Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 468
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и от мен записсс.
Я кажете какво токова сте се разпазарували ,че аз не знам какво да купувам.Два спортни екипа купих и това е.Учебници ще получим и униформа също-задължително се носи.Така че на мен май ми остана само обувки да купя. newsm78 и 10 тетрадки.Нещо да ме подсетите?

# 31
Привет и от мен в новата тема. Лени,   bouquet

На всички наши прекрасни деца желая незабравими мигове в училище!

Малко по малко ме хващат училищните вълнения. То няма как да е иначе - 3 бр. ученици ще изпращам тази година. Не съм хукнала по магазини още, ще го направя, когато малкият тръгне на ясла. С него пазаруването е сложна работа.
Не знам и кога ще има родителска среща в 91 НЕГ. Ако някой е чул - да свирка.

nunty, подкрепям идеята за среща! Мога да се включа и в НПМГ-ска такава - ще го играя старо куче  Laughing

шушоната, влюбих се в хлапето на аватара! А подписът ти искрено ме разсмя  Mr. Green

# 32
Здравейте мами,
цяла година чета темите ви ,но от юни месец се включих  и аз.Искам да поздравя Lennyh за новата тема и за ценната  информация ,която публикува.
Относно въпроса на Anne Lee за родителската среща в 91 НЕГ- ще кажат на  15 септември.На 14 септември ще бъдат изнесени списъците с паралелките,в които са разпределени децата.

# 33
  • София
Привет и от мен Wink
Скъпи мами, пожелавам на децата ни,
една здрава и успешна нова учебна година!
Нека прекрачат спокойни и весели в новото училище на 15 септември, да намерят добри приятели, добри учители.
В избраното училище ще прекарат цели 5 години- нека бъдат незабравими, ползотворни и когато те изминат, децата ни да продължат напред с гордо вдигнат поглед към бъдещето, но обръщайки се назад, да имат скъпи спомени от настоящето училище...
Защото училището не е само сградата, училището  се прави от децата, родителите и учителите   bouquet
УСПЕХ!

# 34
  • Варна
Привет в първата ни осмокласна тема! Lennyh   bouquet

Присъединявам се към пожеланията на Ganis, защото ги е изказала прекрасно   bouquet

Очакваме скоро списъците по класове и информация за родителска среща. Учебници няма да търсим още, по езика доколкото знам ще се купуват общо.

# 35
  • my own world....
Запис в новата хубава тема Simple Smile Еееех, кога свърши това лято!

Среща  - НПМГ-ейска или с всички - все съм ЗА!!

Въпрос към мамите с деца в НПМГ - в колко часа на 15 септември да се съберем (за да си заемем маса в пицарията  WhistlingGrinning

Моята малка започна да ревнува от кака си, казва: е да, само това знаете вече - НПМГ, та НПМГ...все едно аз няма да ходя на училище или пък не трябва и аз на 15ти да се появя.... Crazy Като се сетя, че догодина пак ще се пека на 7-класен огън....... и ми иде да се скрия някъде.....

# 36

Въпрос към мамите с деца в НПМГ - в колко часа на 15 септември да се съберем (за да си заемем маса в пицарията  WhistlingGrinning

И да не друснете едно хоро на "Бяла роза ще закича..."???  Naughty

Откриването, както всяка година, ще бъде в 9.00

# 37
  • навсякъде
Добре дошла Emilly1212   bouquet
Децата ни може да са в един и същи клас
Ще се видим на 14 септември, нали имаме родителска среща, а после като оставим децата в пансиона, Летисия да ни заведе някъде из Ловеч  Laughing

# 38
Здравейте и от мен
Да са ни живи и здрави децата, с трепет да очакват предизвикателствата на новото училище, новите съученици. Сред тях да открият нови приятели, които може би ще останат за цял живот. Лесно да преодоляват трудностите, да запомнят щастливите моменти и в края на 12-ти клас с умиление да напускат този втори дом за тях. Така че ще видим и усетим всичко, което ще преживеят (ех, може и да не е всичко, сигурно ще останат някои тайни).
А за който питаше за родит. среща ма МГ-Варна, на 1.09 е, обаче и аз не съм сигурна 18 или 18:30. Надявам се дотогава някой да го напише в сайта им.

# 39
  • Пловдив
Привет и от мен  Hug

Надявам се лятото да се е отразило добре на всички и с нови сили да посрещнем емоциите, които ни очакват през тази година  bouquet

Ние купихме няколко тетрадки и Обувки (маратонки и кецове  Rolling Eyes) и сега чакаме да разберем нещо повече за учебниците  Thinking

Успех на всички   bouquet

# 40
  • София
Запис в новата хубава тема Simple Smile Еееех, кога свърши това лято!

Среща  - НПМГ-ейска или с всички - все съм ЗА!!

Моята малка започна да ревнува от кака си, казва: е да, само това знаете вече - НПМГ, та НПМГ...все едно аз няма да ходя на училище или пък не трябва и аз на 15ти да се появя.... Crazy Като се сетя, че догодина пак ще се пека на 7-класен огън....... и ми иде да се скрия някъде.....

Добро утро!
Привет Lady A. И в къщи има някаква ревност от малкият към у-щето на бате. Даже на коментарите от страна на големия как да се облече, кога да тръгне и на това, че аз искам да го придружа, естествено за да се срещна с вас мили мами Grinning, се сърди. Понеже тогава таткото принудително ще е извън София в момента съм в дилема какво да правя за 15 септември newsm78.
Но дотогава има време все ще измисля нещо подходящо за да е приемливо за всички.
Аз съм готова и на по-ранна среща, а пък и на по-късна или по-точно "Винаги готов" Joy
Приятен слънчев и топъл ден  bouquet

# 41
крем карамел привет!  Hug Благодаря и на теб за посрещането тук! Да, може и да са в един клас - вие откъде сте?
Знаеш ли кога ще се разбере за стаите? Разпределението - кой къде ще е ?

# 42
  • София
Привет и отмен в първата ни осмокласна тема!  Hug Лени,   bouquet!
Личи си, че 15-ти наближава - развихрили сте се вече! Аз тука няколко дни (цяла вечност) без нет и какво виждам - сума ти страници сте изписали, клубове по интереси сте заформили, нови попълнения прииждат, кипят гимназиални емоции... че и срещичка се организира... Може ли след 12.09 да е? Моля, моля, моляяя!
НПМГ-ейките, да друснете по едно хорце и за мен на 15-ти, че аз и първокласник ще изпращам и много ми е мъчно  Cry, че няма как да се клонирам, че да си изпратя и осмокласника.  Но пък да се сберем с дЯцата преди/след заветната дата - само кажете кога и къде!  Simple Smile
Поздрави на всички!

# 43
  • София
Здравейте и от мен!
Лени, благодаря ти за нова тема и   bouquet  bouquet  bouquet.

За съжаление ние не можахме тази година да отпочинем някъде извън София. Затова
гимназистката се наслаждаваше на нищо неправене, компютър, късно ставане и редки
излези на вън.

Вече иска училище.

Още нищо не сме купували.

# 44
  • Бургас
luss и при нас положението беше същото, но до началото на юли и много бързо ми писна нищо неправенето му и го заточих на село с баба си.  Joy Поне като не прави нищо да е на въздух  Wink

Anna Lee хлапето на аватара е номер две, подписа е специално за него. Като се има на предвид че проходи на девет месеца, а скоро след това и пробърбори...  ooooh!

Ох искам да изнасят инфо вече за родителската среща че поне този път да почна с подготовката по-отрано, и без това харченето ще е утроено.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт