Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 130 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Свещичкова, вие моля като се закроти тази ми ти Валерия и решихте да ни изтрепвате с още по- недостижими висини.....Тортите ви са просто...просто...ето нА, сега и за вас вече ми стана беден речника  Crossing Arms Жената е...ами не съм виждала такова нещо. Единствено Нелката мислех, че е способна на такива дела. шапка ти свалям и подкупвам за частни уроци  Whistling Heart Eyes   bouquet
ти носи вишновка и талант, аз ще осигуря двете си леви ръце и всичко останало  Wink

Патри, аз не че съм пуритан, но като цяло еротичните торти не са ми съвсем по естетическите възприятия...НО, ти с този господин тук ме накара да се изчервя просто....От СЕм ще ти наложат санкции- той като истински , та чак до релефите и нямам предвид плочките на корема му  Laughing

Марулка, диновците са уникални сладури! Мноого ме грабна изработката им- определено най- добрите, които съм виждала!   bouquet

хавайско Д, доста добър резултат имаш. Тази техника е много сложна и прецизна, макара от страни да изглежда като игра в парка. Браво- сигурна съм, че рожденичката ще е доволна.

GALIA_NZ, за подпорите са ти отговорили вече. За езерцето- на моята Голди й го правих с глюкоза, оцветена със съвсем мъничко синьо. Можеш да я видиш в блога ми. Нямаше никакъв проблем с фондана и не е нужно да си купуваш кристалина, ако ще я ползваш само за това.

# 121
Благодаря на всички за отзивчивостта!
За съжаление писах повече от половин час, след което всичко се затри - изтекла ми сесията, така става като се опитам да пиша романи! ooooh!
Ще пробвам пак по-късно!

# 122
Здравейте,много се извинявам ,че така нахлувам в темата ви но ще ви моля за съвет newsm78 Ще ми се наложи да майсторя торта днес и луда станах да чета в библиотеката ooooh! Колкото повече чета толкова по трудно ми е да избера.Значи така..ще изпека блата,но не знам какъв крем да сложа newsm78 Много ви моля кажете вие какъв правите??Не искам да е нещо много сложно с прекалено много продукти,да е по лесен за приготвяне и да е вкусен Mr. Green.Много ще съм благодарна ако някои си направи труда да ми отговори,защото почвам с блата и лед това трябва да ходя да купувам продуктите за крем.  bouquet

# 123
          mama nelyПисах ли писах  рецепти за блат , а то се оказа че искаш за крем  Embarassed
Обожавам смесицата от заквасена сметана, сладкарска сметана и по избор или ядки или плодове   chef

# 124
          mama nelyПисах ли писах  рецепти за блат , а то се оказа че искаш за крем  Embarassed
Обожавам смесицата от заквасена сметана, сладкарска сметана и по избор или ядки или плодове   chef

Mr. Green Благодаря,аз харесах една рецепта,която е дало едно момиче по напред в темата и мисля да я направя нея  newsm78
маскарпоне,сметана течна,кондензирано мляко  и пудинг ванилия.Струва ми се лесно и вкусно newsm78
Каква сметана да купя за декорация на тортата?Която като се избие да е твърда,да не ми се стича и да ми къса нервите,че не трябва да се излагам ..

# 125
  • Стара Загора
Здравейте момичета .Все  още  не съм се записала  в  новата тема  но сега е момента .Не  съм  писала и коментирала скоро    но  пък  съм чела.Но  вече цял  месец  не нам  къде се намирам   защото  ме  подхванаха едни  болки  в зъбите  та  сега  ги  вадят наред  но  както и  да  е  стискам зъби  колкото имам  и това  е . Mr. Green
Сега  съм малко  по добре  и да си  покажа  какво  направих на  едно  сладко  комшийче.
Предупреждавам че  тортата  не   е по  моя  идея .Мамата  си я  беше  харесала  от нета  и  не знам  от къде  е свалена  снимката.Така  че  ако някой  си познае   тортата да  ме  извини  че  съм  я копирала.
Благодаря  предварително за  разбирането.
Ето  я  и  тортичката

По  късно ще  ви  изкоментирам  защото  сега  ми се  налага   изляза

# 126
Здравейте, момичета!
Неуморни сте, дори през лятото Simple Smile

В тази тема не съм писала още, така че ще се постарая да коментирам повечето от вас, простете ако пропусна някой, не е умишлено!

