Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Ето един много полезен линк за съдържанието на белтъчини ,въглехидрати и мазнини на много храни

http://www.bb-team.org/hrani

# 31
isache  - много полезен линк /и то всички теми, не само за съдържанието на храните/, препоръчвам да бъде прочетен и свален от всички, особенно от четвъртофазничките. Не знам до колко са вярни такива писания в популярната литература, но все пак могат да бъдат някакъв ориентир. Сега в четвърта, мен ме вълнуват особенно много освен мазнините и въглехидратите. Пак ще кажа, че най - лесно е във втора-всичко е ясно и точно, ама после става олелемайко Joy

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 08:52 от bigbaba3

# 32
Записвам се, а после ще ви прочета  bouquet

# 33
Добро утро.
И аз да се запиша в новата тема.
Тия дни не съм се мерила ,чакам да ми дойде и няма смисъл да се качвам на кантара.
Поне се чувствам добре.

# 34
  • Испания
ДобрЮтро ви!  Hug

Няма я Мимсчето  Hug и си ходим гладни и жадни...

Исаче, хубави са тези таблици за отделните храни. Разглеждам този сайт, когато имам някакви съмнения. Все пак ориентира.  Hug

Усмихнат ден!  Wink

# 35
  • Лутаща се
Смайлис, тенск за кафето   bouquet

veroni76, аз направо се влюбих в местенцето на ArhMih, изглежда прекрасно. Аз до морето че няма да дойда е ясно, ама що не дойдеш ти тук, а?  Mr. Green

Натали Никол, този тиган съм го виждала в някакво готварско предаване. Харесва ми да гледам такива неща. Та там казаха точно същото, че се готви без абсолютно никаква мазнина.
Да си го поръчам ме спира само факта, че наскоро си купих чистак нов Тефал и за сега съм доволна от него.
И честно казано малко би ме било страх да не го счупя. Все пак е керамичен  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 10:56 от skarlet71

# 36
  • Плевен
Добър ден - станало вече, бе! Нооо си пийвам от кафенцето на Смайлсчето, че Мимс я няма!
Аз пък вчера най-после да взема да намеря стевия - в Кауфланд, както беше казала Исачето! Пишеше - хранителна добавка! Очарована съм! Толкова фино подслажда и като знам, че не е вредна - направо съм на седмото небе!
А готината вила, двор, кътчета и басейн са дело на моите изключителни родители, които все още се трудят в две фирми (къде дават такива кадри - работят като волове, имат умове като Айнщайн - (маман е дори кандидат на науките и доктор по животновъдство, а бащата инженер) и могат и без заплащане, защото соца ги е научил да са скромнички!). И вечер за отмора се грижат за цялата тази прелест! Пък нас ни мързи и да отидем в почивните дни!
Ох, цикъл ли се е запътил - днес имам един плюююс - е, от 500 грама, ама плюс! Ужас!
Четох до сега за състава на храните, за което благодаря на Исаче!
Верони, даа - и аз викам на папа - да изнесе велото на полянката, че той е оборудвал фитнесче, но на тавана (който си е нормална висока стая - има степер и велоергометър!) - та маман като се качвала да загрява по стълбите нагоре - 3 етажа почти и така да сваляла повече! Но това я отказа изобщо от достигане до тази стая...на ужасите  за нея!

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 12:04 от ArhMih

# 37
Здравейте момичета! Тази сутрин и аз надникнах във форума и нямаше кафе от Мимс... Sad Та сега голямо благодаря на Смайлс Hug
ArhMih, аз на такава полянка бих скачала на въже, бих въртяла обръч. Купих си въже, но ме е срам да подскачам в задния двор на кооперацията. Има да ме зяпат съседите Rolling Eyes
skarlet71, аз по далече от с. Приселци не съм ходила отдавна. Пък то е на 18 км. от нас.  Sad Все си мечтая за почивка, ама няма да ме огрее, поне не това лято.
Rossiana, аз пък се меря всяка сутрин. После записвам в екселската си таблица резултата и в края на деня си описвам менюто. Така знам от кое покачвам, от кое да се пазя като "Дявол от тамян" Laughing Е, днес ми е 206 ден и не мога да се меря със Смайлс, която писа скоро, че е над 1000 ден, но се надявам и аз да имам един ден в таблицата си над 1000 ден и килата ми да са си същите Flutter
isache, мерси за хубавата информация. Веднага си го записах като фаворит с бързо набиране Mr. Green

# 38
  • Испания
Е, днес ми е 206 ден и не мога да се меря със Смайлс, която писа скоро, че е над 1000 ден, но се надявам и аз да имам един ден в таблицата си над 1000 ден и килата ми да са си същите Flutter

Днес: 1242 ден.  Wink   smile3534 newsm08

Винаги казвам, че е хубаво да се пише, както и човек да се мери всеки ден / МЦ, гали-мали - няма значение/. Така виждаш всичко като на длан. Може да се върнеш назад /в моя случай/ и да сравниш какво е било миналата, по-миналата година. Бъдете сигурни, че ако два пъти сте качили от една съща храна, ще се случи и трети път. Ако си затваряме очите за действителността, никак не си помагаме, дори напротив.  bowuu

# 39
  • Лутаща се
Боже, Боже......май да взема и аз да си записвам ли? Да послушам Смайлис.

Честно казано до момента само веднъж имах покачване - след парчето сладкиш по нощите. Друг път такива глупости не съм правила.
Така че вероятно в моя случай за запазване на сегашните ми килограми препъни камък биха били тестяните нещица. Преди доста злоупотребявах с тях - всеки ден тъпчех точно такива храни.  Embarassed

# 40
  • Плевен
Иии, и аз така правя с табличката - №, дата, п/ПЗ, Кг -Сутр.; След работа- преди вечеря; Преди лягане; Храна през деня. Като се случи покачване от храна си я маркирам с червено!
Ноо, подмолните камъни тук са, че не винаги покачващият резултат идва веднага на другия ден! Има случаи да дойде на по-следващия - поне така съм забелязала аз! Докато твърдите минуси от рибката си идват веднага на следващия ден!
Верони, всичко може, но при мен бягането и подскачането са противопоказни - имам си една операция! Абе, всяка крайност е вредна! Трябва да се търси баланс! Не може да ядем до пръсване с години и да не взимаме мерки, после пък да се скъсаме от ограничения; не бива и мазнините до крайност да ограничаваме - например в млеката - отслабване ще има и при 2% масленост! Важни витамини са мастноразтворими! Сега - капчица олио в тигана - пък чак толкова да ни навредииии! Колко да ни навреди! Спорта - ако не сме отрасли с него - няма нужда да залитаме и в тази крайност. Много травми се причиняват, натоварват се ставите - и тук се внимава! Мога и още примери да давам, но не е нужно! Отровата е в дозата! Така, че не се шашкайте за всяко нещо, а бъдете - постоянни и мислете за здравето си!
Щях да пиша на elyam, че аз не познавам по-засилващ имунната система от нашия режим с белтъчините от постни меса и риба, с много млечни, с много вода, но плюс плодове и зеленчуци! Добре си намислила да включваш по някой плод тук-там в седмицата!  Включи си някой имуностимулатор като респивакс! Това ми помогна на мен още преди години и сега всеки септември си ги пия по схема! Като минеш в трета - яж и сурови ядки! Виж това:
http://imunitet.start.bg/ - всичко за имунитет и имунна система
http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_3006.html
http://www.medicine.bg/novini/kak-da-zasilim-imuniteta-si - тук, обаче е посочено като грешка - приема на имуностимулатори без лекарско предписание!!! И на мен доктор ми го препоръча тоя респивакс...

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 15:18 от ArhMih

# 41
  • София
Здравейте и от мен в новата тема!
За първи път в живота ми се чувствам спокойна по бански и това е прекрасно!
Моята трета си върви, днес съм на П. Кг - 51 - 51, 5 (влезнах в трета на 50 кг на 01.03.2011, преди това за 7 месеца втора свалих 26 кг).
Целувки и успех на всички!

# 42
ArhMih благодаря ти мила,сега ще погледна какво пише.
Ако трябва да съм честна,ми изписаха имуномодулатор още след втората ангина,но... като е за мен съм много небрежна.
Аз също съм против синтетичните имуномодулатори,затова ще потърся алтернатива,но не отричам ефекта им.
А по принцип не обичам плодове и мога да не ям с месеци,ко някой не ми ги навре в носа...
Трудно ми е да започна пак след един месец издънка,началото е ад....

# 43
Здравейте,сладки дюканки Hugл
Аз вече 3-ти месец съм на режима ,свалила съм 14 кг.Имах и прегрешения......ходихме до Турция и нали разбирате Embarassed,но не съм мраднала нагоре,а вървя надолу Peace
Редовно ви чета,но съм с малко бебче и рядко пиша,-...............
Калкулатора на Дюкан и 1 и 2  не се отваря при мен ,нито превода...........Някой ще ми го пусне ли,за да изчисля и аз моите кг.?
Благодаря Hug  bouquet

# 44
daniela2222 и при мен калкулатора не се отваря. И аз ще чакам за него. Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт