Отговори
# 630
Инаааа видяхте по бтв-то Peace smile3501 smile3501 smile3501

# 631
  • Варна
Нат, дай линк ако  можеш, моляяяя. Heart Eyes

# 632
# 633
  • Пловдив
hahaha Рали, благодаря, сега вече и аз го гледах hahaha

# 634
  • Варна
Инче, много добре се представи. Аз по такИви места само си гълтам граматиката.

# 635
Здравейте,
Надявам се нещо се постигне с тези протести.
Тъкмо започнах да се притеснявам за бибата и виждам и вие го обсъждате. Много ме успокоихте. Масово бебетата около нас са без биберон и аз бях започнала много да се притеснявам. А Влади все повече си ги харесва и си иска, гледам през деня да не му го давам само преди заспиване. Но преди никнене на зъб само с биба е спокоен и съответно и аз. За сега ще си я оставя докато избият следващите зъбки и след това по време на спокойния период след избиването съм решиала да направя опит да я махна.
С храната сме - каквото види, иска да опита. Давам му от всичко по малко, най-много му харесва да яде от нашата храна, затова преди да се храним ние винаги храня първо него, после му поставям плодче да си дъвче докато ние се храним и ако иска нещо от нашата храна му давам да опита.

# 636
Абе sweet_maniche как така самотен родител  Shocked Shocked какво имаш предвид...
Рали, много гадно, ама те все пак няма ли да гледат целия успех от дипломата в смисъл в цифри, щото то така много тъпо...не можеш ли по някои изпит да се явиш на повишителен...чувала съм, че има такива опции, но може би не навсякъде, не знам....

# 637
  • у нас
вече не мога-
викаха ни с всички документи в учебен отдел да сверяваме оценките и да се подписваме че всичко е вярно. От тук нататък всички документи отиват в министерството на здравеопазването, печатат се дипломи и януари ще ни ги раздават.
Много гадно, още не мога да го преглътна. Confused пак ще съм от тия с по-високите дипломи, но др. е да ти дадат сертификат за отличен успех и като те дипломират да ти я връчат по тържествено- на отличниците е така....., а при мен ще стане... и край на отличниците следващия е Ралица..... Cry Много труд, много четене и накрая огромно разочорование за мен. Една еденица над тези оценки, които имам и ще е 5,5. Първи курс имам големи излагации, след ттрети семестър успеха ми е отличен - на едно или две места много добър, но при нас цифрата се дели на 48 и за това така се получава- много изпити много нещо Confused

Данна ме се губи от много време , някой на има инфо newsm78

# 638
  • Варна
Рали, вярно че е много гадно така да си на ръба и да не може да прескочиш. Hug Но си помисли за напред. Цифрите написани в дипломата няма да направят никой по-добър или по-лош лекар. Важното как ще се реализираш сега в специалноста, която си си избрала. Hug Hug

# 639
Здравейте, момичета!

В петък на Яна й поставиха ваксина "Priorix". Личната й лекарка каза, че рядко има някаква реакция от тази ваксина. От вчера обаче Яна е с разстройство и си мисля дали не е от това. Акото й мирише ужасно, освен това е зеленикаво на цвят с много тъмнокафяво-черни нишки и цветът му не се повлиява от храната, която е яла.

Извинявайте за "цветното" описание, но . . . как беше при вашите деца? Имаше ли някаква реакция?

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 15:15 от Victoria.

# 640
  • Варна
Вики, това си е чисто вирусно. Може би ебило в зародиш и ваксината му е дала поле за изява. Реакциите от ваксини са първо висока Т, и после върви като ОРЗ.

