кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 712
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
Ехо какво си правите как ми се иска пак така ,ама нямааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Въхххх каква голяма снимка  Joy Joy Joy
Пиленце здравей радвам се че се разписа ,данио по бързо разрешиш проблемите и да се връщаш пак тука  Hug

# 466
Галке, снимката е голяма, щот' маймуната не е малка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И мноУ хубаА цИлЮФка има таз мумуна  Joy Joy Joy Joy Joy

Aз вижти как си правих сянка таз година...ми то безбожна скъпотия 'начи с тез чИдъри

# 467
  • гр.София
Пиленце здравей радвам се че се разписа ,данио по бързо разрешиш проблемите и да се връщаш пак тука  Hug

Hug

Проблема е че не се чувствам добре.ходих на доктор няколко пъти , казват ми,че нищо ми няма!
Обаче на мен не ми е добре...вече почвам да се чудя дали тялото ми не е под стрес или не е нещо на нервна основа  newsm78

# 468
ПиУе, ако е на нервна почва, това означава, че само , ти, ти, иникой друг не може да ти помогне! Дано бързо се справиш със ситуацията. Hug

Ся и аз да сА нарИва...днес съм сама на работа и ми е едно такова лудо...иде ми да изкрещя:

# 469
  • гр.София
ПиУе, ако е на нервна почва, това означава, че само , ти, ти, иникой друг не може да ти помогне! Дано бързо се справиш със ситуацията. Hug

Това е така...дано скоро да се оправят нещата...имам и един кредит дето изплащам той е до края на годината.попринцип съм си лоялна и не пропускам вноски,но вече много искам да го махна,защото парите все не стигат....искам да спра да мисля за някви проблеми,защото с нищо не си помагам....уж опити за бебе правим,ама като ги мисля всичките тея неща.... Cry не знам до каде ще я докарам Sad

Зузинка,а на тебе какво ти е душа? Дай да си те гушна,че и без това имаме нужда и двете!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 470
ПиУенце, на мен освен простотията, дето ме гони, нищо друго ми няма  Mr. Green Но мерси за гушването!  Hug Hug Hug Просто ми е едно заето такова на работа, което не ми допада, защото ме мързи  hahaha hahaha hahaha

А ти успокой топката и не мисли за кредити и глупости. И ние сме с тлъст кредит, то вече кой ли няма такъв  Rolling Eyes Радвай се на живота и дребните, но толкова важни нещица в него, които без да искаме подминаваме всеки ден. Аз се радвам и на камъчетата по пътя, и на листенцата на дърветата, и на облачетата в небето...изобщо на всичко около себе си, защото съм жива, защото ме има!  Hug

# 471
Пиленце не се отчайвай ,нормално е понякога човек изпада в дупка и има чувството че всички лоши неща все на него се случват.Всичко ще се нареди по най добрия за вас начин ,не се притеснявай,вдигни главица и погледни напред.Там те чака твоето бъдеще с малко сладко бебче и много хубави мигове.И аз съм изпадала в подобни моменти на отчаяние но от тях голяма полза няма само себе си тровя така  Hug Hug Hug.

Зузко защо си самичко къде са тез твойте колеги че не ти помагат я си дай почивка като си самичка няма и тяхната да вършиш я ,не може така  Laughing

# 472
Галке, ми колежката ми е в отпуска...пак..писна ми значи!  Twisted Evil Счетито и нея ник'ва я няма, аз вече забравих как изглежда. Иначе двамата ми шефове са си тук, те са ми другите колеги, но предпочитам да ги няма  hahaha

Мързи ме

Чудих се, дали да не кажа това на шефа  Joy Joy Joy

# 473
  • гр.София
И на мен не ми се работи днес,но след малко потеглям!

ПиУенце, на мен освен простотията, дето ме гони, нищо друго ми няма  Mr. Green Но мерси за гушването!  Hug Hug Hug Просто ми е едно заето такова на работа, което не ми допада, защото ме мързи  hahaha hahaha hahaha

А ти успокой топката и не мисли за кредити и глупости. И ние сме с тлъст кредит, то вече кой ли няма такъв  Rolling Eyes Радвай се на живота и дребните, но толкова важни нещица в него, които без да искаме подминаваме всеки ден. Аз се радвам и на камъчетата по пътя, и на листенцата на дърветата, и на облачетата в небето...изобщо на всичко около себе си, защото съм жива, защото ме има!  Hug

Hug Hug Hug

# 474
Де сти бе?

Илати тука да се "видим"

# 475
ето ме иииидааааа  Mr. Green
хахахах тук ли сте

# 476
Ох, че ми се пишка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ооох, олекна ми... вечи съм гутова да фана прасету

# 477
  • до едно тепе
Аз пък днеска така я карам

Ама преди малко ми отрезаха кабелната и са чакам мъжо да си дойде newsm66 newsm66. Пак е забравил да я плати нищо,че му казах поне 3 пъти ooooh!
Тааа май ми остава да похапвам пред компа Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 18:01 от pospalancho

# 478
Аз пък чакам да ми започне филмчето, но нещо го бавят още  Confused Ще изпратя мъжо да ги набие.

ши ма разсърдят накрая начииииииии

# 479
  • гр.София
ихууууууууууууууууууу

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Кво става мацки Simple Smile

Аз заминавам за 2 дена в провинцията с мъжлето...да си починем на чист въздох и да се погушкакем! : )

Та Влизам на бързичко да ви нагушкам малко и отпрашвам!

Общи условия

Активация на акаунт