Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 32 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • При моите мъже...
Моята въшка е луднала по песента "Кокошка край хамбара" http://vimeo.com/17730457
Ония ден искаше да му я изпея 10 пъти един след друг Crazy И като млъквах, почваше да ме дърпа, а ако запеех нещо друго почваше да се сърди Joy

И ние ще тръгваме на ясла/ работа след 2-3 седмици, но някак още не ми се мисли за този момент Tired
Надявах се да забременея и да не се налага да се връщам Blush, ама нещо не се получава, а вече няма на къде, за съжаление...

# 661
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте  Hug  Аз съм в отпуск от миналата седмица, но едва днес реших да си почина. Записах магистратура и аз не знам защо  Crazy и по цял ден съм в университета. Днес обаче реших да си остана вкъщи, че вече се задъхвам доста - работа, университет, домакинство... понякога имам чувството, че не живея, а съществувам и правя само това което трябва, а не каквото искам. Днес ми се прииска да си остана вкъщи...  Mr. Green
Борко е при свеки, тя е в отпуск и реши да го гледа през деня, аз пък се притеснявам да не вземе да забрави какво е ясла и др. седмица да трябва да се адаптираме наново. Пие от чашка и от чашка със сламка. Обаче голям е глезан и понякога нарочно се улива - смуче със сламката и плюе върху себе си и после голям смях пада  Crazy  Затова на яслата го пращам с шише с биберон и дръжка, да не им се налага на жените да го преобличат по 100 пъти.

И на въпроса: Кога ще имаме среща на майките от Бургас?  Flutter  Цвети, може би когато и ти се пренесеш, за да имаш време за дълга разходка?

# 662
Здравейте майчета,

вие давате ли още адаптирано мляко, по колко и до кога мислите да давате ?
Александър пие много рядко на около 4-5 дена веднъж вечер, ако е вечерял по рано и си ляга по - късно . Вече не го търси както в началото, но се питах дали е добре да му давам от време на време и до кога ?

Мерси предварително.

Хубав и слънчев ден на вас и вашите сладури.   bouquet

# 663
  • в 1001-та нощ
от доста време не съм  newsm78

хапва доста кисело мляко  Peace и заспива без да пие нищо, нито се буди нощем да пие нещо  Peace

# 664
вие давате ли още адаптирано мляко, по колко и до кога мислите да давате ?

Сутрин и вечер по 100-на грама. Ще му давам мляко докато пие, надявам се и в детска възраст да пие мляко преди лягане Mr. Green  

В този ред на мисли, кога мога да мина от АМ на  Прясно мляко? Има ли марка, която е по-подходяща от останалите?

# 665
  • в 1001-та нощ
можеш да пробваш с айрянче  Peace , Калоян не прави разлика, поне се  цупи, а пие с удовлствие  Peace

но аз гледам, като е жаден да му давам винаги вода  Peace

# 666
Калоян не прави разлика, поне се  цупи, а пие с удовлствие  Peace

Ко речи?

В айрана слагаш ли сол? Аз веднъж пробвах айран да дам, без сол и със сол се нацупи, направи гнуслива физиономия и не щя да пие. Simple Smile

# 667
Любчо пие кисело мляко всяка вечер преди лягане.Търси го и не мисля,че скоро ще го откаже.Давам го неразредено,домашно с натрошени бисквити.Замених АМ преди 2 месеца и изобщо не реагира на разликата.

# 668
Любчо пие кисело мляко всяка вечер преди лягане.Търси го и не мисля,че скоро ще го откаже.Давам го неразредено,домашно с натрошени бисквити.Замених АМ преди 2 месеца и изобщо не реагира на разликата.

Майка ми също му дава кисело мляко като и гостува и действително си го пие и заспива, свидетел съм. Аз обаче не знам защо ми се иска да му давам прясно мляко преди лягане.  newsm78

Дали обаче прясното мляко е по-добре от АМ? В смисъл кое е по-добре като вариант?  newsm78

# 669
За млякото - както си преценя за деня  Mr. Green

Понякога давам сутрин 200 АМ и вечер 200 АМ.
Други дни сме само на кисело мляко/ айран без сол.
Вечер гледам да му давам, сутрините ако е станал много раничко правя мляко, ако не - направо закуската  Peace

Сега прочетох, че прясно мляко се препоръчва от 1.5 г. и трябва да е пълномаслено.

