Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 4

• 65 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
"Туфо..." беше много харесвана от моя син, препрочитал я е няколко пъти, страхотен избор  Peace
Днес купихме пета част на "Маговетри" - "Нощните птици". От форума разбрах, че е издадена.

# 76
Поръчах Кале детектива от Астрид Линдгрен. Ако му хареса, ще взема и другите две - Кале Бломквист живее опасно и Кале Бломквист по следите на отвлечените.

# 77
След като прочете няколко любими книги от А. Линдгрен (беше май на около 8-9 г.), аз също предложих на сина ми книгите за Кале, но нещо не потръгна, хем много обичаше детективска тематика... ?!
А днес получи за подарък:

Явно се пише много фентъзи, интересно ми е дали ще я хареса.

# 78
Добра новина за почитателите на Финдус и Петсон - излезли са още две книжки.

# 79
  • у дома
Lilotti ,супер-любимите и на двамата...Остава и да ми ги доставят в нашата глуха провинция  Twisted Evil

# 80
svetlaem, сайтът на Фют е обновен, има онлайн-магазин.  Wink  Hug

# 81
  • у дома
svetlaem, сайтът на Фют е обновен, има онлайн-магазин.  Wink  Hug
Благодаря,не бях забелязала-даже доставката с БП е безплатна за цялата страна....

# 82
  • Варна
Ето тази, но ще му я подаря за 15,09:

и тази, която снощи изгълтахме на един дъх:

# 83
Тази втората е разкошна просто, но на сина ми му се стори по-бебешка и не пожела да му я купя.
Manzhelka, за каква възраст е според теб?

# 84
Тази за машините и аз я видях. Мислех да купя друга енциклопедия за началото на учебната година, но може и тази да е.

# 85
Ох, как съм изпуснала темата...

Почти привършваме Малкият Никола тръгва отново на училище, ваканциите ги прочетохме преди нея, страхотни са книжките. Дано издадат повече, а аз почвам да търся първата и Междучасията по антикварите или в Библиотекага, че ни стана любим герой.

Бях забравила за Азбука на вежливостта, добре че я споменахте...

Петсън и Финдъс и у нас са на почит и сега и тях ще купуваме.

# 86
  • у дома
а аз почвам да търся първата и Междучасията по антикварите или в Библиотекага, че ни стана любим герой.

Успех!На мен ми отне две години да открия Междучасията на Малкия Никола из виртуалните антикварни книжарници  Embarassed

# 87
Момичета, къде да намеря това "злато" Simple Smile)
Има ли преиздаване?

http://detstvoto.net/index.php?newsid=691

# 88
  • у дома
Момичета, къде да намеря това "злато" Simple Smile)
Има ли преиздаване?

http://detstvoto.net/index.php?newsid=691

Не-няма.Ние сме я взимали от библиотеката,но децата толкова я харесваха,че я принтирах и ми я подвързаха със спирала отстрани.В момента се сещам даже,че сме я дали на едно приятелче да я чете и трябва да си ни я върнат.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт