Вчера имаше родителска среща и повдигнах въпроса, но нещата ще си останат така. Това беше отговорът на директорката. И аз не разбирам какво е наложило да смесят деца с такава възрастова разлика, които имат съвсем различни потребности. Аз лично не вярвам, че това смесване (още повече, че съотношението големи/малки е 50:50) няма да се отрази на обучението и педагогическата подготовка, имайки предвид и незадоволителната работа на нашите госпожи до сега.
А и iv4i_79, предполагам ще се съгласиш с мен, че на тази възраст не отговорността е най-важното, което трябва да усвоят в детската градина. Още повече, че у дома имаме бебе и щем не щем се учим и на това. Всъщност, знам, че го казваш с добри чувства и за да ме успокоиш.
Това беше и основният довод, който вчера ни бе изтъкнат след като попитах каква полза биха имали големите деца от тази ситуация и как смятат да подходят педагогически при процеса на обучение в този случай.
Ами тогава действай и стискам палци да намериш добра градина

!Толкова ми е добре така,все едно сме младоженци,няма кой да ни се пречка,направо ми е супер.Има още много неща да се дооправят но постепенно едно по едно
,общо взето почнала е да мрънка много
и е страшна лудетина!
. Даже не се разходихме като хората!
Сигурно и вас това ви чака. Освен това нали приеха закон, че предучилищната е задължителна и започва от 5 годишна възраст. Т.е. няма как да ви откажат да е в градина /тази или друга/. Когато дъщеря ми беше трета група, започнаха ремонт в градината и местиха децата по други градини, та тогава за предучилищните групи задължително трябваше да има осигурени места. А по-малките само за крайно нуждаещите се.
а може би зависи и от водата и от това, че беше доста топло времето досега.

).