Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 23 168
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мириел, утрепА ме!!!!!

Ма тук много празно! А, кажете кво да зяпам. Искам нещо любовно, красиво, с хубав британец, разтърсващо, ей така да ми се иска да не свършва... и да ме кара да мечтая... Ама и аз имам едни изисквания  Laughing
Напоследък трилъри гледах и ми се ще да сменя жанра

# 331
  • КиТ
Rolling Eyes а уж ти гледах списъка бе Плами,явно още не е актуализиран. От един друг филм го скивах,но в Устоите затвърди добрите впечатления.

FlutterЩе ли се откажеш от него и без това си имаш там един чаршаф със заплювки

Шефе не съм с чужд мъж,а с твоя за да му се любуваш   Mr. Green  bouquet

Ми аз сега тая тема го плюх за туй Wink Peace Ма не се отказвам как тъй,аз ти предлагам да делим,ти искаш да се отмятам  Shocked светотатство  Crazy Joy Joy Joy Това за Свръхнагал е невъзможно Mr. Green

Ох Ване аз уж щях да го почвам Спокс,ма други сериали се навъдиха Blush,та за зимната почивка остава  Rolling Eyes

# 332
  • София
Плами, Шпионите започват с финалния си сезон през септември, тъй че зимата тамън ще е приключил целия. Те сезоните са с не повече от по 10 епизода.

# 333
  • Срещу планината:)
 Tired ех що така не искаш да ми го дадеш.Ти пак си бъди свръх нагла просто ще си с един по-малко.Но като ти гледам скоростта няма да да мине и седмица и ще си имаш още 5 плюнки.Смили се над супер скромните дето си нямат никой cry

# 334
  • София
Дю, признавам те! Да си супер скромен в днешно време е трудно и заслужава уважение!

# 335
  • Разпиляна във въображението
Мириел, утрепА ме!!!!!

Ма тук много празно! А, кажете кво да зяпам. Искам нещо любовно, красиво, с хубав британец, разтърсващо, ей така да ми се иска да не свършва... и да ме кара да мечтая... Ама и аз имам едни изисквания  Laughing
Напоследък трилъри гледах и ми се ще да сменя жанра

Наистина любов. Май искам да оплюя онзи, който харесваше Кийра, макар че си е леко за оплюване, че изобщо го прави.

Андрю Линкълн - МОЙ! Ако не е оплют вече де

и

http://www.youtube.com/watch?v=Zk-EboYtFPc&feature=related

# 336
Послучай тръгването на сапунката по телевизията, колегите на половинката са се събрали с мезета и бира да го гледат Whistling

Светът се изврати  #Crazy Вместо да гледат мач (или цици), събрали се на Листопад  ooooh!  hahaha

Ване, не е само колежката... Имам и един роднина, когато отида у тях на гости първата му работа е да ме пита дали гледам "филма", но отрицателният ми отговор не го спира да ми разкаже радините си вълнения около него...  Whistling

# 337
Здравейте!
За добро утро маркирам още един мъж с бъдеще

Mr Matthew Goode

# 338
Сори, миличка Twisted Evil Я  погледни пак Списъка!

Тоз красавец е МОЙ! Така че долу лапите, да няма box

Ване, гледай The Painted Veil - точно размазващ филм, любов, красавци и красавици и т.н.

# 339
Хмммммммм

Сооори уж го гледах 3 пъти
ОК минавам на режим сънища  Party

# 340
Шефе не съм с чужд мъж,а с твоя за да му се любуваш   Mr. Green  bouquet

Разбира се, вярвам безрезервно, че затова си си го сложила.  hahaha

О, Бумър, първа греда!  smile3532

Добрутру!

# 341
О, Бумър, първа греда!  smile3532

Е това е от недоспиване по приятни причини....   love001
Май ще продължа да се придържам в безопасното поле на мацките, че тук за тез мъже стават Пунически войни  #Sniper
Пък аз си ценя кожухчето  hahaha

# 342
О?О? Е, сподели, де, какво сънува?  Mr. Green

Мириел, греда и за теб, Андрю е плюнат от Плами още от първи епизод на "Ходещите мъртъвци".  hahaha Тя не чака, тя плюе!  hahaha

Аре бе, Плами, пусни Еди на Дю, тя верно нищо си няма горката, само една Кийра и гея, дето бяга от затвора.  Joy

Днес ми е много хубав ден, тъй да знаете.

# 343
О?О? Е, сподели, де, какво сънува?  Mr. Green

Еееее нищо особено вчера преглеждах Imagine me and you и нощес си правихме разни неща с Матю за да го утеша... Абе голямо утешаване падна  Joy

# 344
Аха, милосърдие, викаш.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт