Бях написала и по-точно аз се втрещих като прочетох 150 лв за пижами! Втрещената не бях само аз. Имах предвид, че е грозно да се изтъква кой какво купува , познавам такива, които за тях е жизненоважно да си облекат детето в маркови дрехи, пък превземлъци най-мразя! Я вземай 500 лв заплата да видим ще има ли детето ли алергия от дреха? За мен е нагло да купя примерно стол за хранене за 500 лв, ако същата работа ще ми свърши и за 200, да не говорим, че нашето е втора употреба за 35 лв. Не сме умрели от него. Приятелите не ме смятат втора ръка човек като ползвам вещи и дрехи втора употреба, нито пък на детето ми е станало нещо от тях. Всичко е показност!
Ама ми писна да чета тука разни ми ти превземки и глезотии как еди коя си си купила евтин гащеризон за 30 лв?! Е кое му е евтиното-ще го носи няма и 2 месеца, ама се правите на велики с такива изказвания! Я минете през изпитанията на живота като Добра например и тогава да ми се бият в гърдите коя в кой сайт пазарувала, че "колко струва тук в България"... Ами че вървете си живейте където е качествено и евтино, кво сте ми заревали тука. И не ми казвайте да не чета като не ми харесва, щото тука има 3-4 дето хич не пишат и сега като гарги ще заграчат насреща ми.
Кимбърли, ако не ти е интересно тук да разбирам, че чакаш да вляза за да стане ли?