Мейдънли,за преместването и аз мисля,че е добър вариянт.За наш срам София също много често спи при нас.Т.е при мен,защото мъжа ми се премества в др.стая-тясно ни е.

Не се вкарвай във филми, сигурно е нещо хормонално и изобщо не е задължително да е проблем със шийката
Я си почивай спокойно, като се завърнеш, ще отидеш да те прегледат 
Само се чудех - нали кърмата е по-доброто за бебето, ако имаш, тогава защо да му даваш АМ? Сега разбирам, че е заради по-продължителния сън. Не знам дали е сигурно, че ще спи по-дълго, обаче...Освен това, според мен до тогава е съвсем възможно нощното хранене да отпадне и без АМ (аз поне на това се надявам 

! 

. И аз съм на мнение, че кърмата е най-доброто за детето, но пък всяка майка си има собствени виждания - сигурна съм, че ако видиш, че не се получава, примерно, веднага би сменила тактиката. Важното е на детенцето да му е комфортно 
, дано по-малко те ядосва
. Ама то и аз като се сетя мъжа ми понякога как ме вбесява 
. Освен това четох, че всяко бебе на определена възраст е готово да пъха по нещо в устата си - за начало това са ръцете 

. Което ме навежда на мисълта, че и вниманието ни вече е двойно към дечицата - колкото повече се движат, толкова повече не би следвало да ги оставяме самички
А за хлебарките
- това за мен е най-гнусното нещо на света - имам страхова невроза от гадини
. та щях да те питам - има ли файда от тоя Пест Реджект - нали беше това, дето го рекламират по телевизията, дето се включва в контакта
. В нас има от тия малките, кафявичките хлебарки - ей колко препарати накупих, наслагах какво ли не и намаляха много, но все още срещам тук-там
. За колко го купихте това?
мерси за кафенцето

, едва отскочих на 2 м да пъхна едни филийки в тостера. Заспиваше само, като е силно гушнат в мен или в плата от слинга (срязах го за поправка) да го нося като торба. Но ако усети, че легло се допира до гръбчето, веднага отваряше очи. Иска ми се да имах такава люлка като хамак, в която да го метна.

Но и аз бих те посъветвала да я пазиш и ако може да не мажеш засега...Казаха ми, че като е толкова малка може и да се обрине и аз сега не смея 
, пък и мисля,че е много малка още, но някоя сутрин или вечер ще й топна крачета 
), в интерес на истината, тези на Бочко също ме заинтригуваха