!
! Радвам се, че Али е добре. Съжалявам, че сте имали лош период, често се случва да се наредят нещата едно след друго. А за местенето насам-натам не ми говори, много добре те разбирам. Последното ни местене се случи спешно, когато аз родих и още бяхме в болницата
. Не ме питай после след секциото и с новородено как си намирах едно по едно нещата в стаята, която де факто беше склад към момента
.
.
. Та така.
.
Щото в момента в който ми каза, че има нещо в бъбречето и аз веднага изпушиш за хемодиализа ...
Давам клеева тинктура и рибено масло, дано поне като се разболяват, да го карат леко.
!
Бориха се, бориха се човечетата..., давах вит.С, осцилококцинум, но накрая удари Алекс в ушичките, а Крисито много зачервено гърло и температури и се наложи да пием антибиотика. Надявам се сега вече да се оправят, че цяла седмица се проточи 
Смятам направо ботушки да взимам.А като се приберем от разходка, първата работа на Крисито, като сваля маратонките, е да си свали чорапките, пък после гони и Алекс и неговите да сваля. Та сме все ощи боси в къщи
Когато са достатъчно големи сами да ги "подарят" на някое малко бебе, тогава ще ги махнем.Така направих с каката, така смятам и сега
Почти е безболезнено 
Чак нямам търпение да пада сняг 

Алекс бъброри много. Вече използва доста думички по предназначение. Крисито си кара на бебешки и само мама, тати, кака и ам-ам са по предназначение
!

И сега си имаме ритуал за деня и ритуал за вечерта
и така докато заспи.

а тя никак не е малка -25кг Препоръчани теми