"Системата минус 60"- тема №27

• 35 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Момичета смятам /имам чувството, че от половин час само това правя/ калориите за деня - сериозно много ми е досадно Blush - това е резултата - средно над 2000 кило калории (ама аз съм висока - вероятно и това има значение):

За закуска:
980 калории
(стандартната закуска - купа овесени ядки, мед, орехи, сусам, ленено семе, ябълка)

За обяд:
950 калории
(днешния обяд - три чушки пълни с извара, варени яйца и маслини със зехтин, купа ориз с натрошено сирене и отново маслини със зехтин)

За вечеря:
340 калории
(стандартна вечеря - ябълка с кисело мляко)

А ако сметна друга вечеря или обяд... калориите скачат драстично... да вярно, че в някои дни сигурно ще са и по-малко...

Но определено, не е за мен това със смятането на калориите и ограничаването на порциите. Писала съм го не веднъж - това важи за мен - колкото повече ям (здравословно и системно), толкова по-бързо отслабвам. Вероятно, защото в тези дни съм много по-жизнена и се движа с пъти повече, от колкото в друг ден  Rolling Eyes

Maci видовете моцералата, които съм виждала са с над 5% масленост - не би трябвало да е подходяща за вечеря ама по тази логика и бялото сирене не става, защото е с 40-45% масленост, а аз си изяждам по 50-100гр редовно вечер.

Kukita не си се изхитрила с качването рано сутрин на кантара - това си е закон - само тогава се измервам, няма да се излагаме я Mr. Green
Съгласна съм с Ванчето, но в началото и аз си правих междинна закуска, но следобедна - бързо видях, че нямам нужда от нея. Според мен не е редно да вариш зелето с месото и да го вадиш и ядеш самостоятелно за вечеря  Peace, но грешката ти е по-скоро в това, че не си добавила пресни зеленчуци към вечерята и плодове или ориз или млечни.

# 136
Ванчето, Лебед,, благодаря за отговорите   bouquet

да и аз знам че е мазничка моцарелата но пък много обичам и на обяд си хапвам, но вечер уж гледах да я избягвам но пък само сирене сирене сирене искаше ми се малко да разнообразя, пък и честно да ви кажа с 3 домата и половин пакетче моцарела ( около 60 грама) така хубаво се наяждам че изобщо не чуствам глад след това, така че си мисля че ще е добре за вечеря, затова попитах  Heart Eyes

# 137
Хапни си ,като ти се яде. Аз след такава вечеря(домат с цяла топка моцарела) бях с хубав минус.
(Сега да не ми се скарат  старите системки ...  Mr. Green)

# 138
Здравейте, момичета!Аз скоро не съм писала ,но ви чета всяка вечер и искам да ви поздравя за минусите. HugАз съм си системна и вече съм 57.900.Направо супеер.Сега ме е лепнал един вирус и  съм си в къщи и реших и аз да пиша вече.Днес не ми се яде изобщо и цял ден съм на две праскови .но като оздравея продължавам стриктно.Не на последно място хиляди благодарности на жасмин и janetaза страхотната първа страница Hug

# 139
  • София
Здравейте, момичета!
Днес бях на зъболекар и такава остатъчна болка ме е тръшнала сега, че направо си чувствам главата като кофа. Лигавя тук един таратор, само и само да хапна вечеря, ама хич не ми се яде. Пих едно хапче болкоуспокояващо и понеже знам, че като ми попремине болката ще усетя глад, а часът за вечеря ще е минал, та ще преборя  таратора.
Иначе менюто си ми е съвсем системно:
З: ръжени сухари с топено сирене, блокче шоколад, 3в1
О: пилешки кюфтенца, 1 краставица, половин резен пъпеш
В: таратор

# 140
Здравейте  момичета !! Ей  много сте писали.Аз  от два дни  не мога да стигна да пиша.На 3,08,след писането се отправих за вечеря  ,но внезапно ми дойдоха гости и не успях да вечерям рано .Правих зеленчуци на скара и хапнах късно.Сутринта се чувствах предателка и от тогава ми е гадно .Изобщо не се качвам на кантара Менютата до сега .Вчера
з-2круши 1/2 кисело мляко с трици сини сливи
о-салата броколи сирене
в-пропуснах  
днес з-кафе трици с канела и ядки
о-печена скумрия с домат диня
в-нк ядки кишу  диня със сирене
Това е от мен Хубава вечер!!

