"Август месец е вече тука, Юнчето весело почна да гука" - тема 3

• 26 861
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Хелън, все така щастлива искам да те виждам..    bouquet

Ичка, Нико не мрънка, когато е напишкан, на ден сменям 4-5-6 максимум памперса.

ПаО, познато ми е това с реакцията от ваксините.

Зверче, и Нико не ака всеки ден, ако се държи както обикновено, не се тревожи.
Бързо оздравяване на теб, Слав го беше хванал вирус, но за един ден му мина...

Магнет, да не сме на една и съща сватба. Simple Smile Ако и ти се скараш с твоя мъж, може да си правите компания с моя Wink

Боли ме зверски главата и гърба. Много от рано да ме боли така.. още сме само 6.5 кг, какво ще правя после, не знам..  Rolling Eyes
Спокойна вечер от мен, момичета...   bouquet

# 646
Момичета  Hug Hug Hug
Пао, аз знам и друго, че ако не бяхте Вие щеше да ми е доста по-тежко и лежането и дните след раждането. Определено сте част от мен и много сте ми помагали и помагате всички. Винаги сте ме успокоявали и връщали на земята в трудните моменти. Не съм видяла нито една от вас на живо, но не минава и ден без да се сетя за вас (то се вижда и колко време прекарвам тук де Grinning).
Ичка, и аз сменям някъде между 4 и 6 памперса. Е има дни в които и Йоана цапа току що сложения памперс. Сега сме я изъпали е сменена, до сутринта няма да я бутам, защото това означава да се разсъни и пак да се приспиваме.
Чин, мен гърба си ме боли поради други причини, ама и на мен не ми се мисли какво ще стане като смъкнем нивото на кошарата едно на долу и Йоана стане по-тежка. Ама то постепенно като се увеличава тежестта може би ще свикнем  Peace
Хелън  Hug
Зверче, Йоана и тя понякога не ака. Не е страшно, не се шашкай.
Ани, дай хубава рецепта за течен шоколад. Аз имах едно сухо мляко, реших да направя по рецептата където майка правеше като бяхме малки и нищо не стана.
За паузите говорите. Йоана тъкмо си беше направила от 21 до към 2-3 и аз тъпо и упорито давах в 0 часа с надеждата да изместя часа, но уви. Единственото, което постигнах е че отново нямаме пауза повече от 3 часа. Понякога през деня прави по-голяма пауза, но пък аз докато се усетя да поспя и то минало повечето от времето.

# 647
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,момичета  bouquet  

Не съм ви чела...исках да се разпиша ,за да знаете че бяхме с малкия в болница,днес ни изписаха и се надявам вече всичко да е наред с бебо... че не е за разказване,какво преживях  Cry Cry Cry
Надявам се бебчето ми да не е травмирано от престоя ни там, а на мен ще ми трябва доста време да се отърся от стреса и ужаса.

Утре ще ви чета и ще пиша пак.Прегръщам ви  Flutter

# 648
Иси, дано се възстановите бързо   bouquet Малкия ще забрави, забрави и ти кошмара  Hug

# 649
Деси, аз правя течен шоколад едно към гьотере..
Разстопявам масло - около половин пакетче, слагам едно пакетче какао на др. Йоткер, сухо мляко на око, добавям захар на око, бъркам с миксера и готово..
Нека А н и даде по-точна рецепта Simple Smile

Иси, какво му имаше на мъничето?

# 650
Чин, и аз нещо такова направих, но май маслото ми дойде в повече ли не знам, но стана много тежко на вкус  newsm78 Като потренирам малко ще стане. Аз имах някакво сухо мляко (свеки ми го даде) не знам каква марка е било. Може и то да не е било нещо хубаво.

# 651
Ичка  Hug, и аз сменям между 5 и 6 памперса дневно. Обаче през нощта не сменям вече, той само пишка и памперса издържа за цялата нощ - ползвам Пуфис за момента, много съм доволна  Peace. Той Алекс все ми прави един номер - тъкмо  мажа дупето с крем и той почва да пишка на чистия памперс - аз обаче после го сменям, оставям мокрия да изсъхне и... на следващото сменяне го слагам  Blush. Опитвам се да пестя, че то така къде ще му излезе края. Иначе сменям напишкан когато много набъбне и натежи и естествено когато е наакан - мия дупето всеки път, гледам да не стои насран, че ще се изприщи.
А, моята приятелка ми каза, че памперсите от Лидъл били много добри - към 60 бройки за 15 лева. Аз лично мисля да ги пробвам, вече взех от нейните, Алекс не показа алергия. Мисля, че са доста изгодни, пробвай и ти Simple Smile Ето тези са:

Иси Hug Confused, какво е станало, горкото бебче.... Дано вече сте добре.
ПаО, мен затова много ме е страх, а нашите са в петък  Confused Сърцето ми плаче когато се случи малкия да реве... Аз няма да го държа, не мога, татко му да помага на педиатърката  Naughty Радвам се, че Марти вече е добре, дано няма други последствия...

