Много труд, много четене и накрая огромно разочорование за мен. Една еденица над тези оценки, които имам и ще е 5,5. Първи курс имам големи излагации, след ттрети семестър успеха ми е отличен - на едно или две места много добър, но при нас цифрата се дели на 48 и за това така се получава- много изпити много нещо

Първо започнах да не му пасирам ядките, после с кус-куса пробвах, а тези дни и супата така си изяде.
Вече се опитва и да се храни сам с лъжицата. В момента тренираме като слагам пред него празна купичка, пълня му лъжичката и я поставям в купичката, той я взима и се пробва да си уцели устата, а аз само леко му помагам да изсипе съдържанието там където трябва, а не в пазвата си примерно.
Преборихте ли се със сополите? Никола вече трета седмица е с ужасна хрема.
Текат едни жълти-зелени. Лошото е че вместо да се оправи, в петък вечерта отново вдигна температура, цяла нощ беше отпаднал, заспи и след 15-ина минутки пак проплаче.
Вчера също беше кошмарен ден, а днес тъкмо мислех, че започва да се повлиява най-сетне от хомеопатичното лечение и от обяд започна и да прокашля. Какви са тези вируси, направо не знам.
То и аз не съм се оправила съвсем - нито хремата ми минава, нито гърлото. Добре поне, че каката се държи.
Дано да се задържат и двамцата по-дълго време здравички, че е страшно с вирусите в момента. 
Впечатлена съм от говорните умения на Алекс!
Няма само девойките да проговарят първи, я! Нека отсрами момчешкия отбор! 

И а дано скоро напълните новия дом с още дечица! 
Разкажи по-подробно как успя да махнеш памперса! 
Ще видиш след време, че няма абсолютно никакво значение дали в нея пише "много добър" или "отличен" успех. Много по-важен ще е опитът, който тепърва ще натрупваш като специалист и чисто личностните качества и умения. Иначе много добре те разбирам, защото мъжът ми и той за 2-3 стотни не можа да се класира за отлична диплома и тогава даже аз го навивах да се яви на повишение.
Дано Яна бързо се пребори! 
Препоръчани теми