# 141
Защо не ми се получи зачеркването на ядките ?

# 142
melimel - маркираш избрания текст, натискаш задраскания "S" бутон и около думата ще се появят символи - като тук, но без интервалите: [s ]задраскано[ /s] и думата ще ти е задраскана

# 143
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Ние сме извън Варна и за съжаление не успявам да съм съвсем системна. Грешките ми са малки и се надявам като се приберем да нямам плюс. Нямам време да ви изчета, ще наваксвам като се приберем в къщи.
Приятен уикенд и много минуси   bouquet

# 144
Здравейте системки, нови ,стари, хубави, засмени с положителни емоции заредени Hug
Аз така хубаво зациклих и си седя на едно място, но съм много натоварена тези и ми е невъзможно да правя каквото и да е, но се старая все пак, не прекалявам, но нямам време да дишам даже ooooh! и чувствам вина за което, но ще мине и това време.Аз ходя на две работи и в момента и двете ми колежки са в отпуск и направо ми се разказа играта и прегрешението ми е вечер , че ям в осем , а не в 18  часа и то не много системо, по скоро втори обяд си правя и резултата е , че няма резултат, но поне си задържам. За йога също нямам време и мног ми липсва, но само да минатотпуските и пак влизам в час, че ми е голям кеф, като гледам кантарев надолу.
ЛЕбедче радвам се, че приближаваш целта Peace не мога да изчета назад всичко , но се надявам всички да сваляме лесно и чудесно и да станем фиданки накрая Mr. Green
ХУбава вече ви желая и до скоро

# 145
  • Пазарджик
Здравейте момичета вчера не можах да пиша.Тези дни не съм системна много много.Чувствам се зле с постоянно главоболие  Shocked което не минава от никакви хапчета.Нищо не ми се яде лошо мие Sick ужас.Не знам от времето ли от какво ли но съм като парцал, чувствам се ужасно уморена без сили  Cry хапвам по малко плодове и днес царевица.Надявам се да съм по добре че да си системствам и да бора следващия кг.

Браво на всички които има минусчета  Hug  bouquet
Какво стана последно със срещата ще правим ли сега или през септември
Хубава вечер от мен  Hug

# 146
  • Чикаго / София
Поздравления на момичетата с минусчетата! Браво на вас.

Аз нали се меря само в понеделниците ине се отчитам често, ама нещо напоследък се чувствам доста подута, та се съмнявам да имам минусов резултат в понеделник, но ще видим.
менюто ми за вчера беше:
З- череши и 4 парченца лимонов сладкиш.
О-гювеч от зеленчуци
В-диня със сирене

Днес не съм решила още какво ще ям. За сега е минала само закуската и е същата като вчерашната.

Поздрави и лек ден.

# 147
Ванчето, направо да ти кажа си хапнах, дано утре да не се отрази на кантара  Praynig

сега почвам чая до към 22.30 и после бързо в леглото че след този час съм много опасна  #2gunfire

# 148
Момичета не знам какво ми стана  -разтреперех се изпотих се сигурно кръвното ми падна около 2 часа след вечеря и хапнах 2ябълки диня и пуканки  Айде пак  угризения  Е оплаках се  до  утре

# 149
  • Емаесесаесесапипиа
З: питка, сладко от смокини, пъпеш
О: свински шницел със салата от домати
В: диня и сирене

Общи условия

Активация на акаунт