# 652
ИСИ, миличка, какво е станало? Надявам се вече да сте добре и от сега нататък- никакви болници Praynig
Не се оставай престоят там да те върне назад........казвам ти го от горчив опит,  аз вече не съм на себе си и това е ужасно, но затова пък съм сигурна, че бебчо вече е забравил всичко.........

# 653
Силве, нямам проблем с кърмата и аз. Само с първата по-голяма пауза много бяха пълни и ме боляха гърдите, но вече е по-добре. Сиана цял ден не  спала почти и сега, след банята, се отряза.  Shocked

Ичка, и аз толкова памперси сменям май. Един такъв пакет ми стига за 1 седмица. Сега взех Пуфис и съм по-доволна - като че ли не набъбват колкото Памперс и май са по-пестеливи. Мисля да пробвам и тези на ДМ.

Иси, дано да забравите по-бързо и всичко да е наред от тук нататък  Hug

Магнет, ще ти пиша, като се върнем от морето да се видим там   bouquet

Зверче, много гадно, дано мине бързо   bouquet

Пао, доста стресиращо преживяване, добре че младежът вече е по-добре. В тази връзка, още не мога да реша дали да дам Панадол предварително на Сиана.  newsm78

# 654
  • София
охх течен шоколад...как ми се яде нещо, днес цял ден ям само сухари и козе сирене Sick то май и утре ще е така, дори да съм по-добре, май още 1 ден е добре да спазвам диета Sad
Чин, Деска, аз не се притеснявам, че Крис не е акал, той също пропуска дни и свикнах вече, обаче днес чаках да видя дали пак ще има кафеникави нишки вътре...
Чин-че, все забравям да те питам, онази играчка, която показа онзи ден, дето се смее и т.н., от къде сте я купили, нещо не мога да я намеря newsm78
Иси, дано бързо да забравиш преживяното Praynig Hug
Аз заспивам, че едвам гледам Sad

# 655
Уф, писах и всичко затрих.... Сега пак Crazy

Иси, мила, каквото и да сте преживели се надявам бързо да се въстановите и в най-скоро време да се похвалиш, че сте добре.

Кити, и аз мисля, че е добре, че ще се разделени известно време с Пл. Разстоянието ще даде отговори на много въпроси и на двама ви.

Ние утре сме на ваксини и мерене. И аз направо съм се побъркала! Сън не ме хваща от тях. Страх ме е бебка как ще понесе боцкането, а и от страничните реакции. Сигурно и аз ще рева с нея. Малката пък май пораства, защото вече гърдата не я успокоява. В смисъл, че ако не е гладна, не я приема за успокоение. Когато и се спи много се успокояваме трудно, а си представям утре.  CryА ние ще слагаме 3. Взехме и Ротарикс.  ooooh! Ох, дано всичко е наред.  Praynig
В тази връзка- Зверче, ти отложи ли ваксините?

Силве,
при нас паузите са много странни. Понякога прави 6-7 часа, понякога само 4-5. Къпем в 22, заспива към 23. Събъжда се към 3 или направо към 4-5-6. Но и аз не съм засекла проблем с кърмата и дано да не засека  Praynig Последните две нощи се събужда направо в 5-5:30 и се събуждам с натежали цици, но и давам да папка и се оправя работата.
Хелън, честито!
Ани, и аз загледах вниматено рекламата. Наистина прилича.
Хайде лека от мен момичета и друго исках да пиша, ама като затрих всичко и го забравих.

# 656
  • София
Добро утро!  Кафенцето явно ще е от мен днес Wink

Аз имах тежка нощ, Лорчето беше неспокойна и спах на някакви пресекулки, поради което сега съм направо парцал Tired  Тъкмо я приспах и мисля да се възползвам и да полегна с нея, пък дано реши да поспи повече Rolling Eyes

За малко да забравя да ви почерпя за втората ни месечинка Flutter

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 08:52 от Sleeping Beauty

# 657
БЮТИ, честита месечинка на малката Лори!

ЗВЕРЧЕ, пий смекта, много помага!

СИМПЛИ, дано всичко мине спокойно!

АНИ2, дано си почиваш ползотворно!

Хубав ден от мен!

# 658
  • софия
Здравейте момичета,
Днес сме на ортопед и аз се загледах че Симона има една гънка по малко на едното краче, долу при глезенчето, как не съм видяла досега, дали има проблем, някой наясно ли е от 11 сме на лекар но дотогава ще лудна Sad

# 659
Добро утро и от мен.
После ще пиша повече, сега само на Цвети да кажа - не е проблем гънката.
Йоана е с асиметрични гънки от скоро, до скоро бяха супер еднакви. Доктора каза, че това не е проблем. Те гледат ставите и ако всичко е ок, няма да се притесняваш.

Общи условия

Активация на акаунт