Момичета, Дара хем е само на кърма, хем и цикъл имам, не знам това дали е нормално

МУШМОРОНКО, АНИ, даите съвет за кространажори, моля!
ЧИН, днес Дара яде само на 4 часа...
Цикъл и аз имам вече
Много правилно разсъждаваш.Аз смятам,че напоследък на децата почти нищо не им се отказва и това не е добре. 
Как сте?Как е Стефи?Напоследък не пишете много.

Те все ме майтапят, че само в БГ Мамма стоя и аз да се похваля какви хубави познанства имам. 
Та, заповядайте:

Немислимо е да стигна до фитнеса, така че това е единствения ми вариант.

Дано да му минава на детенцето вече и да не се мъчи 
и а-ха да я махна - забелязах, че има крака). Освен, че мноооого мразя всякакви насекоми, само като си представих, че може да полази бебето
Да видите картинка как се буди мъж посред нощ (с крясъци, естествено) да убива гадинката 

сигурно ви звучи много сладникаво,но повярвайте сърцето ми се късаше,после и аз се наревах едно хубаво 

Ние хем си купихме този Пест Реджект. Уж нямаме гадинки, ама чат пат някоя се заблуждава и намира смъртта си у нас. Аз трепя с чехъла, но после чехъла си остава там върху гадинката и не пипам. МНого ми е

. Също така гледай да са с дълъг маховик, мисля, че над 12 кг, ама да не излъжа, забравила съм. По-дългия маховик осигурява по-добро натоварване на цялото тяло.
И аз всъщност от това се опасявах, но не стана така. През бременността не го ползвах, не го ползвам и през лятото, когато ходя на стадиона. Обаче за зимата е безценен
Аз не бих се помъкнала по фитнеси в този ми период поради липса на време, а и без това ми е отегчително и все не мога да се наканя, а така вкъщи във всеки момент - хоп на тренажорчето, пуснеш си музика каквато ти искаш и е супер.