# 641
  • София
Честит първи рожден ден на Илианка, както и на патерица на Преси и Марти! Да растат здрави,  щастливи, засмяни, умнички и добрички!!! Да изпълват сърцата на мама и тати с гордост и радост!!!

boonboon, как е малката бонбонка? За закуска Никола яде всякакви овесени и други ядки, елда, кус-кус, макарони и т.н. с масло и сирене. Щом не ти яде попари, може да предлагаш филийка с пастет от жълтък със сирене, или с масло и кашкавал, или с домашна лютеничка ако имаш, или пък с извара и пасирана червена чушка. Изобщо всякакви полезни комбинации могат да се правят.  Grinning
В тази връзка се сетих да се похваля, че Никола най-сетне прояде непасирана супа и манджа.  LaughingТой още от захранването си няма проблем да яде парченца плодове, зеленчуци, месо. Даже предпочита да яде цял плод с кората, вместо нарязан. Но когато нещо му се дава с лъжицата иска да е гладко пасирано.  Crossing Arms Първо започнах да не му пасирам ядките, после с кус-куса пробвах, а тези дни и супата така си изяде.  Crazy Вече се опитва и да се храни сам с лъжицата. В момента тренираме като слагам пред него празна купичка, пълня му лъжичката и я поставям в купичката, той я взима и се пробва да си уцели устата, а аз само леко му помагам да изсипе съдържанието там където трябва, а не в пазвата си примерно.  Mr. Green
talktoher, как е Симон? Hug  Преборихте ли се със сополите? Никола вече трета седмица е с ужасна хрема.  Sad  Текат едни жълти-зелени. Лошото е че вместо да се оправи, в петък вечерта отново вдигна температура, цяла нощ беше отпаднал, заспи и след 15-ина минутки пак проплаче.  Tired Вчера също беше кошмарен ден, а днес тъкмо мислех, че започва да се повлиява най-сетне от хомеопатичното лечение и от обяд започна и да прокашля. Какви са тези вируси, направо не знам.  Thinking То и аз не съм се оправила съвсем - нито хремата ми минава, нито гърлото. Добре поне, че каката се държи.
v_spasova, какво рибено масло даваш на децата? Миналата година поръчах от iherb, а тази още не съм решила какво ще е. Успех на Сами в яслата!  Hug Дано да се задържат и двамцата по-дълго време здравички, че е страшно с вирусите в момента.  Heart Eyes
ilik123 бързо да се оправят и твоите съкровища!  Hug Впечатлена съм от говорните умения на Алекс!  PeaceНяма само девойките да проговарят първи, я! Нека отсрами момчешкия отбор! Wink
Юлия, дано намериш разрешение с градинския проблем! Може би ако всички родители се организирате и поставите въпроса пред съответната инстанция ще има по-голяма тежест, отколкото ако сама се бориш. Simple Smile
Даниелка страхотно е, че вече сте си самички!!!  PeaceИ а дано скоро напълните новия дом с още дечица! Heart Eyes
Буболеченце, ихааа, браво на вас за гащичките!!!  PeaceРазкажи по-подробно как успя да махнеш памперса!  Simple Smile
Рали, не се ядосвай за дипломата!  Hug Ще видиш след време, че няма абсолютно никакво значение дали в нея пише "много добър" или "отличен" успех. Много по-важен ще е опитът, който тепърва ще натрупваш като специалист и чисто личностните качества и умения. Иначе много добре те разбирам, защото мъжът ми и той за 2-3 стотни не можа да се класира за отлична диплома и тогава даже аз го навивах да се яви на повишение.  Crazy
Вики, най-вероятно разстройството е вирусно. SadДано Яна бързо се пребори!  Hug

# 642
Мирка, Тони, благодаря!  Hug

Честно да ви кажа, не знам какво да й давам, досега не ми се е случвало . . . апетит не й липсва, давам й сокче от ябълка и шипка, но не пие много. Сега след като се събуди е доста крива.

# 643
  • София
Вики ,и аз като другите момичета ,мисля че е вирусно.В твоята ситуация бих и давала пробиотик ,Линекс примерно  Peace

# 644
Да почерпим за рожденичката - октомврийското септемврийче

Общи условия

Активация на акаунт