Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 158
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
здравейте, пуснах поръчка чрез  The win company преди няколко дни, но все още нямам потвърждение, че е направена. В сайта им пише до 2-3 дни.
 Колко време реално им отнема да потвърдят направената поръчка?  newsm78

# 661
  • София
 Praynig моля някоя добра душа, която ще пуска поръчка от мадъркер да ми пусне едно артикулче.
Благодаря предварително.

# 662
Здравейте,
Имам едно питане, имаше един код за безплатна доставка на бебешки дрехи от АСДА. А сега не го виждам някой да го има? Или е изтекъл?  newsm78

# 663

Момичета огромна молба имам - в сайта на Некст комплекта с леопардова шарка блузка с чорапогащник е изчерпан за 3-4г възраст,доколкото знам в София има магазин на некст,някоя добра душа ако пазарува там и се продават дали може да ми купи и прати по пощата  Praynig  Praynig  Praynig

# 664
  • София
Здравейте,
Имам едно питане, имаше един код за безплатна доставка на бебешки дрехи от АСДА. А сега не го виждам някой да го има? Или е изтекъл?  newsm78
baby26 е кодчето, но беше до 4 септември.

# 665
  • Пловдив
Здравейте,
Имам едно питане, имаше един код за безплатна доставка на бебешки дрехи от АСДА. А сега не го виждам някой да го има? Или е изтекъл?  newsm78
baby26 е кодчето, но беше до 4 септември.

Днес пуснах поръчка и прие кода - валиден е до 20.09.  Peace

# 666
за бебешки над 15 лири ли е?

# 667
здравейте, пуснах поръчка чрез  The win company преди няколко дни, но все още нямам потвърждение, че е направена. В сайта им пише до 2-3 дни.
 Колко време реално им отнема да потвърдят направената поръчка?  newsm78
аз ги ползвах,но няма да повторя,много са бавни откъм комуникация и не уведомяват за артикули с отложена доставка своевременно/мога да си го сменя ако знам навреме/,сега чакам два артикула,за които ще платя отново куриер
,препоръчвам КДшопинг,бързи,обаждат се веднага и поръчват нещата още на др ден Peace

# 668
  • София
Може ли адреса на Емпреса  Praynig

# 669
 Това е точният адрес:
Street Address -- Empresa.mail 335-351 Rainham road south - моля попълнете всичко, както го виждате изписано, много е важно!

Town / City -- Dagenham

County / State -- Essex

Postcode / Zip code -- RM10 8QR

# 670
tinki_winki,  em4eto Много благодаря  Hug

# 671
  • Пловдив
за бебешки над 15 лири ли е?

Да - минимума на поръчката трябва да е 15лири.

# 672
  • София
Да, вярно се хваща още кодчето Simple Smile Личи си кой не поръчва бебешки дрешки Blush
Малко снимки от последната ми поръчка от Джордж. Мъжките шорти са уголемени с един номер.

# 673
Имам питане и ще помоля, ако някой е имал подобен проблем да сподели.
На 07.09 направих поръчка от Асда на адреса на Габко, като понеже не можах да добавя ID номера си след името си (просто системата отказа да го приеме) го сложих в специални инструкции за доставка. Когато се опитам да проследя поръчката си ми изписва това:

10/09/2011           03:43    Out For Delivery
09/09/2011           12:41    Signature From Customer

което за мен е супер странно. Как ден след като вече има подпис от клиента, поръчката ще е готова за доставка.
Другото което ме притеснява е, че нямам хабер от Габко за пратка от курса им, който тръгваше от Лондон на 09.09, нито пък имам писмо от Асда за feedback, такова каквото винаги получавам 2 или 3 дни след като доставят пратката ми на английски адрес.
Според вас имам ли основания да се притеснявам, какво може да се е случило и как да постъпя?

# 674
Имам питане и ще помоля, ако някой е имал подобен проблем да сподели.
На 07.09 направих поръчка от Асда на адреса на Габко, като понеже не можах да добавя ID номера си след името си (просто системата отказа да го приеме) го сложих в специални инструкции за доставка. Когато се опитам да проследя поръчката си ми изписва това:

10/09/2011           03:43    Out For Delivery
09/09/2011           12:41    Signature From Customer

което за мен е супер странно. Как ден след като вече има подпис от клиента, поръчката ще е готова за доставка.
Другото което ме притеснява е, че нямам хабер от Габко за пратка от курса им, който тръгваше от Лондон на 09.09, нито пък имам писмо от Асда за feedback, такова каквото винаги получавам 2 или 3 дни след като доставят пратката ми на английски адрес.
Според вас имам ли основания да се притеснявам, какво може да се е случило и как да постъпя?

Не си спомням, дали на теб отговрих преди седмица-две, но и аз имах поръчка, която така излизаше в сайта за проследяване. Моята я получих отдавна.
Не съм запозната с последните курсове на Габко, но може би пътува с последния курс.

Общи условия

Активация на акаунт