В смях и гукане щастливо расте малкото ЮНСКО дете! - тема 4

• 24 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошли на новите мами  bouquet

Момичета, Дара хем е само на кърма, хем и цикъл имам, не знам това дали е нормално newsm78

МУШМОРОНКО, АНИ, даите съвет за кространажори, моля!

ЧИН, днес Дара яде само на 4 часа...

# 136
Благодаря,китикат.Да ти кажа аз имам кростренажор на НЕО.МНого съмдоволна от година и половина ми е,не го ползвах по време на бременността естествено,но мъжа ми го ползва и не е мръднал всмисъл добре си работи WinkЦикъл и аз имам вече  Laughing Чудя се каква е вероятността от ""извънредно"забременяване сега hahaha

# 137
Привет и от мен!

Деска,дано утре си в по-добро настроение! HugМного правилно разсъждаваш.Аз смятам,че напоследък на децата почти нищо не им се отказва и това не е добре. Peace
М-г,да е жив и здрав Дани!  bouquetКак сте?Как е Стефи?Напоследък не пишете много.

Чинче,пораства ти момчето,да. Grinning

Магнет,и аз викам на моят малчо Жожо. Heart Eyes

Кити,хайде скоро да се похвалиш с подаръка за РД.

Хиберлеа,дано ви се размине! Praynig

Вова,може да се видим. Simple Smile

Шунче,радвам се за вас.Ама и Макс не е лесен,а?! Wink LaughingКак си изкарва кака на почивката?

Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 138
Гостите си тръгнаха и аз хоп пак във форума.
Къдрокоске, твоята колежка ни беше на гости. Казах й че се познаваме задочно.  Wink Те все ме майтапят, че само в БГ Мамма стоя и аз да се похваля какви хубави познанства имам.  Laughing

Кити, аз съвет за кростренажор не мога да дам. Ходя на фитнес от 7г, но от марки уреди не разбирам. То и купуването на фитнес уред за вкъщи ми се вижда малко излишно. Представям си го как след време се превръща в закачалка за дрехи.  Laughing Затова и не съм се интересувала от модели. Но имам хора които мога да разпитам за оптимален вариант цена-качество.  Peace

Деси рецептата за шоколада е вече у мен. Утре ще я напиша.

Ани2, много хубави снимки! Тази със слинга .... ммм.... разкошна е!

# 139
  • Добрич
Добро утро! Хайде, веднъж и аз да сложа кайвето и закуската, не че не ставам рано, но до компа не се добирам.  Wink Та, заповядайте:

Ани, поздрави Биляна следващия път.  Wink
Добре дошли на Ирето и Зара!   bouquet
Китинце, добре си е наддаването, а и както Ани2 е казала, те растат скокообразно, така че нямаш място за притеснение. Мерките на Дара са си супер.  Hug
Десиии, днес дано си предишното Деси.  Wink Hug
Чин, и аз мисля, че расте Нико. Води се по него, друго правило /ако това може да се нарече така/ в този момент на развитие ми се вижда най-добро.  Hug
Хаберлеа, как е Оги?
Хелън, малчо ти е одрал кожата, много е сладък!  Hug
Ехх, исках още, но Вихрен иска цица, ставам.
Хубав ден, момичета!  Hug

# 140
Добро утро!  Simple Smile

Влизам само за малко, че очаквам младежа да се размърда - тази нощ се спа! Мисля че малкия е значително по-добре. Почти не кашля, а и нослето не е текло осезаем Peace
Вчера му капнах по веднъж малко преварена водичка с прополис и вечерта преди лягане сребърна вода - свършиха чудесна работа! пу пу дано с това се разминем
Благодаря за стиснатите палчета мами  Hug

Ех колко е хубаво да се наспи човек! Чувствам се пълна с енергия!

Целувки на всички и хубав ден Hug

# 141
Добро утро!
От няколко дни започвам да чета и аха да пиша и диването ме привиква.Вчера цял следобед е ревал ама здрав рев и аз съм оставила форума на компютъра и цял ден съм била на линия.Проблема с акането се завърна,но е по веднъж на ден и ужасно болезнено,защото чак със сълзи плаче Краси.Днес сме на ваксина и ще помоля педиатърката да му изпише нещо,че направо вече съм пред побъркване.
Хубав ден ви желая,когато мога ще пиша.Надявам се да сте добре всички  Hug

# 142
Добро утро и от мен!
Тина,  Confused Да цункаш Краси  Hug
Кити, ей, как пък не те подмина нещо...На доста кърмещи момичета се възстанови цикълът, но можеше да се забави малко, а да не бърза толкова  Rolling Eyes Пускала съм ви това за менструацията и кърменето като че ли...
Хеберлеа, много се радвам за Оги  Hug
Къдрокоске, благодаря ти за кафето  Hug
Хубав ден днес Стефан ще купува дърва и аз ще съм сама с дечковците.

# 143
Добро утро и от мен.
Августа, и аз си мисля, че там е проблема. Просто децата не знаят какво означава не, не може и т.н. Дори после като се прибрахме в къщи говорихме с Марти по тази тема и искрено се надявам да не позволим Йоана да стане такава. Относно това се възхищавам на сестра ми, защото въпреки че отстрани изглежда строг родител, децата й знаят границата на може и не може.
Кадрокоскеее, благодаря за кафето. И аз сега пия такова. Цяла бременност не пих, ама сега почнах по едно на ден. Аз съм си същото Деси (особено преди голямата жега да ме налегне  Mr. Green) но много болно ми става от такива неща, за които споделям два дни тук и много ги изживявам после.
Тина, гуш за Краси.
Ани2, хубав ден с двете ти дечица. Гледах снимките от почивката ви. То видно, че Явор е сладур, обаче и Румен е много хубав и като гледам по снимките  е доста чаровно и весело дете. Да ги нацелуваш.

# 144
Здравейте, момичета!

Аз влизам пак с въпрос- вчера и двете ушички на Дара бяха с много ушна кал, направо падна парченце жълтичко и аз ги почистих, но с клечка с ограничител, а сега прочетах, че не трябвало Confused, нормално ли е да се оставят ушичките толкова мръсни newsm78

АНИ, чакам инфо за кростренажора Wink Немислимо е да стигна до фитнеса, така че това е единствения ми вариант.

ХЕБЕРЛЕА, радвам се че сте добре!

МАГНЕТ, как сте?

АНИ2, хубав ден с двамата сладки мъже  Hug

# 145
  • София
Привет и от мен Hug

къдрокоске, мерси за кафенцето!

деска, ех, ти удържше досега фронта да не се оставяш на свеки да те ядоса, явно много ти е дошло този път Confused 
И аз съм съгласна, че малко строгост във възпитанието не вреди Peace 

хеберлеа, добре, че имате подобрение Hug

зара, добре дошла  bouquet

Тина, миличкият Краси Sad  Дано да му минава на детенцето вече и да не се мъчи Praynig

Аз пък снощи, като се събудих по едно време, защото Лора мрънка, с ужас установих, че на кошчето и се е покатерила една черна бубулечка Shocked (отначало ми заприлича на семка от диня Crazy и а-ха да я махна - забелязах, че има крака).  Освен, че мноооого мразя всякакви насекоми, само като си представих, че може да полази бебето Sick  Да видите картинка как се буди мъж посред нощ (с крясъци, естествено) да убива гадинката Mr. Green  Откъде се беше взело това чудо, обаче, не знам....

кити, и аз вчера се чудех същото за ушичките и днес прочетох статията...та не знам, но явно не бива да се чистят навътре въпреки всичко Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 09:56 от Sleeping Beauty

# 146
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро,ние сме будни от 5:30  Wink
Ана2 да кажа и аз за снимките-много красиви и сладки деца имаш-пу пу   bouquet
Момичета,спомняте си,че бях писала за повръщането,благодаря на тези,които ми отговориха,но стигнах до извода,че повръщането е реакция от ваксините  Rolling Eyes той често си връща,но едно е да върне малко-2-3 пъти на ден,друго е както беше на всяко ядене-на фонтан  Sad
За возенето в колата-аз се возя отзад,освен,ако не шофирам,оттук един въпрос-къде сте поставили столчето за кола-по средата или зад шофьорското място и с лице напред или с гръб?
Вчера,ако знаете каква глупост направих,почуствах се най-ужасната майка на света  Cry
Бях оставила Янис по коремче да се разглежда и реших да се възползвам да му отрежа ноктите,хубаво,ама точно да последното пръстче той вече се поизнерви и мръдна и така дълбоко го порязох,като се разтече една кръв-2 салфетки напои,а как плачеше милия  smile3518 сигурно ви звучи много сладникаво,но повярвайте сърцето ми се късаше,после и аз се наревах едно хубаво  ooooh!
Кити и аз онзи ден ги изчистих след баня и бяха доста мръснички,но знам,че не е хубаво да се чистят и много често  Rolling Eyes
Хубав ден,без лоши емоции!   bouquet

