А коя книга четат в момента децата ви? - 2

• 55 700
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добавих линк в първия пост.  Peace

# 16
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 17
  • Карлово
mari_eta,
благодаря за новата тема.
От прочетените до сега книги от списъка моят (1ви за 2ри клас) каза, че най-много му е харесала "Ние врабчетата". Това ме радва, защото и аз я харесвам, но разбира се, моят прочит е различен на неговия. Дори цитира Драги ми господине ...

Много скоростно "глътна" "Писма на един дакел" на Ст. Пенчева - сладка книжка, която страшно се хареса и на средния (4г).
тези двете книжки и на нас са ни любими.

Сега се чете "Стас и Нели".

# 18
  • у дома
От днес Фридолин -благодарности на Ирина за книжката    bouquet   bouquet   bouquet

# 19
  • Варна
Моят син е маниак, чете няколко книги едновременно. Сега е на "Тримата мускетари", "Мечо Пух" и Приказките на Шарл Перо. Rolling Eyes Laughing

# 20
# 21
# 22

Сега се чете "Стас и Нели".
[/quote]
"Стас и Нели" е върха - една от много любимите ми книги от детството.
Но не помня на каква възраст я четох ? Май че беше към 3-4 клас ?
Моят големият е почти на 8 години; не знам дали няма да му е рано за нея - като сюжет съм сигурна, че веднага ще се увлече, но му става досадно когато има много "непознати" думи.

# 23
  • Sofia
От два дни чете тази книжка. Харесва й.

# 24
  • Карлово
NoID,
читателката е четвърти клас. Peace

# 25

Завърши "Хари Потър и Нечистокръвния принц" и идва да разказва развълнуван колко хубаво е написана книгата, какви описания има и как все едно той самият е бил в книгата. Днес ме навива да започна да чета и аз от първата книга, но едва ли ще стане... Още не съм си изпълнила обещанието да прочета любимата му "Хвърчащата класна стая" - като хареса много някоя книга настоява и аз да я чета (ако не съм я чела). За съжаление не винаги изпълнявам желанието му, защото и мен ме чакат толкова много  хубави книги... А би било добре да чета неговите и да ги обсъждаме, но... денонощието не е 48 часа... Wink

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 22:04 от svet65

# 26
  • София
svet65, препоръчаните от детето книги са с предимство.  Simple Smile

# 27

Трите книжка за Кале детектива. Синът ми е много доволен, и срам не срам и аз се облизвам  Grinning Никога не се чувствам достатъчно пораснала за Астрид Линдгрен.

# 28
  • Sofia
Много странно. Имам предивд като изхождам от себе си на тази възраст, но кой ли ми е казал, че детето ще ми е копие Mr. Green Разбрах от майка ми, че Пипи е изоставена, заради Алиса в страната на чудесата, била по-лесна и приятна за четене. Моите субективни спомени са точно обратните Grinning

# 29
  • София
Моят чете "Историята на Д-р Дулитъл" - моето копие от 1979 година със страхотен шрифт.  Heart Eyes
Светле,  Hug
Никога не се чувствам достатъчно пораснала за Астрид Линдгрен.
Нито пък аз!

Общи условия

Активация на акаунт