Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Да се запиша и аз да Ви следя  Crazy и да питам отзиви за тази оферта? http://grabo.bg/plovdiv/grija-za-litze-ili-ofitzialna-plitka-na- … lovin-tzena-0bzun

# 406
Аз да попитам тези, които ходят на маникюр за този гел в офертите за който пише.Това такъв гел за запечатване на ноктите ли е?Моите много се цепят, чупят и са меки и ми казаха, че имало някакъв гел с който нямало да ми се чупят, но ми казаха цени към 20лв.Моля ако някой е запознат да ме осветли  newsm78

# 407
  • о`майна лунна нощ е
Преди нямаше ли пак оферта от този ресторант или се бъркам с друг с подобно име - Свински флейки, гарнирани със сладко-кисел сос, парче гръцка пит … рант „Акрополис“!  newsm78

И аз бих се зарадвала на отзиви. Сравнително наблизо до дома ми е и мисля да се възползвам. Офертата има доста дълъг период за закупуване на ваучер /още 5 дни/ и се надявам някой да се включи с мнение.
10х  предварително    bouquet

ПП - за същите лещи ли говорим? Тези са купувани в София, но и там са недоволни!
А относно контактните лещи от далавера - аз и колежката ми си купихме с предишната оферта за София. И двете не сме доволни! Моите 2 лещи бяха с различен срок на годност - едната до септември 2011, другата май до края на 2012 беше. А и бяха с различни опаковки (едната синя, другата бяла). При мен проблемът беше, че виждах замъглено, особено с едното око и прекалено много мигах. Носих ги само 1 ден. А колежката ми ги носи 2 седмици, но каза, че към края на работния ден започват много да й дразнят, изсъхва и окото и не й е комфортно. Не бих купила отново.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 09:49 от `ТуиГ

# 408
  • София
Преди нямаше ли пак оферта от този ресторант или се бъркам с друг с подобно име - Свински флейки, гарнирани със сладко-кисел сос, парче гръцка пит … рант „Акрополис“!  newsm78

И аз бих се зарадвала на отзиви. Сравнително наблизо до дома ми е и мисля да се възползвам. Офертата има доста дълъг период за закупуване на ваучер /още 5 дни/ и се надявам някой да се включи с мнение.
10х  предварително bouquet

Ресторантът съществува от около месец - месец и половина и съм 90% сигурна, че е първата им оферта в колективните сайтове. По-скоро пуснете търсене в Гугъл ако излезе нещо. Рекламите по улиците бяха много, пишеше, че има музика на живо. Аз дори си помислих, че става въпрос за нощно заведение, докато не прочетох нещо от рода: "Елате и опитайте традиционна българска и гръцка кухня в гръцкия ресторант Акрополис"  Laughing. Българската кухня се набиваше на очи за разлика от гръцката.  hahaha

# 409
  • Пловдив
http://www.lapni.bg/offer/1234/Премахнете-излишните-сантиметри-с-90-минутен-АНТИЦЕЛУЛИТЕН-МАСАЖ-на-Цялото-Тяло-за-10-лв.-в-Студио-за-йога-и-масаж-„Йога-за-всеки”
Имате ли някакви впечатления от това студио. Офертата звучи много добре .

# 410
  • Пловдив / София
Търся оферта за измиване и изсушаване /без подстригване/ и оферта за обикновено лакиране или френски маникюр.
Проблемът ми е, както бях писала и по-нагоре, че изскачат оферти все за салони в Кършияка.
А на мен най ми е удобно за Центъра или Тракия.

Така че, ако някой мерне нещо подобно, да свирка. Или ако някой има закупен ваучер, който няма да ползва.

# 411
  • Пловдив
Търся оферта за измиване и изсушаване /без подстригване/ и оферта за обикновено лакиране или френски маникюр.
Проблемът ми е, както бях писала и по-нагоре, че изскачат оферти все за салони в Кършияка.

Така че, ако някой мерне нещо подобно, да свирка. Или ако някой има закупен ваучер, който няма да ползва.

http://www.lapni.bg/offer/1151/%D0%95%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0 … D0%B0%D0%BD%D1%82

Аз съм от доволните клиенти...сега пак ще ходя в петък! Peace

# 412
  • Пловдив

http://bg.kolektiva.net/plovdiv/spa-terapija-lak-i-dekoracija-jessica.html

# 413
  • Пловдив
http://www.lapni.bg/offer/1234/Премахнете-излишните-сантиметри-с-90-минутен-АНТИЦЕЛУЛИТЕН-МАСАЖ-на-Цялото-Тяло-за-10-лв.-в-Студио-за-йога-и-масаж-„Йога-за-всеки”

Антицелулитен масаж трябва да прави от някой, който има много опит в този вид масажи, защото техниката е специфична. Самият масаж, ако е направен както трябва, е доста болезнен и продължителност 90 минути ми звучи като изтезание. Този вид масажи трябва да са около 20 минути.  Thinking Пишат в офертата, че е без синини и кръвонасядания......дано да е така.  Peace

tandonova79 ,  изсушаване ли е или подсушаване. И може ли да препоръчаш конкретна фризьорка/фризьор.  Laughing А маската за суха коса ли е, че моята не е суха.

# 414

Защо не отидеш направо в Arlet Express , там измиване с изсушаване е 6 лв (регулярна цена).

# 415
  • Пловдив / София

Защо не отидеш направо в Arlet Express , там измиване с изсушаване е 6 лв (регулярна цена).

Благодаря за горните предложения. Може би за маникюра ще взема.

За първи път чувам.
Това някакво подразделение на салоните Арлет ли са?
Къде се намира?

# 416
  • Пловдив

Антицелулитен масаж трябва да прави от някой, който има много опит в този вид масажи, защото техниката е специфична. Самият масаж, ако е направен както трябва, е доста болезнен и продължителност 90 минути ми звучи като изтезание. Този вид масажи трябва да са около 20 минути.  Thinking Пишат в офертата, че е без синини и кръвонасядания......дано да е така.  Peace

tandonova79 ,  изсушаване ли е или подсушаване. И може ли да препоръчаш конкретна фризьорка/фризьор.  Laughing А маската за суха коса ли е, че моята не е суха.

Преди малко се връщам от Диамант...Доволна съм,изми ме 2 пъти с шампоан,после маска...но не попитах за каква коса е ConfusedКакто и да е...И е изсушаване,малко по-"силна" и беше ръката на фризьорката,но се получи добре/а и аз нямам особени претенции/.Само да вметна,че фриз.тоя път не е Маргото.И аз се разочаровах като разбрах.

# 417
За първи път чувам.
Това някакво подразделение на салоните Арлет ли са?
Къде се намира?

Нали Арлет е на ъгъла , като тръгнеш нагоре към Джумаята , на 2-3 метра е Арлет Express.За изсушаване са супер.Но недей да ходиш при момичето, има едно момче Марек, той подстригва и изсушава перфектно.Направих грешката да отида при момичето (Мира), не искам да казвам как ме подстрига и "изсушаването" беше тип "гръмнал бойлер"....

# 418
  • Пловдив
Ползвах този валчер http://grabo.bg/plovdiv/50-otstapka-za-tzialostna-grija-za-kosa- … e-0kmds#topscroll

За втори път ходя и съм очарована от резултата. Peace

# 419

Общи условия

Активация на акаунт