Когато тръгвате на почивка, "помъквате ли къщата"?

• 28 383
  • 572
  •   1
Отговори
# 405
Пу не играя. Laughing

# 406
  • Куциндрел
Ха, сега ще ви изненадам.... На последната почивка мъкнахме хамстера. Joy

# 407
Не можа:) едно време си мъкнехме рибите в един буркан с винтова капачка, отзад на кората.

# 408
време е за гайгер-мюлеровия брояч  да изпадне от някой куфар .
...

Joy Joy Joy

Знаех си, че все нещо забравям!

Ние пък си носим котката!  smile3534

# 409

Ха, така.

Добре, де айде ще ви кажа какво помъкнах от България, щото тука няма такова нещо (шегувам се)
Поне да се посмеем малко. Laughing

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/4835941208/in/photostream

Това минава през няколко митници, е не в ръчния, де.Crazy И аз с какъв акъл го взех не знам.

# 410
Така, дайте да оформим един списък на най-необходимото .
- калиев перманганат задължително се носи, правят се леки  разтвори за почистване на баните, тоалетните, забрали пръсти, нокти, вагинални течения.
- сапун за пране, въженце, щипки за прането на ръка
- метални кутии за обувки, за предпочитане пред пликове.
- хавлии, чаршафи, калъфки за да не се използват хотелските.

Друго пропускам ли? Горе долу съм готова за преживяване на нуклеарна зима и само до тук, но ако има нещо друго да запиша ще увелича шансовете

ето, брадвичка. Чудесно!

# 411
  • Куциндрел

Ха, така.

Добре, де айде ще ви кажа какво помъкнах от България, щото тука няма такова нещо (шегувам се)
Поне да се посмеем малко. Laughing

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/4835941208/in/photostream

Това минава през няколко митници, е не в ръчния, де.Crazy И аз с какъв акъл го взех не знам.
За какво го използва?!?

# 412
Това не е ли като сатърче за разфасоване?

# 413
За самоотбрана.Laughing Да се начукват пържоли, аз лично никога не съм го ползвала, но съм го пренасяла в багажа си. То там е абсурда.

ето, брадвичка. Чудесно!
Joy

Можем да подхванем нова тема. Какво безумие си донесхоте от почивката? Мидички и раковини не се броят.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 22:18 от Цонна

# 414
Точно щях да кажа, че това си е чук за пържоли, винаги може да потрябва:) Аз си чупя орехите у дома с подобен, учтиво закупен от хазяина.
Брадвичка, истинска, и ние имахме в багажника, заедно с дъждобран и въдица. Никога не са използвани за времето, в което притежавахме тази кола, аз изобщо не знам дали благоверният знае как се хваща брадва и какво може да прави с нея. Сега вече тази кола я няма, но въпросните артикули продължават да се мотат в гаража. А в багажника на новата има чук  Shocked

Айде, в кола как да е, винаги може да ти се случи да блъснеш диво прасе и да ти потрябва чук за пържоли, хора с кулинарни претенции сме все пак. Ама в самолет  Rolling Eyes има ли нещо летящо, на което му трябва чукане ?

# 415
Тя 10 цента се майтапи, ама майка ми веднъж ми донесе щипки от България. Laughing Така че не се знае трябва ли или не трябва. Пък може и  да не се продават извън България, кой знае. LaughingКато опере да има с какво да си защипе дрехите-мислене в переспекитва. Wink Ама аз и убих ентусиазма като и казах, че нямаме простор. Шах с пешката, ами сега? Laughing Залудо носи, залудо не носи.

# 416
  • Куциндрел
Ама аз и убих ентусиазма като и казах, че нямаме простор. Шах с пешката, ами сега? Laughing Залудо носи, залудо не носи.
Нищo, следващият път ще донесе и простор.

# 417
Очаквам я всеки ден със следващата изненада.

Не знам за вас, но пак по майка ми съдя, носите ли си ибришимчета(конците), евентуално, ако ви падне копче по време на почивката, какво правите?

# 418
Аз миналата година доста походих за да намеря такъв кит. Накрая успях, и си го нося, да. Никога не се знае, на мен като ми падне една гайка на сутиена...  драма, голяма драма.

# 419
  • забравих си мисълта...
Очаквам я всеки ден със следващата изненада.
Не знам за вас, но пак по майка ми съдя, носите ли си ибришимчета(конците), евентуално, ако ви падне копче по време на почивката, какво правите?

Axа, по майка ти де Wink. Я си признай бързо какво още носиш Wink. Иначе тези подробности ги има в хотелите - игла, конец бял и черен и копчета за риза, бели.

Общи условия

Активация на акаунт