение много помага - и миналата година заведе Бела на море, а и тази година ще ходят. Макар че, често казано не ми се пуска с нея и приятеля и. Все треперям и проверявам дали не са по обед на плажа, как са. да не говорим че много глези малката и като се върне трудно се оправяме с и без това своенравното ми детенце.
Все забравям - поздравления за Седмицата на кърменето и за чудесната помощ която оказваш на всички нас! добре че ви има - консултантите по кърмене.  smile3525

Аз да ви се оплача какви ги стори моя синковец днес: отидохме сутринта да си търсим 3тия болничен от педиатърката и този път беше по-благосклонна, и докато надълго и широко се изяснявахме малчо гръмко си изака.  SickПо едно време нещо ми промокри на ръката (разнасях го в поза тигър из кабинета) – какво да видя: памперса прелял яко (никога повече Пуфис!!), панталоните омазани и се стича по крачето. А аз нямам нито  резервен памперс, нито дрешки!Досега не се бяхме омазвали така! Хукнах из квартала да търся памперс, та поне да се сменим в кабинета. Разнасям бебо като на тепсия, за да не ме омаже и мен и да не почнем да течем по улицата, а в това време младежа донапълни памперса. #Crazy Слава богу във втората аптека намерих памперси и бегом към кабинета. Оправихме дупата и по памперс го напъхах в слинга. А навън духа! Добре че съвсем близо намерих и магазинче за дрешки...

Относно Никитата - докато бяхме в Букурещ се родиха 2 бебета - Никола и Никол!  Wink

# 103
  • Sofia
Здравейте,

Днес изобщо нямам настроение за писане. Дани продължава да е много поспалив (от това не се оплаквам много) и да хапва едвам едвам,вчера пропусна хранене. Сутрин прекарва една криза с коремчето че днес чак плака много жално като се напъва, накрая се изака обилно. Иначе не изглежда болен но поведението му е по различно и малко ме трвожи. Страх ме да не му има нещо на коремчето, че винаги си ака редичко. А се каним пак да патуваме през уикенда и май няма да е добре.
Чин, повръщането май е инцидентно но такова нещо не бях виждала. Определено беше над 20 см и имаше улято по него , мен и леглото,голямо чистене падна.
М@я, за повечето от нас си е изпитание. Пожелавам на всички да мине бързо този период и да следва период на радост и шастие. Hug

Браво на всички мами които се отчетоха, много мами се изгубиха.

Добре дошла на новата мама и бебе Никола!

Шунка сега се сетих, като толкова ти се хапва шоколад що не пробваш от детските, аз като пригладнея а напоселдък се случва си хапвам Киндерчета е има какао в тях но е много малко, повече мляко.

heberlea, много забавно преживяване си имала. hahaha

# 104
Здравейте, мамчета!!!!
моят юнак се опитва да заспи в шезлонга, който люлея.....ама нещо все ме наблюдава.......да видим дали ще се спи. Той през деня обикновено рядко спи и то за кратко. Или се хили, или плаче, или нещо си гука, или пък оглежда всичко наоколо....много е любопитен. Ако можеше щеше веднага да тръгне да ходи - все си мята ръцете и краката на всички страни  Simple Smile
Вчера му биха ваксината - плака съвсем малко. Държа се като истински мъж.... Heart Eyes
Педиатърката опипа главичката на Дани и каза да спрем Вигантола за един месец. Фонтанелката му била почти затворена.  newsm78 Много ми е чудно, защото знам, че е необходимо година и повече, за да се затвори напълно. И сега не знам какво да правя?! Да я слушам ли или да давам Вигантол?! Някой има ли подобна ситуация? Какво да правя?
Лек и спокоен ден!!!!!  bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт