Ох, като чета какво пишеш за Мая, все едно си описала моята Ивана едно към едно. Дано поне ти намериш верния подход към нея, защото ние все по-трудно се справяме с нейното желание да се налага, съчетано с крайно болезнена чувствителност. Последните месеци нервните й изблици така зачестиха, че вече се замисляме за консултация със специалист.
Дано скоро разрешите жилищния въпрос и намерите вашия ДОМ! Гушки на Али! 
Останаха само сополките, но се надявам и тях скоро да преборим! Да дам една идея за подарък от кръстницата за Ники - нашата още при раждането му подари малка посребрена икона на Свети Николай Чудотворец. Може да я видиш тук на страницата на Монетния двор - http://mint.bg/3/1/14/
А за тоалетните изкушения, май всички ги влекат, вдигнала съм каквото мога (включително и четката) на високо
А пък за характера на девойките ни, оххх, какво да ти кажа, женска им работа, все капризи, все драми
Ако се чудиш към кого и къде да се насочиш, ако искаш ми пиши на лични...в смисъл точно по какъв въпрос и за какви трудности бихте искали да се консултирате и евентуално бих могла да ти препоръчам нещо подходящо 

. Е, мусаката не беше предназначена за него, защото 1во - каймата е запържена; 2ро - има сол и 3то - в заливката има белтък, който не беше въведен... Е да, но пред тази гледка нямаше какво да направя и затова за обяд малчо хапна мусака, а аз - приготвената за него супа

Така е като го държите гладно детето
ще се захранва набързо. И Ники има мерак за хладилника, но е висок и не може все още да го достигне, като дойде този момент не знам какво ще измисля.
пак повръща ме
и то не какво да е, ами супата точно
Добре, че бях сложила сухара вече и той беше попил течното, че иначе
И най-важното, че не беше изцапала нито килима, нито дрехите си, само ръчичката и устата
и добре че ми напомнихте за чорапките с кожена подметка. Той цяло лято бос ходи в нас, но вече става доста студен пода и няма начин.
)Препоръчани теми