Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 469
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мили мами.
Лятото вече превали и училището наближи.
За моята новоизлюпена гимназистка мога да кажа, че си прочете задължителната литература след доста напомняния от моя страна, но пък за сметка на това тя самата призна, че повечето неща са й харесали. Разбира се и при нас се получава застояване пред компютъра в пъти повече от разрешеното през лятото, но пък не я закачам много много като знам какво учене ще падне първия срок.
Ние сме в ЕГ "Иван Вазов" Пловдив - ще учим немски език, и ако има някой родител, имащ повече информация за родителска среща или каквото и да е друго инфо за училището, учебниците, моля да ми пише /може и на ЛС/.
Слънчев ден, много усмивки и весело настроение на всички.  bouquet

# 46
  • Не съм от тук и съм за малко
Привет и от мен!  Hug   Лени,   Hug   bouquet
Да почерпя, вчера младежът навърши 14. Laughing

Сега се стягаме за НПМГ-ейския лагер.  Sunglasses  Има ли други като нас? Да обменяме опит и инфо... Mr. Green

И аз тази година изпращам първокласник и ще изпусна 15-септемврийската среща, така че за по-ранна съм много ЗА.  Peace
За училищните покупки още събираме сили. : Money: Wink  Но се пообзаведохме с някоя и друга дрешка, да не е без хич.
Хубав ден, момичета!  Peace

# 47
Албена, да ти е жив и здрав порасналия мъж!   bouquet

# 48
Албена, честит рожденник!   bouquet И да не забравите, че трябва да вадите лична карта  Mr. Green Mr. Green

# 49

Сега се стягаме за НПМГ-ейския лагер.  Sunglasses  Има ли други като нас? Да обменяме опит и инфо... Mr. Green

Да е живо и здраво момчето! Много успехи!
Ние също се стягаме за лагер-школата на НПМГ. Моят син ще е в паралелката математика с немски. Преди малко мъжът ми е звънял да пита за последни подробности. Щели да бъдат 2 автобуса. Явно доста деца ще ходят.

# 50
Мерси, момичета.  Hug

И да не забравите, че трябва да вадите лична карта  Mr. Green Mr. Green
Да, сетих се, че предстои такова нещо.  Grinning  Знаете ли, дали има някакъв срок?  newsm78

petiaivanov, когато плащах втората такса ми казаха, че са се записали около 80 деца.  #Crazy  Не беше ясно дали всички ще отидат, но явно бройката е голяма. Надявам се да успяват да ги натоварват достатъчно, да не им остава време за глупости.  Mr. Green  А ние сме математика с английски.  Grinning

# 51
Албена, а да знаеш как стои въпросът с учебниците за 8 клас. Дали има ли вече някакъв списък? Гледам, че и сайтът на гимназията не работи от няколко дни...

# 52
Албена, а да знаеш как стои въпросът с учебниците за 8 клас. Дали има ли вече някакъв списък? Гледам, че и сайтът на гимназията не работи от няколко дни...
Нямам представа, тъкмо се чудех дали ние трябва да ги купуваме.  newsm78  Като се замисля, май само до седми клас са безплатни.  Thinking

# 53
albena ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоя син! Да е жив и здрав, много късмет и успехи! bdbaloni

Срокът за изваждане на лична карта е 30 дни от навършване на годините! Peace

# 54
  • София
Albena, Честит рожден ден на пораснало момче. Здраве, успехи в ученето, много усмивки и щастливи моменти!!!

# 55
  • дълбоката провинция
Привет на мамите "лагернички" Wink

Я кажете, че не мога да преценя времето в планината, суичър за връхна дреха ще е достатъчен ли?

# 56
Албена,да ти е жив и здрав рожденника! bdbaloni

Фортуна,слагай и дълги ръкави,защото наистина в планината е студено,особено вечер.

Благодаря за новата тема.Не съм от най-пишещите,но редовно чета.Радвам се,че отново всички сме тук,заедно и се надявам да ни предстоят още много хубави моменти и радости  през годините.

# 57
Привет на мамите "лагернички" Wink

Я кажете, че не мога да преценя времето в планината, суичър за връхна дреха ще е достатъчен ли?
Аз освен 2-3 блузи с дълъг ръкав и суитчър, смятам д аму сложа и едно яке от тези без подплата. Леко и не заема място. Прогнозата за времето за септември е топло време, но знае ли човек....И понеже разбрах, че ще имат и доста спортни занимания, и съответно пот ще лее Mr. Green, ще сложа повечко тениски. Той моя пубер ми заяви, че блузи с дълъг ръкав не носел отдана, но аз все пак ще му ги сложа  Sunglasses

# 58
Честит рожден ден на момчето на Албена. Да ви е здрав, много успехи, купони и щастие му желая!

# 59
  • Пловдив
Привет и от мен в първата тема за нашите осмокласници  bouquet Дано да им върви по вода през новата учебна година Peace

Албена, да ти е жив и здрав рожденика nbirthday

Hrisinta и аз проверявам периодично в сайта на гимназията за информация, но на този етап няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт