И като млъквах, почваше да ме дърпа, а ако запеех нещо друго почваше да се сърди 

, ама нещо не се получава, а вече няма на къде, за съжаление...
Аз съм в отпуск от миналата седмица, но едва днес реших да си почина. Записах магистратура и аз не знам защо
и по цял ден съм в университета. Днес обаче реших да си остана вкъщи, че вече се задъхвам доста - работа, университет, домакинство... понякога имам чувството, че не живея, а съществувам и правя само това което трябва, а не каквото искам. Днес ми се прииска да си остана вкъщи...
Затова на яслата го пращам с шише с биберон и дръжка, да не им се налага на жените да го преобличат по 100 пъти.
Цвети, може би когато и ти се пренесеш, за да имаш време за дълга разходка?

Все нещо изниква - дограмата правихме, с мебелите се забавихме, сега пък изникна проблем с канала на кухнята, нов бойлер трябв ад асе взема (е, някои от тези неща ще се оправят след като се нанесем и ние - хората 
Макар, че през ноща си търсеше да суче, но иначе си е заспал без проблем без мен
Стана ми супер гадно снощи, че не можах да го видя преди да заспи. Направо ми се дорева, но и това ще мине някой ден като се пренесем.
Много им се зарадва на книжките, което ме радва и мен

само мляко и вода, кисело мляко - имам предвид - яйрян натюр 

Препоръчани теми