моят Даниел днес прави 2 месеца!

Иначе през деня е ламята спаска - през 2-2.30 иска да яде,трудно изтрайва 3 часа,ама то си му и личи.Обаче с това връщане и постоянно оригване е кошмар,все на ръце иска а не го оставям да плаче,че ме е страх да не се задави ако върне и откарваме по 1ч. разнасяне докато се успокои.Брат му обаче страшно ревнив става и вече едвам издържам да не хвана пътя 
Мисли позитивно! 

преди бяха големи,сега са още по-големи и увиснали, ужас...май ще играе пластика по-натам....
Миналия път ми дойде 5тия месец въпреки кърменето. Сега да видим. Още си позволяваме гушкане с мъжо без предпазни мерки (то още пътите на 1ната ръка ми се броят
Не съм давала още.
Сега вече ако искам да станат хубави снимки, трябва да започне да сяда, а това кога ще стане идея си нямам.

Дано 

. Иначе си е жега още, но пък горното положение на нашето легло е много високо и не мисля, че на детето му е топло. Ето виж:
, много съм далеч от мисълта да ограничавам детето - аз не мога да го слушам как плаче, давам когато иска, ако е останало малко време до 3-те часа давам да суче, но е ако е минал час, час и половина - давам биберон или вода. Алекс хапва след къпане в 21 - 21.30 и после спи до 4 - обаче го забелязвам, че яде в просъница и то защото аз го взимам и му давам - мисля си ако изчакам да се събуди тогава да давам, но пък ще трябва да цедя тогава през нощта, за да не прецакам лактацията.
, все си мисля, че няма да са като преди, ама да видим
. А пък цикъл откакто съм родила нямам...
, направо не знам какво иска тая твоя свекърва, както и тая на Чин де...
. Когато се погрижи за внука си, тогава ще си говорим - знае само да се възхищава на детето, ама едно бодинце не му е купила, чорапки дори - нищичко
. Аз обаче не мога да търпя и да подминавам - в момента, в който ме ядоса ще си кажа всичко, което ме мъчи. Няма да спестявам на никой нищо - така, както и на мен не ми се спестяваше когато бях бременна 

Честита месечинка на m-q,честит рожденник и на мама Анелиан
За свекървите да ви кажа,аз показах жълт картон на моята и й казах,ако иска сина й да е щастлив с мен ,трябва и тя да се постарае,за да не се караме заради нея.За щастие не живеем заедно,но това преди не беше пречка да ни насъсква да се караме.