Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 4

• 65 942
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • ГОре на черешата...
svet65, постът ти е за съседната тема - А коя книга четат в момента децата ти?Тук споделяме какво сме им подарили...

# 121
  • София

И ние се сдобихме с тази книга, от доста време я чака дъщеря ми!

# 122
svet65, постът ти е за съседната тема - А коя книга четат в момента децата ти?Тук споделяме какво сме им подарили...
Само за купени ли е тамата? Жалко... въпреки че купуваме доста книги, сигурно 70-80% от стотиците, които са минали през нас, са от библиотеките. И преди сигурно съм писала тук за книги от библиотеката, а не купени, така че изинете ... Laughing  Тогава да не ги пиша тук, а когато ги чете, да споделям в другата тема. Просто съм възхитена от възможностите на библиотеките и съм благодарна, че ги има! Simple Smile

# 123
  • При децата ми
Последно му подарихме "Приказки за Хитър Петър".

# 124
"Патиланци" на Ран Босилек.

# 125
  • ГОре на черешата...
За големия /време му беше  Wink/:

За малкия:

# 126
В петък й подарих "Семейство Тъпашки" на Роалд Дал и вече е прочетена  Grinning

# 127
# 128
  • у дома
Не е точно книга,но активни карти:
На малкия тези
за големия тези

# 129
  • София
Аз съм много щастлива напоследък заради моят 10г младеж, който най-после разбра колко приятно може да е четенето. Запали се благодарение на Хари Потър и Рик Риърдън с поредицата му за Пърси Джексън Simple Smile
През последния месец му купих последователно тези четири книги, сега е на Хари Потър, а другите ги изчете на "един дъх" Simple Smile

# 130
  • София
Елл, от опит да ти кажа, предложи и "Хрониките на Нарния".

# 131
Елп, от Рик Риърдън - ''Червената пирамида''.

# 132
  • София
Благодаря ви  Hug

# 133
  • Бургас

и

# 134
  • Sofia
Много хубава тема! Simple Smile
И от тук събрах идеи, благодаря ви!

Василиса, страхотна инициатива и ние с Андреа ще пратим книжка/и. За Мая Дългичева научих от съседна тема за "Хубави книги от малко известни автори" или нещо такова и  от първото прочетено изречение съм почитател, а и детето също. Поздрави я и от нас и и'благодарим!   bouquet

От онзи ден, но поднасям през някой и друг ден като изненадки, които много радват щерката - както и "Кражба в лисичата гора", която е показала Lilotti и смятам да взема и Вълшебната шейна... много хубави и илюстрациите, и историята. Взех също и показаната по горе "Ако има грешка, има и прошка" - хареса ми и ще взимам и останалите на авторката.
Набелязала съм също и онези жабешките на Макс Велтхаюс, показани от veroniki
С Гъсеничката( дълго я търсих) на М. Дългичева попълнихме поредицата 4ри подобни книжки, много са ни любими!  Heart Eyes
И антикварни:
"Джуджетата и Мариша", "Лари, Фари Шмекелари", "Сърце", "Дневникът на Коля Синицин", "Необикновенните приключения на Карик и Валя", "ТРИ МИНУС"или произшествие в V -a" и 3та книжка от поредицата Боско на Тони Улф.
Това е от вчера и онзи ден.

От тук- темата де, харесах и поръчах вече "Доктор Дулитъл" и  "На малките - за звездите и планетите"/Ефрем Левитан. Чакам ги с нетърпение разбира се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт