"Август месец е вече тука, Юнчето весело почна да гука" - тема 3

• 26 856
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
мерси за кафето, Бюти
Честита месечинка на ЛОра.  bouquet

Цвети, пиша специално да ти кажа, че Нико също има една гънка повече на едното краче. Бях се притеснила, но момичетата ме успокоиха.

Симпли, дано всичко мине леко днес.

Зверче, от касида - Тук, само че нашата животинка е свършила, но има слонче

# 661
Добро утро!

След няма и час сме на кръщене , а аз още не съм се облякла дори.  Crazy

Ичка, и Ники обича да се изака на чистичко. Ето дори сега го смених и пак е за смяна.  Wink

Деси, рецептата за хубав течен шоколад остана у майка ми. Обадих й се да я потърси. Дано да я открие. Тук съм пробвала от форума разни, но не се получават като този който си правех като живеех при мама.  Peace

Иси, какво се е случило с бебко!?

Благодаря ви от сърце за хубавите думи за моите дечица!  Hug

# 662
добро утро на  всички  Hug
 Бюти  мерси за  кафенцето 
честита  месенчинка  на  ЛОРА  baby_neutral
АНИ   приятно прекарване
 АНА 2 Имам  спешен  въпрос  към   теб  Никол две  вечери подред  прави мн  голяма  палза яде в  10  и 30 и  се  събужда  чак  в  6  и 30 това  нормално ли е ?  Praynig моля те помага и  благодаря  ти предварително
 Извинявам  се но  ви изчетох мн по  диагонал  Rolling Eyes
 е  лек и  успешен ден на  всички
  bouquet

# 663
Здравейте:)
Нинка, и при мен и при други мами се еслучвало без да има проблем у детето. Все пак наблюдавай детенце.
Силве и при мен като че ли няма проблем с кърмата. Освен, че след паузата гърдите ми се препълват и той се задоволява с едната, а другата изцеждам, но при мен с помпата не се получава много добре. Вчера например беше ми се образувало едно по-твърдо място, но слагах цял ден първо на тази гърда и малчо го изсмука.
Аз ползвам Памперс - белия , сензитив кеър. Няма го навсякъде  - вчеа м се наложи даобиколя квартала, докато намеря, и е май по-скъп. Не ми се рискува да пробвам други - помня в началото докато сменяхме - Хъджис, Пуфис и Либеро все имаше пъпки по дупето. И при нас са между 5 и 7 на ден, като също нощем не сменям.
Аз май пропускам нещо - темичка за среща в София ли има? 
И ние утре сме на ваксина. Много се притеснявам и се чудих дали да отлагам за след месец, но ако го направя тъкмо ще сме се върнали от морето и не знам дали там няма климатът или нещо друго да повлияе и да се върнем не съвсем здрави. Затова  ще ги слагам сега.
Ние вчера за пръв път излязохме на среща с приятели - голяма ни е компанията, доста шумна, на детето не му понесе. Редувахме се с таткото да го разнасяме в отсрещната градинка и като си тръгнахме естествено се успокои.
Кити, мила дръж се  Hug
Инсаид, как са при вас нещата?

# 664
  • софия
Деска, Чин Hug мерси много за бързите отговори, няма и нищо на бебка, прегледа мина много добре.

# 665
Цвети, много се радвам за Симонка.  Hug

Аз пък се сетих, че докато бяхме бременни тук се разменяхе едни рецепти. Да до сега от файла на компа си ги пренасях в готварския тефтер. Тогава така и не успях да направя този пататник, но съм му се заканила за почивните дни  Mr. Green

Тук заваля дъжд. Малко се разхлади и на Йоанка й се отвори един сън. Хапва и спи детето, ама то предните дни беше такава жега, че как да не спи. Ама майка й да беше поспала с нея малко. Ето я ококори се и моя сън пак няма да се случи следобяд  Sick

# 666
  • София
мушморонко, не изпускаш, няма темичка Wink  Но може да помислим нещо за понеделник, ако искате? Rolling Eyes

На нас пък този Премиум Кеър на Памперс (ако за него говориш) нещо не ни харесва...Има една мрежичка, която й се залепва за дупето Laughing  Харесвам Хъджис, ползваме и Памерс Слийп&Плей, но те много силно миришат Crazy

нинка, Ани2 май няма да я има известно време, та обърни въпроса си към ЛЛЛ, ако мислиш, че има нещо притеснително.  На мен не ми се е случвало да има такава пауза, но доста от момичетата писаха, че при тях не е необичайно Peace