Тази песничка с кокошката и хамбарЯ голяма биячка се оказа  Joy
Много я хареса Виктор. Благодаря Миии   bouquet

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 13:52 от Danito_d

# 670
  • Stavanger, Norway
Теди, то мен ако чакате да се пренеса...Ще затрупа сняг вероятно  ooooh! Все нещо изниква - дограмата правихме, с мебелите се забавихме, сега пък изникна проблем с канала на кухнята, нов бойлер трябв ад асе взема (е, някои от тези неща ще се оправят след като се нанесем и ние - хората  Mr. Green, но...) Използвайте топлото време и се срещнете, а по-нататък и аз ще се включа в някоя среща.
АМ и кисело мляко - АМ така и не пропи, но кисело млекце си хапва по малко понякога. Айран си пийва като му дадем настървено, но не му забърквам специално за него. Без сол го пием всички  Peace
Кърмене снощи се наложи да чистя до късно в новата квартира и като се прибрах моят сладурко беше заспал. Струва ми се, че вече го кърмя само по навик и за собствено удоволствие  newsm78 Макар, че през ноща си търсеше да суче, но иначе си е заспал без проблем без мен  Thinking Стана ми супер гадно снощи, че не можах да го видя преди да заспи. Направо ми се дорева, но и това ще мине някой ден като се пренесем.
Книжки - много ги харесваме. Вече има един куп с животни и дори с приказки. ПОказваме по тях, обяснявам му. Вчера му взех много хубави издания на "Дядовата ръкавичка" и "Дядо ряпа вади" и сутринта като му ги дадох и ги показва на всички и вика "Мама".  Heart Eyes Много им се зарадва на книжките, което ме радва и мен  Peace

# 671
  • в 1001-та нощ
Калоян не прави разлика, поне се  цупи, а пие с удовлствие  Peace

Ко речи?

В айрана слагаш ли сол? Аз веднъж пробвах айран да дам, без сол и със сол се нацупи, направи гнуслива физиономия и не щя да пие. Simple Smile

без сол, захар или други хубости  Hug само мляко и вода, кисело мляко - имам предвид - яйрян натюр  Mr. Green

може да е била моментна реакция, да не е била жадна  newsm78

Калоян и на кисело мляко не отказва, дори, когато отказва всичко друго  Hug

# 672

Калоян и на кисело мляко не отказва, дори, когато отказва всичко друго  Hug

Аа, чисто кисело мляко яде. Айран не ще. Айран със захар веднъж ме почерпиха и щях да повърна. Не бих предложила такова.  Joy

# 673
  • в 1001-та нощ
и ние с Калоян имаме сходни вкусове  Mr. Green ако аз не харесвам нещо, той също  Joy hahaha

за морето му бях взела някави немски био пюрета  Crazy ужасни бяха - нито аз, нито той ги понесохме  Embarassed

# 674
  • София
И аз да се включа преди края на темата.
За млякото: сутрин и вечер е на кърма, но би оцеляла и без това; АМ пие вечер по 100-150 гр, аз правя повече, но толкова изпива, а после си иска мамино; кисело мляко или сирене яде почти със всяко друго ядене. Емата отказва от няколко дни да яде манджи. Какви ли не гимнастики правя. И добре, че ме подсети Алена за киселото мляко. Като добавка го давах, но като отказва всичко, само киселото мляко се приема в к-во над 100гр.
А така както не яде в къщи, в парка на няколко пъти умирам от срам. Дълго ще стане, но да се посмеете на мой гръб. Един път доближи едно дете в количка и аз си мисля, че иска да контактува. Тя само го погледна, за миг се наведе, взе си от зрънчото в багажика на количката му и си тръгна. Срам!
После на едно приятелско дете пак за части от секундата дръпна бисквитата от ръцете му. То направо не разбра какво се случи. На другия ден се върти около едно кученце и се закача. Собствениците на кучето й се зарадваха и й подадоха солета с репликата: "Дай на кучето", а тя естествено я изяде. И трите пъти реакцията беше: "Ми то гладно детето" уж на шега, СРАМ! А в къщи на ръце ходим да хапне нещо.
Хайде весел ви ден!

Общи условия

Активация на акаунт