В момента чета....7

• 49 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Самсара, книгата наистина е откритие за мен и я препоръчвам с цялото си сърце.
тук има и някои цитати - http://en.wikiquote.org/wiki/Shantaram, но преводът на книгата е толкова хубав, че е истинско удоволствие, че можем да й се насладим на родния ни език. Peace

# 631

Още предговорът на Златка Паскалева ме впечатли, а за по-нататък няма съмнение - винаги съм харесвала книги за/от деца, за безоблачното и съзидателно време преди война и контраста при настъпването на войната (в случая плюс Холокост)...

# 632
Тери Пратчет - Фантастична светлина
Отдавна не бях чела от грижи по детето, но се връщам към любимите автори Simple Smile

# 633
''Пробуждането на демона''-Салваторе

# 634
Чета Милениум-1 книга,харесва ми!! Peace

# 635
"Списъкът на Шиндлер"

# 636
Почвам:

# 637
# 638
  • София

Невероятна книга!

# 639

наистина!!!!  Heart Eyes

# 640
Чета трилогията на Патрик Нес "Живият хаос".
На втора книга съм и ми е доста интересно.

# 641
gundie, вярно  Hug Едвам я оставих снощи на 150 страница, сега продължавам  Grinning

# 642
  • Стара Загора

Още предговорът на Златка Паскалева ме впечатли, а за по-нататък няма съмнение - винаги съм харесвала книги за/от деца, за безоблачното и съзидателно време преди война и контраста при настъпването на войната (в случая плюс Холокост)...
Тази книга съм я чела като доста по-млада  Mr. Green поне няколко пъти .За мен е страхотна  Peace
А иначе по темата -сега чета "Парфюмът" и съм впечатлена  Peace

# 643

Между другото да вметна само, че разказите ги виждам качени в Читанка Peace

# 644
"Любовта е опиат" Джейми Райди
Много леко се чете, но темата не е никак лека...

Ооо, тази я заглеждам откакто е излязла и все се чудя дали да си я взема...Сподели мнение след като я прочетеш  Wink
Надявам се да не е много късно за отзив. Прочетох я отдавна, но не ми остана време да седна и да си следя темата. Книгата е много добра и много откровена. А ако имаш нещо общо с търговията с лекарства, просто е задължително четиво. Peace
След като я прочетох гледах филма. Ужас! Някой е платил много парички за да няма филма нищо общо с книгата... Филмът е пародия. Сам по себе си не е лоша драма, но няма нищо общо с идеята на книгата.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 10:11 от Lily

Общи условия

Активация на акаунт