Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Разрешено ли е да носите храна на борда на самолет?
Как мога да възобновя диетата си, след като я спрях поради здравословни проблеми?
Как мога да се справя с наддаването на тегло след ваканция и посещения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Разрешено ли е да носите храна на борда на самолет?
В ръчния багаж на самолет е разрешено пренасянето на храна с определени ограничения. Течностите и геловете над 100 ml не са разрешени, но твърдите храни като сандвичи, плодове, хляб и други подобни са позволени. За по-дълги полети може да обмислите пренасянето на храна в регистриран багаж, където няма такива ограничения.
-
Как мога да възобновя диетата си, след като я спрях поради здравословни проблеми?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след ваканция и посещения?
След ваканция и посещения е важно да се върнете към здравословния си начин на живот. Можете да започнете с П план за ден, за да стабилизирате теглото си, след което постепенно преминете към балансирана диета, като се съсредоточите върху консумацията на протеини и зеленчуци, като същевременно ограничавате приема на излишни въглехидрати и мазнини.
-
Какви са правилата за пренасяне на храна в ръчния багаж на самолет?
-
Защо са склонни да реагират на всяка провокация?
Ще свалиш последните 10 кила за нула време

благодаря за подкрепата
...защото това си беше като паника. Ще си лягам днес май рано рано, че то това ядене си е уморително 

на хормонЯ. Ще те тормози той теб...

Подозирам, че при мен този неистов глад се отключва от плодовете преди обяд, но още не съм си го доказала.
Това обаче не ми попречи да си хапна кис. мляко с трици, прясно мляко на фрапе около 0,5л., телешки джолан и дреболии. Явно не съм била толкова болна
,по-добре отколкото от утре