Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 953
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Много полезна тема, а чак сега я открих.  Laughing

Да споделя и аз моите впечатления: Ползвала съм Ариел за бяло / бомбичките/ - не съм доволна. Дори и най-безобидните петънца от дрехите на децата не ми ги изпираше.
Ариел гел универсал - цветно съм прала с него, сякаш очаквах повече, но поне мирише хубаво  Laughing

Сега съм в чуденка какъв прах да взема - близка ми похвали Тема за бялото, тук няма много отзиви, ако някой от вас е ползвал моля да сподели.
В магазина загледах Даш, струва ли си ?

# 196
Вече мога твърдо да заявя, че омекотителят doussy на LIDAL не струва. Никаква остатъчна миризма и не омекотява. Води се  концентрат и трябва да се слага само по една капачка, аз слагам по две и пак тц

# 197
  • В къЩи.
Препоръчайте ми добър прах за пране (не много скъп  Blush) ,който да става и за цветно и за бяло пране.  Praynig
Имам страшен проблем с миризмата на дрехите след пране.Ползвам зеления Ленор и последно си взех Савекс фреш,при две последователни перални ,от едната дрехите миришеха ужасно  Sick ,а  другата си ухаеха на чисто  newsm78
Къде греша?  #Crazy

За омекотител благодарение на вас се спрях на Бинго,белия. Помогнете ми с праха . Praynig
Благодаря ви предварително   bouquet

# 198
А някой да препоръча магазинче в Младост с качествен паралелен внос ?

# 199
Препоръчайте ми добър прах за пране (не много скъп  Blush) ,който да става и за цветно и за бяло пране.  Praynig
Имам страшен проблем с миризмата на дрехите след пране.Ползвам зеления Ленор и последно си взех Савекс фреш,при две последователни перални ,от едната дрехите миришеха ужасно  Sick ,а  другата си ухаеха на чисто  newsm78
Къде греша?  #Crazy

За омекотител благодарение на вас се спрях на Бинго,белия. Помогнете ми с праха . Praynig
Благодаря ви предварително   bouquet

Не знам къде грешиш, та първата пералня мирише лошо, а втората - не. Може би не е зле да пуснеш един хигиенен цикъл на 90° с прах за бяло и без дрехи.

За праха: ОМО Supreme 12 от Карфур, Метро, Пикадили и други магазини; официален внос е. Според опаковката става и за бало, и за цветно. Не е много скъп: опаковка за 20 пранета е между 7 и 9 лева, като най-евтин се очертава да е в Метро и Карфур. Аз го купувам от Карфур за около 7,70 лв. Пере страхотно бяло (не съм го ползвала за цветни) и мирише чудесно и трайно.

# 200
Ох, аз нямаше как да купя ОМО, иначе и аз съм доволна и взех от ДМ някакъв тяхна марка сега съм леко притеснена преди да съм го пробвала и искам да ви питам за мнение по въпроса?

# 201
Тема за бяло го хвалят че е силен и пере добре , но пък за цветно тема прането  избледнява . Говорих с майка си - не е пазарувала от Лидл праховете си , аз съм сгрешила - каза че не били много хубави от там ...
Аз съм забелязала че когато пера на вилата ни прането ми става идеално бяло без значение от праха за пране - а в града явно от варовика ми седи винаги по сивеещо  Crazy , всяка седмица по три четири перални уикенда се перат там / а й на чист въздух как мирише само прането - даже не слагам омекотител / Аз живея на натоварена улица и предпочитам да суша в сушилнята ни , но не всичко става за нея ...

# 202
Искам да помоля Дедо и Guess Who да разпределят праховете от следния списък по класове висок, среден и нисък:
1.   Ариел
2.   Бинго
3.   Бонукс
4.   Гранд Максимо
5.   Дуел
6.   Елви
7.   Клевър
8.   Омо
9.   Персил
10.   Рекс
11.   Савекс
12.   Тайд
13.   Тема
14.   Тест
15.   Флекс
16.   Хепи

# 203
Някакво проучване правим, а?

Висок:
  • Ариел
  • Персил
  • ОМО

Среден:
  • Бинго
  • Дуел
  • Тайд
  • Тема

Нисък:
  • Бонукс
  • Елви
  • Рекс
  • Савекс
  • Тест
  • Флекс

Гранд Максимо и Клевър са собствени марки и не е ясно къде точно стоят (по-скоро среден до нисък, според мен), а Хепи не съм го чувала никога.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 14:42 от Guess Who

# 204
Хепи е турски и не е много известен, както и да е  Simple Smile А за бебешкия Флекс какво ти е мнението, избелва ли много, че мисля да го взема за бяло  Mr. Green  http://papa-bebe.com/ban/kozmetika/flex.jpg

# 205
Само срещу заплащане правя разпределения Mr. Green
Кде ги извади тез флекс и гм Shocked А дуел щом присъства много скъпа ще ми е платата.

# 206
Правя "проучване" до толкова до колкото да съм осведомена като потребител какво си заслужава да купувам и какво не. Simple Smile Дедо какво имаш против Дуел и Флекс? Rolling Eyes

# 207
А Тео Бебе къде влиза в класацията?Питам,защото масово се хвали от майките в моя обсег...

Дедо,не ставай комерсиален Winkще изгубиш чара си Wink

# 208
Виж сега как се обърках. Обърках Флекс с Лекс.  Mr. Green Лекс е прах на MedeaChem.

Дедо има против Дуел и Флекс сигурно заради фосфатите.

# 209
Да и за него Лекс щях да питам  Laughing Видях че е нов, хубав ли е?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт