Любители на котки - тема 53

• 45 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
dessitto, aко е само връхчето, няма да е проблем. Нашият дедо имаше горен без връхче и долен почти на половина: ето го вече е на 17 години и още хрупа Simple Smile

# 151
Деси, Нико беше така със счупен  голям горен зъб, нищо му нямаше, ядеше си нормално.
jaded , и аз не съм чувала за това акне, но щом има и на лапичката, може да е заразно. Консултирай се и с други ветеринари, най- вече да не е опасно за бъбещото бебе.
Днес ходих на посещение на сина на черната маца, която ви показах в началото на темата. Много е хубав, едър  и дебел, и прилича малко на Мару:

И е игрив и закачлив като Мару, само трябва да го снимат на видео.

# 152
Теди, красавец е този маруподобен господин! Както си тръгнала да го снимаш, направи му и някое видео на човека  Laughing

Май в началото на темата трябва с големи, цветни, очевадни букви да се изпишат най-важните заключения от нея, за да ги вижда всеки докато не е станало късно, и за да не повтаряме на всеки пет страници -

Кастрирайте животните си!

Обезопасявайте балкони и прозорци!

Шерко добре се е отървал само със счупено зъбче, можеше да е много по-лошо дори и само от втори етаж.

# 153
Диди,  не смея да припаря до видозаснемането, че ако и то ми стане страст, ще има да си ходим голи и боси цялото семейство заради моите хобита.
А този мару-подобен господин е кастриран, живее на 1-ви етаж и като видя една женска долу да се препича стана един нервен, искаше му се да литне към нея. Чак  ме ухапа и издраска докато му пречех да съзерцава красавицата. Иначе е голям лигоч, само мърка и се умилква, чекне се, прави стойки и е много интересен.
Танче, Мъро разбра ли какво е станало? Милия, сигурна съм, че въпреки враждата, сега ще търси другарчето си и ще тъжи за него. Аз още не мога да възприема истината, все очаквам да пишеш, че е бил зле, но са го стабилизирали лекарите и ще се оправи.

# 154
 Laughing И аз по подобни причини избягвам да се паля по видеото. Имам една стара камерка канонче, и от време на време снимам с нея (ония клипчета на гушла Богданка дето ги бях показвала по едно време снимах с нея), но е малко кофти качество пък и аз имам само две ръце - няма как хем да мачкам/играя с добичето, хем да снимам, а на нея най-интересните номера са й когато се занимавам с нея.

# 155
Съботен мързелив данък:

Всъщност не толкова мързелив, колкото изморен - тук се е тръшнала след като я изтощих с лазерчето  Mr. Green

Забелязала съм, че Богданка си има любимо място на килима - точно в средата, в жълтия кръг, като на горната снимка. Почти винаги ляга и сяда само в жълтия кръг, и сега я будалкаме че това й е нейното място, където си прави гнездо от косми  hahaha И когато изчистим космите с прахосмукачката, естествено тя трябва пак да легне там, за да навакса и да замести изчистените косми с нови. Другата седмица излизаме в отпуска за 10 дена, и като се върнем сигурно ще намерим гнездото готово... Както миналото лято като се върнахме намерихме това. И с дивана е така - ляга все на едно и също място, въпреки че целият й е на разположение, и така си прави гнездо  hahaha

# 156
Танче, съболезнования и тук  Sad

Dessitto , пиши ако искаш на Ahasver. Преди няколко месеца на нейния Арчи му се отчупи зъбче и го водиха на зъболекар. Би могла да те посъветва с координати.

Много красиви котки сте показали! Теди, останаха ми очите в черно-бялата съседка от първа страница  Heart Eyes

Аз съм си в БГ от месец и половина и Цингарелчето ми липсва повече от мъжа ми  Laughing

# 157
  • София
Много ви благодаря за подкрепата.

Fiama Благодаря ти за , ще и пиша задължително.  Hug

# 158
  • София
Благодаря на всички!  Hug
Много ми беше трудно да отворя темата и да чета, но не можех да не ви споделя какво се случи. Много рано тази сутрин тръгнахме към едно прекрасно място извън София. Все още беше студено, влажно и имаше мъгла, а слънцето точно изгряваше. И .... появи се дъга. Дори я видяхме два пъти. Да кажа, че не вярвам в нищо паранормално и необичайно. Знам, че е била чиста случайност. Но не мога да спра да се питам как се случи точно при последното пътуване на Мацко? Толкова рядко се случва да има дъга...

Мъро вчера определено странеше от всички. Явно усещаше, че става нещо. А и ме подуши, а аз бях напишкана  Sad. Днес вече се поуспокои и отново се гушка и мърка. Видях поне веднъж да души под вратата и сигурно е разбрал, че от другата страна няма никой.  Sad

# 159
  • Варна
Здравейте приятели! Имам малко особено питане към вас... Решихме да забременяваме нашата писана и вчера доведоха мъжкия (по принцип знам, че правилото е обратно, но той определено не е срамежлив Rolling Eyes ) и от тогава наша Жоли само бой яде, скубе я и я хапе за врата. Приятелят ми казва да не се плаша, че е нормално и т.н. , но аз направо не съм на себе си - много ми е жал за котьо. Опитвам се да намеря информация за копулацията при котките, но открих само едно мнение в някакъв форум, което ще цитирам дословно (и моля да извините жаргона): При котките любовният акт е война. Бой и насилие. Женската отнася такъв кютек и такова еbане, каквото би било мечта за всеки истински мачо измежду мъжете. Тя се оставя да яде пердах и да я чукат поне за 3 дни. Веднъж нашата писана я оставихме за три дни при любовника, но не и' стигна, скочи от балкона и си донатамани с дворните котараци за една нощ. Разбира се, си дойде изплашена до смърт. Роди, освен породистите, и едно циганче.. Знам, че тук всички си обичате котаците и ще съм по - спокойна като чуя от вас кое е нормалното поведение и кога трябва да се плаша наистина. Praynig

# 160
  • град-държава
Таня, много съжалявам за Мацко.  Sad

п.п.
dessitto , писах ти на лс.

# 161
  • Козлодуй
Няма нищо случайно на този свят,Таничка Hug

# 162
  • Козлодуй

Още от Гари и Фръцла има тук Grinning

# 163
  • София
Съжалявам, че ви натъжих.  Sad

Фръцла и Гари са много сладки! И си личи, че се спогаждат добре!  Heart Eyes

Видяхте ли новото клипче на Мару?

# 164
Гари и Фръцла са много сладки  Heart Eyes,завиждам благородно! Ама Фръцла е направо като сянка на Гари,където той там и тя и го имитира  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт