Юлски деца-Тема 46

• 41 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Кърджали
milasara,много ме успокои, нали знаеш  Mr. Green Laughing Ще видим,у дано да се разминем само с толкова..засега ... то ясно, че и нова порция ще има след няколко дена...
то май вече само за сополи и болести ще пишем...Че такъв е и сезона...Та всички да се оправят бързо..Ама наистина бързо...
Татко и пък вика утре да си я водя, а ако утре не е спряла хрематаа да им кажа да ми звъннат да я взема ....

# 436
  • Видин
И моите два броя са с разстройство. Не е зверско, ама все пак - 2-3 пъти на ден си акат редичко. Аз добре, че не съм някоя паника и съвсем спокойно приемам болестите  Laughing

# 437
  • София
Алекс, не си я простудила, това са си градински вируси. Peace  Бръмбарка беше точно 3 дни без сополи и от вчера е с нови.  Mr. Green
Карелия, бързо да се оправяте. Praynig
Куко, голямо пътуване ще бъде.  ooooh!  Не ви ли е по- близо Кремиковци, нали там спрягат свободни места?
Радина, направо се разбихте вие. Hug Дано да оздравее бързо Елин.  Praynig

Мила, малко е по-близото. Според мъжа ми и бгмапс до Костинброд е 25 км, а до Ботунец - 20. Мъжът ми така и така пътува, ще кара мишката и в 2-те посоки. Ако му се наложи да остава до по-късно, аз ще ходя на метрото, освен това негов колега от Дружба си предложи услугите понякога да прибира дребосъка.
Второ - имам известни съмнения за децата в Кремиковци... ако ме разбираш
И не на последно място - като ще ходи на майната си, поне да не се води приет в София, за да мога да кандидатствам за свободни места, ясли и т.н. Щото една майка от Дружба просто ей така писала Кремиковци, и честито - щерката приета, като съответно анулират всички останали кандидатури. Пък ако не стане тука - местим се в Обеля и градината ни става на 15-тина минути с кола, метро вече си имат...

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 01:01 от Cuckoo

# 438
  • София
Малко ви поизпуснах, но компютъра ми със сменения хард диск пак изгърмя, направо  #2gunfire
Виждам, че доста дечица са болнички дано всички бързичко се оправят и ние сме в отбора с редичко акащите, за сега нищо не давам, ще я следя и ако се засили ще предприемам някакви мерки.

# 439
  • София
Момичета, от една седмица на Йони нослето хърка като спи. Нито кашля, нито киха, нито хрема има. Видях, че единия кътник продължава да расте. Пробива 4-тия му връх. Преди като вадеше зъби, пак сумтеше, но сега...цяла седмица стана. Пръскам Куикс, давам коластра и това е.Дайте съвет какво да правя.

# 440
Момичета, от една седмица на Йони нослето хърка като спи. Нито кашля, нито киха, нито хрема има. Видях, че единия кътник продължава да расте. Пробива 4-тия му връх. Преди като вадеше зъби, пак сумтеше, но сега...цяла седмица стана. Пръскам Куикс, давам коластра и това е.Дайте съвет какво да правя.
Даниела е така от 1 месец, но и има вложна кашлица отвреме-навреме. Иначе си спи много спокойно. И на нея са й побебели венците на 2-та долни кътника, но все още никой не се е показал  Sad. Нищо не помага-не се отчайвай! Иначе, ако се покаже хрема, аз пръскам НАЗИК КИДС-сутрин и вечер, не повече от 4 дни!  Peace

# 441
Грация*, честит рожден ден, пожелаваме ти много здраве, прекрасната Мария само да те радва с нови постижения, таткото да те обича и подкрепя!

И посещението на свеки да не те изнерви много

Аз чакам Божидар да заспи хубаво, че да му пусна инхалатора, още кашля и е прегракнал, звучи като че е обиколил дискотеките в студентски град Simple Smile
Момичета, искам да взема нов термометър, Божидар вече не му е комфортно да меря в дупето, върти се и ме е страх да не го нараня, а под мишницата не става, пак шава и го размества. Чудя се дали да е за ушето или за челото, ще се радвам да споделите вие какви термометри ползвате.

# 442
Грация*, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с много любов и положителни емоции! Пожелавам ти прекрасната ти усмивка винаги да е на лицето ти, детето ти всеки ден да те кара да се чувстваш горда майка, а мъжът до теб да те обича така сякаш си единствената жена на света! Весел празник!

# 443
Грация, честит рожден ден! Да си много щастлива, спокойна и усмихната, а Мими само да те радва.

# 444
Грация, честит рожден ден! Много здраве и късмет ти пожелавам!

Роси, аз на Елин никога не съм му мерила температурата в дупето. Нашият термометър е на Браун за ухо. Много съм доволна от него, купих го още като беше малък Йоан.
Чочиии, какво стана с шарката? Оздравя ли Даниела?
Usmivka123, според мен докато не текне нищо не можеш да направиш.
Миласара, разбихме се е меко казано  ooooh! Знаех си, че ще боледува, ама това надмина всичките ми очаквания. Надявам се както обеща хомеопата, нещата да се оправят и да го стабилизира.
Рал, мерси за помощта за iherb. Вчера поръчах пробиотика, които даваш на малката  Peace
Днес вече е по добре малкото диване, цяла сутрин ми реве за шоколад и десерт  Crazy А как вали тук не е истина  ooooh! Какво ще правим цял ден затворени в нас не ми е много ясно.

# 445
  • София
Грация,   bouquet
Пожелавам ти каквото ти е на сърце това да ти е и в ръце! Честит рожден ден!

Роси, и аз в дупето не съм мерила никога, даже не знам как става. Доволна съм от Омрон  за ухо

# 446
Чочиии, какво стана с шарката? Оздравя ли Даниела?
Ооооо, още във сряда й мина шарката. Много леко я изкара, с много малко пъпки, които й минаха само за 1 седмица Peace. Ама се изтормози детето цяла седмица вкъщи  Sad. Утре вече е на ясла  Wink.
Йоан така и не се зарази от Даниела  Rolling Eyes

# 447
Чочии, инкубационният период за варицелата е между 10 и 21 дни след контакт; повечето случаи се появяват между 14-я и 17-я ден. Периодът, в който може да се предаде заразата е 2 дни преди появата на обрива и продължава до пълното излющване на мехурчетата.
На Елин първата пъпка изби точно 16 дни след като се разболя Йоан.

# 448
  • София
Чочиии, Йоана също изкара варицелата, но тогава беше на 9 месеца. Педиатърката и предписа едно хомеопатично лекарство, което се пие след 10 ден от първата пъпка и предотвратява усложненията, които биха могли да се появят. Мисля, че се казваше Vakino toxinum.

# 449
Radina, мерси за инфото  Peace-чела съм го и съм го препрочитала това  Wink. Силно се надявам тези дни и Йоан да се разболее-на 13.10 трябва да се връщам на работа, а някакси още не съм готова за това  Rolling Eyes.
Usmivka123, при Дани нямаше усложнения, но при Йоан може и да има-така че, ще го имам това лекарство впредвид  Wink

Общи условия

Активация на акаунт