Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 23 162
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Сънища мооже Mr. Green Като знам и аз колко сънища съм изсънувала с чужди мъжове Blush

Последно сънувах пак Сам (Уинчестър), гушках го и го утешавах нещо, после целувки-милувки и т.н Blush Помня още, че ме гъделичкаше по врата с косата си, беше ми застанал изотзад и ме целуваше по рамото... Ох, пак си го припомних образно Blush
Явно той е подсъзнателният ми избор, защото само 1-2 пъти съм сънувала Дийн, а съзнателно него повече харесвам. Абе луда работа!

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 10:05 от Red Sonja

# 346
само една Кийра и гея, дето бяга от затвора.  Joy

Ох, бее   rotfImbo

Така като се заговорихте за сънища - скоро не съм си сънувала Секси БийстЪТ  Crossing Arms Липсва ми, много е добър, да знаете  Whistling  Laughing

# 347
Така като се заговорихте за сънища - скоро не съм си сънувала Секси БийстЪТ  Crossing Arms Липсва ми, много е добър, да знаете  Whistling  Laughing

Сега пък ти Joy rotfImbo
Остъй са, като се сетя, че и аз го бях сънувала преди време ooooh!

# 348
И как беше?  Mr. Green

# 349
Ще се поровя да намеря къде го бях описала, ама нямаше сех де Mr. Green

# 350
Жалко, защото много го бива  Mr. Green  Laughing

# 351
  • София
 hahaha hahaha hahaha

Много обичам сутрешно с таз тема да се разсънвам! А и днес е сряда - подходящо време да започне четвъртъкът! Надявам се да не ми се случва да сънувам Бийста, че сигурно ще го гоня с колеца за ужас на фенките му в мамма-та!

Слънчо, около мен никой не гледа турски сериали и направо... как да кажа... приеми искреното ми съчувствие.

Соня, гледала съм "Цветния воал" - поревах, поревах, ама не ме разтърси...

И да ви изплача мъко-щастието си... май, май след месец ще почвам работа. Идея си нямам как ще седя 8 часа зад бюро, но пък това си е моето работно място, за което си мечтаех цяла година лежейки в нас.

# 352
Ване, стискам всички налични палци за работата  Hug Как се седи 8 часа на бюро ли?  Whistling Имам известни наблюдения  Blush

И да знаеш, ако Бийстът те налази по тертип от моите сънища, ще си промениш мнението за него  Whistling

Аа, имах един много забавен сън, смесих ДВ и ИК-то, не съм го разказвала  Sunglasses

Лафех си аз на български с майката на Нина, а Бийстът седеше срещу нас и караше самата Нина да му превежда какво си говорим  Crazy  Joy  Joy
После реших да се кача до квартирата си (в панелен блок тип общежитие, с някакви кошмарни дълги коридори), че ми трябваше нещо си, в асансьора имаше една жена, която изведнъж ми се озъби, т.е. оказа се вампирка  Crazy Извряках от уплах и в този момент от някаква стаичка на стълбищната площадка изскочиха Бил и Ерик в пълно бойно снаряжение (като в последната сцена от сериала, аз съм пророк  hahaha  Joy) да ми спасяват кожата  Joy  Joy

# 353
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

Цитат
Как се седи 8 часа на бюро ли?   Имам известни наблюдения

Подозирам, че по същия начин, по който се и лежи по 24/7 в къщи, ама без мамма-та и сериалите, които вече не мога да търпя. Да бъда домакиня не е призванието ми...

# 354
  • срещу двата комина :)))
Ване , честито за работата. Кво ми говориш за 8 часа, аз вися зад бюро по 9  ooooh! лошото е, че няма никаква работа и се побърквам.
Плами, пусни на Дю-то тоз младеж, бе  Hug виж колко е нещастна тя, нищо си няма  Whistling

# 355
Поля, много готин сън Grinning Викаш бива го Бийста Mr. Green Ще го имам предвид за бъдещи сънища.

Ване, може пък да ти хареса на работата Grinning Дано отговори на очакванията ти Hug

Намерих го съня ми,  Mr. Green

...Имам гости, ама много гости. И аз търча из къщи, пита пека, коктейли разливам. Раздърпана и рошава, с домашните дрехи... Ужас.  ooooh!
Деймън и Мат бяха сред гостите. Имаше и други, ама не помня кои.
Деймън ме прегърна и ме успокояваше, да не се притеснявам, че всичко е супер. Каза да отивам да се преоблека вече, че е време.  Ама много ми стана хубаво, като ме прегърна Mr. Green
Трябваше да тръгвам за сватбата на Кейт и Уилям. Отидох да се обличам, наконтих се невероятно. Тоалета си го спомням - страхотна шапка, рокля със сако и невероятни обувки, а и ръкавици имах - белички до китките.
Като излязох от стаята Деймън изпревари Мат и ме хвана за ръката, и заяви, че той ще ми кавалер. Обаче аз някак си знаех, че не той трябваше да ми е кавалер, а друг, ама не помня кой. И хем ме беше яд, хем ми стана приятно. Луда работа!
А сега кажете не е ли шантаво. Аз изобщо не харесвам Деймън. Как може да го сънувам?!? Силно възмутена съм от себе си!

ooooh! ooooh! ooooh!

# 356
И ти какво, не го искаше за кавалер?  Laughing  Laughing

# 357
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532
И аз не го искам Деймън за кавалер, фенките на Делена много ще ме мразят...

А работата - тя вече ми харесва, просто аз съм работила основно от къщи или университета, или на терен по разни села, та не знам офиса как ще ми се отрази. Дано нещо не се обърка и да си подпиша договора в края на месеца!  newsm12 newsm17 За да мога и да почерпя подобаващо  Drunk

# 358
Ми не го ща за кавалер пък Crossing Arms  Laughing

Ване, стискам палци Hug

# 359
 hahaha hahaha hahaha Сбърканячки!

Ване, браво за работата, ще стискам и аз палци.

И аз съм сънувала Дамянчо, ама за щастие в нормална обстановка, в някакво заведение бяхме, с много хора, няква другарска среща...

Общи условия

Активация на акаунт