Майка ми, след първоначалното спречкване относно обличанто, някак се примири аз да водя парада. Вярно, като бяхме във Варна имаше неадекватно включване понякога и то с опитите да я успокоява и окопира, но пък сега като се размисля, това се дължи на факта, че сме далечко и я виждат в месеца един път. Е то сега така мисля, другия път като сме им на гости сигурно пак ще мрънкам.
Днес ходихме с нея в офиса. От вратата ми приватизираха количката. Аз пък имах време да се видя с колегите, а на Йо като й писна от внимание си ми я върнаха.
А пък за свеки ме е яд, че като я вземе само седи и я люшка. Сякаш има копче "бебе в ръцете, люшкане включено". Нямам нищо напротив да се държи детето на ръце, но то разбира от говорене освен от люшкане.
Чин, описала си го мнго точно, аз не можах
а най-тежко за майката е именно:цедене + хранене с АМ
пише го в книгите...
А иначе и аз съм оставяла малката за по половин час на майка , но не ми е комфортно. А майка като я гледа все иска да я носи на ръце. Понеже няколко пъти и казах ,че не искам да я мачкоти непрекъснато , сега като идва само ме гледа умолително " Може ли да я взема" и аз капитулирам, защото много и се радва... Но поне не я люшка а и говори и малката много се кефи. Иначе уж сме се разбрали, че ако детето си стои само без да плаче да не го взима на ръце.
, сега съм се амбицирала, че ще предолеем проблемите.Най-вече защото ме кефи физиономийката на детето , след като се е нахранило, такава блаженна муцка прави 
на всички!
Дано не е рано, но да я похваля, че май й се оправи стомахчето и вече ака поне по 1 път на ден. 
. А относно майките, които хранят с шишета - на мнение съм, че им е много, ама много по-тежко - особено посред нощ - ми то бебето плаче, тракат шишета, топла вода, ама да не е гореща, но и студена да не е....
Така че лично аз подкрепям с две ръце и се възхищавам на майките, които по една или друга причина не могат да кърмят
Никола от известно време, когато си издава разни звуци често казва "мам". 
За 12 дни Жоро е наддал 200 гр, което според мен е мн малко...