Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 482
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Честито рождество Христово!
Много здраве и обич в домовете ви!
Много късмет и успехи в делата ви!
Много успехи и слънчево настроение на децата ни!

# 691
  • с/у ОколоМръсТното
ЧНГ!
За много години в здраве и късмет  Hug

Ехо, къде сте...
Има ли учещи осмокласници през ваканцията?

# 692
Ееее Шани, за много години!
Тъкмо днес се чудих къде изпадна темичката ни, но донякъде и аз съм в типична следпразнична летаргия и не се задълбочих много в търсенето.
Нашите осмокласници имаха домашно за ваканцията, което за пръв път беше реализирано по моята рецепта - тоест сядаш за 2-3-5 дни, мобилизираш се - решаваш го и после си клатиш краката цялаааа ваканция!
Та така растат си децата явно и отвреме на време ни чуват. Вече  завършил с математиката и имаше вече само за четене по английски някакви работи.

Пожелавам много успешна и лека година на нашите осмокласници!

# 693
  • Пловдив
За много години!
В къщи учещи няма, но има четящи. Прочете една книга която и подарихме за Коледа и сега започна да чете една на английски език, която вече си е домашно от госпожата.

# 694
  • Бургас
Учещи осмокласници... че какво е това животно  Joy
Спане до обяд и следобед се тюхка че има много домашно, пуска телевизора и чака аз да му го напиша  Crossing Arms
Днес ходихме да вадим лична карта и като се почна "Ама имам мноооого за писане... вчера не писах сега пак..." а пък не се е отлепил от телевизора - пишем една дума и 15 минути гледаме.

# 695
  • София
Хайде за много години и от мен!  Hug
И моето осмокласник учи, та пушек се вдига! Цеееели 8 задачи изреши в началото на ваканцията и много се преумори бедничкият! За останалата част от домашните още събира сили - то имало време! Сутринта, за разнообразие, ги наритах да чистят и ... ох-пъш - още са на втория рафт! (Дали да спомена, че изтупаха килима насред стаята!?  ooooh! ....)

# 696
  • Бургас
 hahaha е ти да не искаш през балкона да го изтупат или долу на площадката Joy  Joy Joy
твоя все пак е решил нещо, а моя синковец при все че последната седмица преди ваканцията беше болен и си спинкаше сладко в къщи още е до кривата круша - по думичка на ден... така както върви ще му трябват още 2хиляди дни ваканция  hahaha

# 697
  • София
ЧНГ! Здраве , късмет и успешен старт в 2012-та година за осмокласниците и за техните майчици!

Днес ходихме да вадим лична карта

Утре и ние ще правим това упражнение. Само не знам трябва ли предварително да се снима или правят снимката на място?

Иначе за ученето, преговаря само немски, прави упражнения и си ги проверява сама с ключа. Нямат ваканционни домашни по нищо, което се възприема буквално.  Rolling Eyes
Няма прояви на излишна инициативност  Mr. Green

# 698
  • Бургас
Снимките се правят на място, само да не забравиш акта за раждане, и копие от него искат.  Peace

# 699
  • София
шушоната, благодаря за отговора.  bouquet
Добре че ми напомни за акта, естествено - бях го забравила Blush

# 700
За много години и от мен момичета. Пожелавам на вас и децата ви най-вече здраве. И нека наборите да завършат годината така както и стартираха - с много успехи.

И моята е от мързелуващите. Хем почти три седмици е почивка, защото последните три учебни дни си беше вкъщи болна. Спи до 4-5 часа, а всеки ден ми обещава, че от утре почвала да преговаря и да пише домашни. Чак преди малко реши да хване да направи няколко теста, защото в неделя е на олимпиада по английски. Сигурно ще мине само с това, а как само си вярваше, че ваканцията ще пише думи и ще прави преговор на взетите до момента Simple Smile

# 701
  • София
Честита Нова Година и от мен!   bouquet
Да са ни здрави осмокласниците, все някак ще завършат! Wink
Относно ученето винаги съм казвала - тъй, тъй няма да учат (това многократно е проверено на практика  Mr. Green), ами поне да спортуват. Затова моите, най-вече осмокласника, сега са се отдали на зимните спортове. Даже толкова са доволни от него ски инструкторите му, че щели от догодина да го взимат да им помага на лагерите. Ако поне си заработва зимните и летните лагерите, ще съм много доволна. Laughing Ако не друго, ски и сърф учител ще стане, гладен няма да остане. Peace  Иначе и тримата ги тресна яко пубертета - кой със закъснение, кой навреме, ама понякога направо е чудо, казвам ви! Направо в знак на протест ще взема да вляза в критическата Crazy

# 702
..... Ако не друго, ски и сърф учител ще стане, гладен няма да остане. Peace  Иначе и тримата ги тресна яко пубертета - кой със закъснение, кой навреме, ама понякога направо е чудо, казвам ви! Направо в знак на протест ще взема да вляза в критическата Crazy

И аз на първота залагам да не останат гладни децата  Joy hahaha Joy
Колкото до второто просто се чудя дали да чакам още с протеста, щото не се търпи - да в питам аз знаете ли, че имало и бебешки пубертет?! Shocked Twisted Evil
Аз досега не знаех, ама и такова чудо има!!!!
С очите си го виждам вече половин месец #Crazy Crazy Flutter

# 703
  • София
Честита Нова Година!

Бъдете живи и здрави и дано за всикчи ни е по-успешна от предходната!

Лени ама ти много кротки деца си имала като за първи път виждаш и чуваш за бебешки пубертет. Mr. Green
мамамилк изчакай малко с критическата  Laughing.

Виждам,че обсъждате личните карти.Ние днес минахме през тази процедура.И слава богу противно на очакванията ми свършихме сравнително бързо.
Отива единия родител с детето и трябва да се носят-Акт за раждане,едно копие на акта,жълтия отрязък от заявлението за постоянен адрес и лична карта на родителя.Ако нямате такова заявление,отивате в общината и срещу 2.50 Ви издават ново.В сайта на МВР пише,че се носи при промяна на постоянния адрес,но на нас директно ни го поискаха.Снимат на място и като първа лична карта е безплатна.

Моето дете и почива и учи.Има достатъчно за домашно,което не може да се направи за един ден.Засега не мога да се оплача,все пак ваканцията е и за почивка.Но ще видим каква ще бъде равносметката в неделя привечер,тогава ще бъде часът на истината...какво е направил и какво не. Mr. Green

# 704
  • Sofia
 За много години и от мен. Да е здрава и успешна новата година , както за гимназистите , така и  за всички нас  Hug.
  Домашни няма ,почивката е пълноценна  Laughing. Сега сме извън София, но набора се е зарекъл, че като се приберем утре започва със задачите  Laughing.
 За пубертета - не ми се говори  Crazy. На моменти положението е... ooooh!.
 За бебешкия пубертет и аз чух преди няколко години, но сякаш почти няма пауза между него и другия  Crazy.
 mamamilk , много си права , най-важното е да имат препитание децата  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт