Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 178
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Девойки, а не се ослушвайте като зайци в трънки, ами дайте да изпишем темата до петък, за да сме с чисто нова за премиерата. Надявам се, че гледате абсолютно сериозно на предложението ми и очаквам съдействие Laughing

# 676
Значи аз веднага ще откликна на любезния ти призив като използвам случая да те запитам какви чудеса от храброст трябва да направя, за да получа някое гифче на усмихнато Сами. Flutter

# 677
  • В средата на времето
Намерих още една от промо снимките, за която вече с ръка на сърцето ще кажа, че ми харесва Grinning

# 678
Ваше Богинство, тази и на мен ми харесва много Grinning
А Джаред го намирам за възхитителен на промо снимките. Естествено не може да се сравнява с онези неповторими от четвърти сезон, но все пак е забележително как порасна това момче Heart Eyes

# 679
Снимките са невероватни! А който иска да си украси десктопа - тук ги има HQ

цъкайте смело  Grinning

Въпреки, че това тук е Стичето, моята реакция като видях снимкете на монитора беше същата  Joy

# 680
 Joy hahaha хаха, Злате, ще се дехидратираш Grinning

Чудесни снимки! Вече ме хваща нервата, да идва по-скоро 24-ти!!!

# 681
[...] цъкайте смело Grinning
Aй! Ой! Край! Сега как ще убедя мъжа, че са от него Crazy ?!

Гласуване The 2011 STV Character Competition - R2 - Day 18 - Jack Shephard … (Supernatural)...

Aquariel Hug ,
Сигурна съм, че сценаристите ще измислят нещо за Кастиел - все пак е много обичан персонаж.

# 682
  • # супернатурална #

Aй! Ой! Край! Сега как ще убедя мъжа, че са от него Crazy ?!

Ти го лъжеш, че си мислиш за него, той те лъже, че ти вярва  Wink

Злате, голямо мерси, украсих се. Моят пък, кой знае защо, понася двамата върху десктопа, Импалко, но се дразни ако е само Сам. Така, че се задоволих със снимката с леглото. Ще гледам да не пробвам упражнението на Стичето, да не се повредя с някоя пружина  Mr. Green

Мирка, и аз си мислех, че "снимка с тримка" е от официалните. Дори и да не е, ето ти тази за утеха  Hug

А колкото до историята с Кас, струва ми се, че в новия сезон борбата ще е не само за спасяването от Кастиел, но и за спасяването на Кастиел  Peace

# 683
# 684
  • В средата на времето

Супер Party   bouquet Смених си десктопа на служебното PC.  Party

# 685

Виждали сте ги сигурно вече, но ме сърбяха ръчичките да ги постна  Grinning  Може би и аз ще украся и подновя деск-а

# 686
Малиии, какви снимки, направо оплезих език и аз.

Значи аз веднага ще откликна на любезния ти призив като използвам случая да те запитам какви чудеса от храброст трябва да направя, за да получа някое гифче на усмихнато Сами. Flutter
Фейче, единственото, което можеш, а и трябва да направиш, е да ме подсетиш къде се усмихва  Grinning Grinning Обещавам скоро-скоро да го получиш Grinning

# 687
Злате да ти е жив и здрав Рожденника на патерица.
И не знам защо, но ти ме вдъхнови (нали ти харесваше шотландци  newsm78 ?!? А и да съм се объркала, няма нищо  Mr. Green) ..... как може мъж в пола да е толкова секси .... та и нашите момчета също. Надявам се да ви харесат   Praynig Twisted Evil

# 688
Мерси, Бичи!  Hug Особено последния много добре се е получил.

# 689
  • # супернатурална #
Би, как хубавко си ни започнала(не мога да си кривя душата, Дийно е идеален!), а сега да се довършим  Laughing

Понеже с клипчетата съм "без едно мога, с едно не мога", да ви предложа още едно много яко, с голяма част от каста

И нали усилено работя за свършването. На темата, Импалко.

Heart Eyes Tired

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 21:07 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт