Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 186
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Германия

Чета си разни неща и си отчитам кое да прибавя, но така, че да не е в разрез с нашия режим!

Аз тогава съм взела назаем твоят почин.  Hug И аз добавям каквото мога, като в никой случай не интерпретирам самият режим, само допълвам. Включих лютиво в храните си много внимателно - никога преди не съм употребявала. Смятах, че заради обостреният гастрито-колит ще се превивам и пищя. Нищо подобно не се случи - няма и следа от стомашните ми проблеми, откакто съм режимна.

Mira 1919
Hug, дебна постовете ти като режимен десерт. Поздравявам те и те прегръщам, ако позволиш за извънредната упоритост и резултати. Светъл пример си ми в рамка, понеже знам от старите теми, че си кръвна група А +, каквато съм и аз. За нашата кръв, се твърди, че е вегетарианската и сме земеделци и уседнали хора. Изпитвах ужас в началото на режима като четях как ще напълнея още от протеини и как съм призвана да ям треви и листа Whistling Затова и следя твоите постове с огромно нетърпение. Знам, че и Вещи е А група и си се топи с месо, което много ме успокоява. Единственото, което забелязах при мен и ми се струва, че може да е различно при други кръвни групи е, че в ПЗ дни също свалям. Макар и по-малко, но свалям. Отдавам го на растителния характер на кръвта Whistling Whistling hahaha

Мимс,
добре си дошла, ако те изгонят Hug, но не вярвам. Благодаря за препоръчаната скара, не я открих никъде в немските сайтове. Само на едно място са я предлагали, в момента не е налична, обаче. Оставих им нишан да ме съобщят, ако се появи. Продължавам да търся.

Честит прекрасен ден на Тумба Лумба! Остани здрава!

# 166
Препоръчвам тази Стара е като моделче, но е изпитана  Peace

# 167
  • Лутаща се
Натали Никол, моята кръвна група също е "А", но съм с RH "отрицателен". Имам спомен, че по едно време се коментираше кръвната група и се достигна до извода, че тя няма чак такова значение.

Като  се замисля и аз "смъквах" в ПЗ дните  Mr. Green

# 168
Охоооо, Тумбичката ми имала рожден ден Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит рожден ден миличка ми Тумбе! Да си все така здрава, красива и лъчезарна!!!
  bigdance2 newsm59 txtloves Tada

А сега да се пУФаля - - 1100  newsm44 И от зор да не забравя, се теглих два пъти -веднъж в 6 часа, когато ми показа -700 гр, и понеже днес почивам, станах в 10 и съм стопила още 400 гр. докато спя newsm68 Днес освен мръвката, така се наливам с вода, че вече ходя като бременна с шкембето напред Mr. Green

Арх мих, много ти благодаря миличка, че си отделила време да разгледаш какво правя и че ти е харесало, много се радвам Hug Hug Hug
Дано и утре имам с какво да се похваля. Мислех да карам само три дена ударна, но понеже удържам фронта без зеленчуци, ще направя 5 дена.

# 169
Честито и от мен Тумбеbouquet
Честито и на Скарлет с голямоооо закъснение! Blush
Здрасти на новодошлите! Grinning
Браво на справящите се! Peace
Абе... много Hug за всички! Mr. Green

# 170
Здравейте  Hug
Как сте? Виждам някои повече от чудесни резултати   bouquet При мене режимът продължава. Карам олекотената и това е. Качила съм няколко сантиментра в талията, но сигурно е заради бебо. Не знам рано ли е, не е ли  newsm78 . Сега ще кача 2 снимки да видите за какво става дума. Предварително се извинявам за ужасното качество, но на неподходяща светлина и без светкавица е така.
http://bgsharing.com/images/57860073780370961439.jpg
http://bgsharing.com/images/03083953922723421960.jpg

# 171
Здравейте!
Искам да питам, ако започна режима на олекотената фаза сега дали ще ми намалее кърмата, понеже още кърмя или да изчакам още? Не мога да се понасям повече, не се хващам в дрехите си, идва вече студения сезон,а нямам панталон в който да се хвана, до сега ходех цяло лято в рокли,ама свърши... Sad Имам да свалям 12-13 кг. Абсолютен фен съм на режима-с голямата ми щерка го правих и за 3 месеца махнах 14 кг, ама бях стриктна до дупка+фитнес постоянно. И сега мисля да е така.

# 172
  • Испания
с голямата ми щерка го правих .

...която е на 4 години?

Shocked

Напълно онемях. Сигурно си искала да кажеш, че след като си я родила?

Иначе, можеш да правиш само Трета олекотена.

# 173
  • Варна
с голямата ми щерка го правих .

...която е на 4 години?

Shocked

Напълно онемях. Сигурно си искала да кажеш, че след като си я родила?

Иначе, можеш да правиш само Трета олекотена.

Joy Joy Joy Да,и аз първоначално се... Shocked,но после осъзнах,че е имала предвид след кърменето на голямата щерка!

# 174
Ами първо почнах да съжалявам,че попитах...
Второ аз ли съм наивна,ама както и да съм се изразила си мисля,че няма нормален човек, който да възприеме дори за секунда,че родител може да навие 4 годишното си дете да прави диетата...Много съжалявам, че някои от вас така са го разбрали, с две деца на главата понякога нямам време и да напиша подробно какво искам да кажа. Rolling Eyes
И да,знам,че мога да правя само 3-та олекотена, правила съм вече режима 2008г, когато вече бях спряла да кърмя, познавам го до мозъка на костите си-питам дали би ми намаляла кърмата, ако следвам дори 3-та олекотена, понеже си пише,че не се препоръчва за майки на бебета под 6 месеца,а моето едва мина 6 месеца....може би следва да ми отговарят само кърмачки, минали през това...

# 175
  • Испания
Ами първо почнах да съжалявам,че попитах...
Второ аз ли съм наивна,ама както и да съм се изразила си мисля,че няма нормален човек, който да възприеме дори за секунда,че родител може да навие 4 годишното си дете да прави диетата...Много съжалявам, че някои от вас така са го разбрали, с две деца на главата понякога нямам време и да напиша подробно какво искам да кажа. Rolling Eyes
И да,знам,че мога да правя само 3-та олекотена, правила съм вече режима 2008г, когато вече бях спряла да кърмя, познавам го до мозъка на костите си-питам дали би ми намаляла кърмата, ако следвам дори 3-та олекотена, понеже си пише,че не се препоръчва за майки на бебета под 6 месеца,а моето едва мина 6 месеца....може би следва да ми отговарят само кърмачки, минали през това...

Извинявай, че ти отговорих. Забрави, че съм го направила.  Simple Smile

# 176
  • София
Здравейте,
Малко ме е срам да пиша, но имам нужда, защото благодарение на вас успях и мисля сега пак с ваша помощ да го направя без да се освинвам така.
На кратко моята историйка за тези които не ме познават- януари 2010 започнах от 111кг и до септември 2010 вече тежах 70кг. Съответно всичко беше прекрасно, но имаше "доброжелатели" които ми действаха на психиката, че изглеждам като болна и т.н. Влизайки в трета естествено изпуснах нещата от контрол и нещо всяка вечер не се удържах и стигах до гала. Януари направих бегъл опит да се върна, но толкова ми се драйфаше от триците че успях само седмица.............. и така до оня ден когато се престраших да се кача на кантара и .......... нищо добро не видях. От понеделник съм на линия и съм си стриктна както бях едно време. Странното е, че и триците сега са ми по - поносими, от колкото през януари.

Лепкам една снимчица, за да видите пораженията.

Знам, че аз съм си виновна, така че и да ме тиганьосвате - приемам го. Няма да ми стане хубаво, но това е истината.

Момичета внимавайте с трета, щото не е шега работа. Убедих се че наистина е най - лесно да отслабнеш, ама и мойта стана като с децата и огъня - докато не се парнах - не се убедих.

Та да се и отчета в понеделник кантара показваше 92 кг - днес вече беше 90кг.

# 177
  • Лутаща се
но толкова ми се драйфаше от триците че успях само седмица..............
По какъв начин хапваш триците, че са ти гадни? На повечето от нас така ни харесват, че 3 с.л. на ден са ни малко  Mr. Green
Лично аз си ги приготвям освен като хляб, от който си правя принцеси и като джоб, палачинка, пица, мъфини.... Вариантите, а и рецептите са много   chef

# 178
  • Бургас
Натали Никол Hug,много ти благодаря!
За кръвната група да А+ и аз обожавам месо,за земеделец е такава съм,обожавам да се занимавам с това.Аз също свалям в ПЗ дните и много се кефя,но свалям и идеално в П дни,така че това си е моя режим и е писан за моята кръвна група.
Не знам каква е причината,но сега на 76кг изглеждм както предния път на 70кг,че и дрехите го доказват,на какво ли се дължи,чак ми е странно  Thinking

# 179
Ей , ама понякога сте много забавно-заядливи  Hug newsm48 smile3534

За новите момичета - добре дошли на всички ! Не се впрягайте за такива неща - приемайте ги с усмивка и отвръщайте със същата нотка ироничност и ако се налага дори със самонадсмиване / например цвете от Изтока можеше да кажеш " ама , че съм се заблеяла - какви ги дрънкам и аз  Grinning " или нещо подобно... /. Когато има критика - нека тя да бъде градивна / поне аз така приемам нещата / и бъдете сигурни , че ще има резултат - не само в борбата с килограмите - за всичко трябва да сме така !!!

Усмихвайте се повече и живота ще ви изглежда по-хубав и по-розов  Grinning Hug  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт