Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 911
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Я, леля Мария! И пак маха пръстчета - хем по-чисто, хем по-свежо, хем по-евтино  Laughing

# 361
bgroza, ето, отговорили са ти вместо мен:

P.S. Днес Коралът ми за черно свърши. Чудя се дали има смисъл отново от него. Черните дрехи не са избелели, но и с добър за цветни е така, а пък по-черни не стават...

Аз не харесах нито един от няколкото ползвани препарати за черно. По-точно не видях разлика между това дали пера черно с препарат за черно или с препарат за цветно. А друг е въпросът че на миризма не ми допадна нито един от тях. И въпреки, че съм фен на Корала, този за черно не ми допадна миризмата.

А, писах, пък после четох   Embarassed и Guess е разяснила, благодаря!

Аз този Бонукс много го мразя! И особено като пуснаха някакъв за 8 лв. на промоция в голяма опаковка и някой да ми се хвали колко е изгоден и как пере.... за чудо и приказ! Тц-тц...
Но най-вече се чудя как масово хората вярват на рекламите. Повечето разсъждават така-щом е най-рекламиран, значи е най-качествен! Работила съм в магазин и съм продавала перилни препарати, наблюдавала съм ги как разсъждават. Това телевизията яко промива мозъци, не само с реклами, но това вече е друга тема.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 00:02 от ⅞ ...and Happily Ever After

# 362
Върнах се на първа страница да погледна пак таблицата и се сетих че преди време,в някоя от темите Дедо беше дал класация,включваща и прахове от рода на Савекс,Ехо и т.н. И то като че ли с някакви обяснения и обосновки.
Моля,ако някоя от вас се сеща,нека ми даде линк.
Пък и Дедо да се включи....

Да не би да говориш за това. Започва от този постинг и свършва след 1-2 страници ("този постинг" е линк към постинга).

Между другото Ехо и Савекс са едно и също нещо, даже вече Ехо като прах не съществува, а се преименува Савекс. Simple Smile

Благодаря,точно за това говорех.И явно не Дедо е дал "онази" табличка. Laughing

# 363
  • В къЩи.
Доволна съм от медиксите за почистване на дома,но те май прах не правят. newsm78

Правят, правят. Lex се казва. Но е произведен в Гърция за Мексон (фирмата, която произвежда Медикс).

А къде е Лекс в табличката т.е. какъв клас е ,нисък или среден?

# 364
Мерси за отговорите,момичета!
Все си мислех, че черните препарати са създадени специално да запазват черния цвят и дрехите да не сивеят след многократно изпиране.
Въпреки това, забелязвам чрез цветоуловителната кърпичка,че дрехите пускат черен цвят/при пране макс. на 30 град./ ,което значи , че пак има  отмиване на цвета. Е това не мога да си го обясня!

# 365
Гледай как забравих да ви предупредя и за ОМО -то.Нали си нямах мярка и слагах с чаша .Е да ама гледам и детето се зачерви....а седмица по-късно  взех и аз да получавам от въпросните ''неудобства '' дето ги коментирах при бонукса.Питам го мъжа,но той не се оплака .Пък след онзи път може и да не смее.Но сигурна съм.!!!!При предозиране с ОМО може да се получат такива оплаквания.Измерих си точното количество и си направих мярка като обиколих с тиксо чашката до там дето трябва да ми е праха.Слагала съм потчи двойно  ooooh!
То си пише на първа страница,не че и аз не го знаех...Надцених си преценкта ''на око'' и сгреших.
 Докладвам вайзер рисе-колор прах.Няма разлика от белгийския ариел таблетки дето ползвах до скоро. PeaceЧорапките се белнаха на 40градуса и то без да добавям препарат за петна.Едни  кърпи дето мих врати и прозорци тези дни и бяха тъмно сиви отново са бледо розови,няма го и нацапаното от една ръждива ограда покрай която ходи по блузата на малката.
Всичко на 40 градуса и БЕЗ да добавям препарат срещу петна. PeaceМного съм доволна!

# 366
  • Варна
Момичета, не съм чела темата, но имам следното питане: откъде мога да си купя дозатор за прах- от тия пластмасовите, сините, които ги слагаха преди време в торбите с прах. Свекърва ми понеже е много прибрана и все чисти, та взела и го изхвърлила #Cussing out

# 367
аз не съм съгласна за геловете за черно. Преди да започна да ги ползвам от гелове за цветно и то качествени ми избеляваха. Сега съм с доста черни дрешки и не са мръднали от специалните за черно. Не вярвам качеството на текстила или багрилата да е повишено Mr. Green

# 368
Момичета, не съм чела темата, но имам следното питане: откъде мога да си купя дозатор за прах- от тия пластмасовите, сините, които ги слагаха преди време в торбите с прах. Свекърва ми понеже е много прибрана и все чисти, та взела и го изхвърлила #Cussing out
На мен миналата седмица ми дадоха дозатор за течни препарати от един магазин за паралелен внос. Може би имат някъде и такива за прах. Но не се предлагаше, като артикул, а продавачът го измъкна отнякъде и каза, че си заделял като му паднат. Дано да случиш на отзивчив човек!

# 369
На мен миналата седмица ми дадоха дозатор за течни препарати от един магазин за паралелен внос. Може би имат някъде и такива за прах. Но не се предлагаше, като артикул, а продавачът го измъкна отнякъде и каза, че си заделял като му паднат. Дано да случиш на отзивчив човек!
всички дозатори са в милилитри, така че може да се ползват и за прах, и за течен. Във всеки супермаркет има препарати с дозатор, особено Рекс и Персил. Да се похваля купих си от магазин за паралелен внос Даш с вграден в капачката дозатор, както на Ленора за пране.

# 370
Да, преди почти всички течни бяха с дозатори, но напоследък ми се стори, че не видях с такива. Може и да съм се зазяпала някъде и да не съм ги видяла.

# 371
Да се похваля купих си от магазин за паралелен внос Даш с вграден в капачката дозатор, както на Ленора за пране.
[/quote]
Надявам се да споделиш мненито си за Даш, след употреба, а и малко подробности: за цветно или универсален? Все го заглеждам, аме не се престрашавам.

# 372
Да, Проктър & Гембъл смениха бутилките. Вече изглеждат така (това е италианският вариант на немския Даш):

# 373
аз не съм съгласна за геловете за черно. Преди да започна да ги ползвам от гелове за цветно и то качествени ми избеляваха. Сега съм с доста черни дрешки и не са мръднали от специалните за черно. Не вярвам качеството на текстила или багрилата да е повишено Mr. Green

А какво ползваш за черно?

# 374
 Hug точно такава бутилка, но етикета е друг. gumenka аз съм много доволна от немския Даш. Сега ще го видим в нова опаковка как е. За черно съм ползвала основно немски Корал и италиански Софлан. Виждала съм и италиански Даш, ще го пробвам и него.

Общи условия

Активация на акаунт