Любители на котки - тема 53

• 45 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Таня съжалявам за Мацко, но той е бил щастливо коте, да живее с Вас. Дали е било малко или много е имал и е живял на място където е бил обичан.

Меичка - обикновенно трябва около месец да има по драстична промяна в хормоните, но при моя котарак, имаше по видима промяна още на първата седмица- стана по мил и търсеше повече ласки от обикновенно.

Когато ходите на море може да потърсите услугите на гледачи вкъщи - да ги навестят няколко пъти само да проверят какво се случва.

Гледай да не си ближе раната, да не я отвори, че при мен се наложи да му слагам каска.

# 136
  • In a surreal moment!
Таничка, поплаках си като видях снимката и съобщението във фейса... Не знам и аз защо така се натъжих, може би заради теб и децата и въобще цялото ви семейство,че и заради Мърко... С кой ще се хъска и бие сега... Макар Мъро да е бил всеобщия любимец и много по-малко да сме говорили за Мацко все пак много ми е мъчно... Как ще преживеем загубата на старите си любимци, ужас...
Дано тича щастлив по безкрайните поляни отвъд дъгата.....  Heart Eyes  Flowers Rose

# 137
Таня, моите най-искрени съболезнования!
Не мога да повярвам.... smile3518

# 138
  • София
Танче, моите най-искрени съболезнования!

Знам колко боли... но поне не се е мъчил.

Като ми се случи миналата година по това време, само топлата прегръдка на Кьорчони можеше да ме успокои...

# 139
  • Козлодуй
Танче,приеми и  моите най-искрени съболезнования! Hug
Добре си е поживял,не се е мъчил и ще те чака при Моста на дъгата Heart Eyes

# 140
И от мен съболезнования за милата душица! На колко години беше Мацарочко?

Както казват всички - добре и щастливо си е поживял. Дано всяка котка има неговия късмет! А, Танче, като си потъгувате, може да помислите за ново другарче на дядо Мъро. Това е най-доброто лекарство срещу тъгата!  bouquet

# 141
Tанчееее... и от мен съболезнования за Мацко  Hug  Sad

# 142
Таня и аз съжалявам за Мацо, толкова страшно ми стана изведнъж като прочетох това -  вече го няма, много ми е мъчно, но той несъмнено е бил един щастлив, добре гледан и много обичан котарак  Hug!

# 143
  • Някъде в търсене ............
Танче, моите съболезнования  Cry. Това ми дойде като гръм от ясно небе. Дано да е на по-хубаво място под дъгата...

# 144
  • София и Морето от време на време
Танче, съболезнования и от мен за Мацо.  Hug

# 145
Ех, Танче.... така се надявах да прочета добри новини, отворих темата със свито сърце.
Моите съболезнования, нагушкайте си Мъро и дано той да ви е жив и здрав още много години.

# 146
  • Costa Rica
Танче, гуш! Hug
Съжалявам за Мацо Sad

# 147
  • София
Скоро не съм писала в темичката. Таня, моите съболезнования.

И се обръщам за помощ към вас. Малкият пак излетя от терасата от 2-я етаж. Счупи си предният зъб голям, отчупил му е връхчето  ooooh!. Случвало ли се е някой да сподели, че направо съм се поболяла от притеснение. Едва ли ще му израсте нов, но .. ще може ли да яде гранулки май .. не.

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 17:58 от dessitto

# 148
Таня, моите съболезнования. Сигурна съм, че те гледа и мърка от котешкия рай...

dessitto, старият ни котарак така си счупи единия зъб на младини при полет от 5ия етаж и никакви проблеми не е имал след това, но си зависи и от счупването разбира се.

Аз съвсем се притесних с това котешко акне, защото днес открих същото черно петно и по едната лапичка на Лито, отдолу при меката розова част. Изчетох много инфо в нета, но никъде не пише, че може да се разпространи и по лапичките и взех да се чудя дали не е нещо друго  newsm78 Макар че е на лапата, с която си мие муцунката откъм възпалената страна... Ох: много ми е притеснено... А още по-притеснено ми става, защото скоро нали трябва да раждам и се тревожа кой ще се погрижи за Лито, ще ни остане ли време покрай раждането и изписването да го гледаме и мажем и него...

Мисля утре да го заведем пак на лекар да го види...

# 149
  • София
jaded  Благодаря ти за отговора. Отчупено му е само връхчето на зъбчето. Незнам дали го боли и дали по някакъв начин ветеринар може да ни помогне. Преди малко си играхме и тръгваше да си ме хапе, както си правеше преди и от това изхождам, че дори и да го боли не е много голяма болката. Ако някой е ходил на котешки зъболекар да сподели  Cry

Общи условия

Активация на акаунт