деска, аз го пробвах пататника, стана много хубав Peace

# 667
Нинка следи детенце,не че не се случва,но все пак.А пробвала ли си да будиш?Ани2 я няма.
Цвети и аз щях да пиша,че Марти на едното краче има една гънка повече.И то е на дясното краче,но нали уж при всички левите неща  Mr. Green са по-слабички от десните.Така си обясних аз нещата,че в дясното кръче има повече манджа  Laughing.
Бюти,честита месечинка на Лора,да е жива и здрава  Hug
Мушморонко и на мен ми е направило впечетление,че навън и сред хора на малчо му идва повече понякога...хем обстановката друга,хем навалица..явно трябва за начало само с едното да ги натоварваме бебоците : )))
Иси,радвам се,че е минало всичко.Гушкайте се повече и забравяй бързо. Hug
МамаАни аз бях против да дам предварително панадол..дори се надявах да минем без него въобще.Да обаче при тая гледка и тоя рев не се зачудих и за минута,добре че имаше кратка може би минутка пауза,за да успея да набутам в устата.Следващия път бих го дала веднага след ваксината.Ичката така направи с Дара и нямаше такива случки.

Напоследък забелязвам,че малчо упорито заглежда телевизора.Ужас!Вече го обръщам с гръб като е в шезлонга.

# 668
Кръщенето на братовчедчето мина много добре. Ники спа през цялото време, за разлика от понеделник, когато бяхме и кръстници. Сега се стягаме за рождения ден довечера, който е пак на братовчедчето му.

Честити месечинки на всички!  Hug

# 669
Добър ден!  Hug
Никаква ме няма последните дни в нищо.Вчера бяхме на консултация,Краси тежи 5 700 и е станал 59см.Биха ни само пентаксина,а другата ваксина другата сряда.Рева беше неописуем.  Sad Поне температура не е вдигал,сега чакам да станат 24 часа,за да го изкъпя.Днес Мимо има рд и си пожелавам да ни е жив и здрав таткото,и най-вече много да ни слуша!  Wink
Отивам да глася менюто за вечерта,че ще видя зор по-късно.
Чин направих чизкейка.Благодаря за рецептата,страхотен стана  Hug
Хубав ден мами и дечица.  Hug Hug Hug

# 670
 newsm44 Момичета, влизам само набързо да ви споделя ... Днес отново имаме повод за много усмивки - Алекс спечели конкурс в Моето дете - подаръка му е 3D книжка за оцветяване  Party. Много съм щастлива  Grinning Grinning Grinning
Тина, честито на таткото и дано малчо не вдигне температура....
После ще дописвам  Hug

# 671
  Момичета  благодаря ви   за  бързите  отговори  , незнам  защо  се получава така  спокоийна е  .....  но  тези  дни  при  нас  е  мн  ама  мн горещо и  през  деня не е  спинкала мн  ,  но  ще  видим и  тази нощ  ако не  се  събуди  ще пробвам аз да я  събудя  и   ще  ви пиша  какво  е станало .....а   сега  трябва  да  бягам , че Никол  е  гладна  още  веднаж   мерси на мамите които си  дадоха   мнението си Hug Heart Eyes Hug
  ХЕЛАН  30 ЧЕСТИТО   bouquet

# 672
ХЕЛЪН, честито!

ТИНА, и на вас- много да се разбирате!

НИНКА, спокойна, наистина само я следи- ДАРА веднъж направи 9 часа и имаше проблем, но вече спокойно си прави по 7-8 (за разлика от майка си, която се буди на всеки 2 часа Simple Smile

БЮТИ, вярно е за мрежичката, но въпреки това са най-добрите- поне според мен- защото държат доста сухо и не се обриваме. Аз му намерих майстора- слагам повече крем  Party

# 673
Хеленче, честит ви първи спечелен конкурс!

Тина, да е жив и здрав мъжа ти. Весел празник днес ви пожелавам.

# 674
  • Sofia
Здравейте мамчета, ето ме и мен

Инсайд,Зверче дано всичко да е наред при вас!

Иси, дано сте оставили лошото в болницата.

Пао, пак си реагирала бързо. Нашите ваксини минават много добре за сега, стискам палци да минават на всички както и при нас.
Докато сме на вълна ваксини се сетих да питам, на втория месец на тези които са били ваксини една или 2 ви биха? В паспортите пише - 2 , една комбинирана и една за пневмококи. Така забравих да питам педито  за втората докато гушках Дани докато плачкаше. Тя ми обясняваше ама аз толкова разбрах. Май ще и звънна да я питам.

За броя на памперсите и ние сме 6-7 това защото обича да си ака на чистичко след като съм го сменила.

Кити,  Hug дано се оправят нещата наистина при вас

Бюти, честита в месечинка.

Хелен Честито.

Тина, Честити ти рожденник.

За нас, Дани тази седмица почти не спи през деня и направо лудвам от неспането се поизнерви с много усилия успях да го накарам да спи по час на ден а днес цели 4 дори не се събуди за храненето си. Но пък за сметка на това май от нервност си хапва нормално вече че даже и повечко. Взе да се позастоява на цицата и кантара мърда вече на горе. Утре сме на преглед та ще се види как е.

Общи условия

Активация на акаунт