Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 477
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
За личната карта- не знам дали в различните РПУ-та е различно, но на нас, когато вадихме на осмокласника преди месец, ни искаха снимки за визуална справка или нещо подобно, отделно на място правят други, така че най-добре да си носите готови, но във фотото ще кажете, че ви трябват за лична карта. Peace

Потвърждавам  Peace

# 16
Здравейте, момичета. Peace На сайта на нашата ЕГ все още нищо не е качено,затова и учебници не сме търсили.Но ми направи впечатление ,че френските паралелки учат по различни учебници - а,в,д  по едни ,а останалите две паралелки по учебници на друго издателство. newsm78 Някои от вас има ли представа защо е така?
А иначе днес купихме тетрадки :голям формат и речник,дрехи и разни козметики. Laughing Но списъкът ни е доста дълъг,така че ще продължим с пазаруването и през почивните дни. Crazy

pars, може да се дължи на факта, че от френските паралелки, някои учат като втори език английски, а други учат като втори език испански. Но това е само мое предположение, когато забелязах различията в учебниците.

# 17
  • навсякъде
 Hug ето ме и мен тук
Лени благодаря   bouquet
Ние май пазаруването ще го ставим за празниците, че тази година няма да ходим на "септемврийско море" и тъкмо ще се разсейваме по магазините.

# 18
  • Sofia
Ха привет ви и от мен  Laughing.
 Лени, благодаря за труда , който си положила   bouquet.
 На наборите пожелавам много успех в новите училища , и щастлив гимназистки живот  Hug.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 19:51 от Ali_sun

# 19
Привет момичета! Hug Приемате ли нови мами при вас?

Дъщеря ми е приета в Езикова гимназия Ловеч - тази година ще бъде в 8-ми клас! Heart Eyes

# 20

Дъщеря ми е приета в Езикова гимназия Ловеч - тази година ще бъде в 8-ми клас! Heart Eyes

Добре дошла си Емили    bouquet Тук има още мами, чиито деца ще учат в ЕГ в Ловеч  Peace

# 21
Запис и от мен в новата тема   bouquet

# 22

Здравей, Емили. Моята дъщеря и дъщерята на крем карамелчето също ще учат в Езиковата. Моята е английски с немски, а нейната немски с английски. Твоята с какви езици е?

# 23
Здравейте на всички! Благодаря за новата темичка.
Искам да попитам майките на НПМГ-ейците дали знаят какъв е списъкът с учебниците за 8 клас ? Моят син ще е в  математическа паралелка. Сега в къщи са "Радини' вълнения преди лагер-школата.

# 24
Да не ви изпусна от поглед  Hug.
След родителската среща на 12 септември ще имам вече по-ясна представа какво ни чака във Френската гимназия.

# 25
  • варна
 И аз тука  bouquet Подготвяме се вече, нашата родителска среща ще е на 1.09 ,ама съм забравила от колко часа.

# 26
Добро утро! Hug

Благодаря за посрещането и се радвам, че съм с вас!  bouquet

Летисия моята дъщеря е немски с английски. Знаете ли униформите, които видях задължително ли се купуват и носят? Вашите момичета на общежитие ли ще бъдат?

Усмихнат ден на всички! Heart Eyes

# 27
  • Бургас
Здравейте и от мен, предполагам приемате и бургаски попълнения.  Peace

Баткото, Стойко се казва, приет в Гимназия за романски езици - Бургас с ФЕ. Можеше и по-добре да се представи, но мързела е голяма работа. И все пак се радвам, че и без допълнителна подготовка постигна това.  Simple Smile
Аз лично очаквам с нетърпение родителската среща. Отново след 15 годинни ще вляза в същото това училище, ще седна на същите онези чинове, ще срещна старите си учители, ще се видя с новите, които пък се оказаха мои съвипускници, и всичко това този път от позицията на родител.  Crazy
В осми клас учебниците са платени, нали? Забравих вече.  Embarassed

# 28
Емили, униформа се купува задължително и мисля, че е към 100 лева, но не е задължително да се носи всеки ден. Мисля, че има едни тениски само с емблемата на училището, които са по ежедневни. Пълната униформа поне до сега, беше за понеделниците.
Иначе, дъщеря ми не е в пансиона, защото сме си от Ловеч, но на крем карамел е.

Привет, шушоната , учебниците се купуват от нас.

# 29
Летисия благодаря ти за инфото за униформата! Hug Ние сме от Троян! Peace

Дъщеря ми си набави учебници втора употреба, само немския ще купуваме, така пише на листовката, която ни дадоха - организирано от училището ще се взимат.

Общи условия

Активация на акаунт