shemet_neveroiaten, много ми хареса тортата с барби-пеперуда. Чудесна идея за детски рожден ден!
stefina, много ми допада идеята за куилинг торта - чудесни детайли и цветове.
patriyani, Албена , Марая, чудесни торти, браво!
FRESA, прекрасна торта и много хубави балони, на тел ли си закрепила?
МаринаД, много хубава морска тортичка. Делфините са се получили много добре!
J!NA и твоята морска торта се е получила добре Simple Smile
nin4e, много харесва торти на фермерска тематика Simple Smile Къщичката от ММ ли е?
havaiskoto_dupe, страхотно червено!
galmir, лъвчето изглежда много сладко!
metchopooh, интересна торта. Харесват ми апликациите по стените Simple Smile
hrisiv, лилавата торта е чудесна, а малките тортички ги коментирах вече във фликър - много ми харесват!
Дарилка, ех тези ангелчета! Всяко носи своето очарование - прелестни са просто! Любимо ми е това, което държи роза в ръцете си Simple Smile
marulka_s, много сладки динозаври! Като дете повечето ми играчки бяха именно такива и тази торта ми навява чудесни спомени Simple Smile
ulechka™, от опит знам, че много трудно се покрива торта с релефно покритие, но ти си се справила блестящо!
Svilenka, харесва ми тортата, може би щеше да е по-добре без бялият шприцован крем отгоре Simple Smile
sVeshti4ka, Ани, чудесни са и двете торти! Стилът ти е уникален и всяка торта от тортите го доказва! Браво!
DANGAB, много харесвам торти, придружени с декорирани къпкейкчета! Поздравления за добрата работа!

И сега да ви покажа едни меденки, които украсявах наскоро. На лятна тематика, в унисон с утрешното ми заминаване за Созопол Simple Smile

Всички форми, с изключение на сладоледите, са правени с картонен шаблон.

А това е една нетрадиционна сватбена торта, която правихме заедно с Кали (ladybug). Декорациите са нейно дело, аз пекох блатовете и приготвих кремовете, както и помагах за дребните детайли по тортата. Върху нея има "скрити" пет предмета, които са символ за младоженците - жаба, самолет, златно ключе, червена обувка и два шамфъстъка.
Най-долният етаж е шоколадов с шоколадово-ментов крем, средният е пандишпанови блатове със сушени ягоди, крем от маскарпоне с пресни банани и ягоди, а последният е с шам фъстък и крем с паста от шам фъстък - много вкусен! Simple Smile

# 127
mama nely по принцип ползвам сметана на carrefour за този крем, но тук в бг последният път взех една червена кутия  my day от кауфланд ,разби се много добре

iri.kupenska балоните са забучени на тел за цветя но не помня кои номер ,за моя радост въпреки че само от мм си стояха съвсем стабилно върху тортата.Меденките ти ,както и снимките прекрасни  Hug приятно изкарване в Созопол  Hug

# 128
mama nely по принцип ползвам сметана на carrefour за този крем, но тук в бг последният път взех една червена кутия  my day от кауфланд ,разби се много добре

iri.kupenska балоните са забучени на тел за цветя но не помня кои номер ,за моя радост въпреки че само от мм си стояха съвсем стабилно върху тортата.Меденките ти ,както и снимките прекрасни  Hug приятно изкарване в Созопол  Hug
Еееех,ами аз сега от Кауфланд се връщам и се чудих каква да взема,а имаше на my day ,но понеже не съм я ползвала реших да взема на мегле-не ,че и нея съм  ползвала Thinking Дано да се избива добре Whistling

# 129
Спешно моля за съвет..
Разбих си подсладената сметана и от бързане бухнах разтопения бял шоколад в нея. Пресече се и спадна. Мога ли да я оправя или да тичам за нови продукти. Моля, ако някой може да помогне да пише по спешност. Благодарско!

# 130
  • София
С какво е най-добре да се поръсва, когато се разточва моделираща смес, за да не залепва?

# 131
Мама Нели аз ползвам само на Мегле-хубава е Peace
Порша няма спасение, можеш единствено да се опиташ на водна баня да го сложиш и после в хладилника, но пак ще си остане течен-направи си торте за вкъщи, ще го ядете с лъжици, но поне няма да хвърляш продукти
Мис Пиги поръсва се обилно с натурално нишесте

# 132
colova , благодаря за отговора. Усетих аз, че нищо няма да излезе... Купих нови продукти. Hug

# 133
  • София
colova, благодаря! Чакам малката да заспи и ще пробвам.

# 134
  • София
Купих боички, марципан. На марципана няма български превод как се прави. Ще правя фигурките.
Много ми е притеснително - първи опит ще е за голям юбилей за за малък!

Общи условия

Активация на акаунт