# 147
здравейте, пиша с една ръка, че само докато яде мога да пиша.

Кити, аз ги чистя, или с ограничител, или с фитилче памук..

Къдрокоске, много благодаря за кафето.

Хеберлеа, радвам се, че огненото момче е добре... Simple Smile

Бюти, ужас, влизат гадините...

Августа, оглеждах се онзи ден  в Борисовата за теб, но не те видях  Hug

Деси, на Нико също много му пипат играчките, най-лошото е че ги пипа на наши приятели детето, което аз много харесвам и не смея нищо да му кажа. После ги изпирам и готово.

Магнет, честита месечинка с мъничко закъснение.

Никола снощи яде в 8, заспа в 9, събуди се в 12- яде и след това се събуди в 6 и пак си хапна, днес реши по-малка пауза 6  часа, а мама и така е доволна..

Хубав ден, ще дописвам.

# 148
Кити, на Йоана също много ушна кал й се събира. Не чисти вътре а само ушната мида. И аз четох, че не е хубаво да се чистят, защото с клечката може да се вкара още по-навътре ушната кал. Също честото чистене предизвиква по-често образуване на ушна кал. Не знам колко е вярно де, но аз не пипам вътре.
Дарка, неприятно изживяване си имала. От там тече доста кръв, спокойно ще му мине на детенце.
Бюти, нали си чувала за капката, от която чашата прелива. Явно при нас капката капна в чашата  Mr. Green А иначе за възпитанието. Ами според мен децата трябва да знаят някакви граници. Дано не се проваля във възпитанието на Йоана, че много ще си се ядосам на себе си.
А като каза гадинки  Sick Ние хем си купихме този Пест Реджект. Уж нямаме гадинки, ама чат пат някоя се заблуждава и намира смъртта си у нас. Аз трепя с чехъла, но после чехъла си остава там върху гадинката и не пипам. МНого ми е  Sick

# 149
  • София
Добро ви утро  Simple Smile
Къдрокоске, мерси за кафенцето  Simple Smile

Дарка, много гадно, и аз всеки път се притеснявам да не го порежа...

За цикъла - аз да кажа, че в крайна сметка още нямам. Лекарят последно ми каза, че това са били лохии, явно се беше объркал колко време е минало от раждането, така че съм в очакване.

Деска, много образно го описа това с чехъла...  Joy

Кити, да ти кажа аз за кростренажора - нашият е Бодифлекс, взехме го от един специализиран магазин в Цариградски комплекс (Дружба). Ще се сетя за името, ако се интересуваш, мъжът ми на първо четене не можа да се сети. Значи ако само ти ще го използваш - според мен можеш да си вземеш който искаш, няма да сбъркаш. Ако обаче идеята е и мъжът ти да се качва - тогава е добре по-хубава марка. Моят мъж е 100кг. и трябваше нещо сигурно  Simple Smile . Също така гледай да са с дълъг маховик, мисля, че над 12 кг, ама да не излъжа, забравила съм. По-дългия маховик осигурява по-добро натоварване на цялото тяло.
Не съм съгласна, че става част от интериора  Simple Smile И аз всъщност от това се опасявах, но не стана така. През бременността не го ползвах, не го ползвам и през лятото, когато ходя на стадиона. Обаче за зимата е безценен  Peace Аз не бих се помъкнала по фитнеси в този ми период поради липса на време, а и без това ми е отегчително и все не мога да се наканя, а така вкъщи във всеки момент - хоп на тренажорчето, пуснеш си музика каквато ти искаш и е супер.

За ушичките - с ръка по време на банята ги мия колкото може, без да влиза вода, а и с клечки съм ги чистила, без да ги вкарвам много навътре.

Общи условия

Активация на акаунт