Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 481
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Вашите деца ще ходят ли на олимпиада по МАТ? Илияна е питала в тяхното училище и госпожата и казала, че не знае да има олимпиада Shocked

Ако сте от София - олимпиадата мина. И в повечето други градове мина. Но май има някои градове, където все още предстои да се проведе през януари.

# 676
  • София
Здравейте момичета! Тъй както ни е обхванало празничното настроение, да ви питам предколедно, ще правите ли личен подарък на новите класни на децата?

Сутринта щерка ми помъкна около 10тина опаковани подаръка за съучениците си и ме втрещи с въпроса: а къде е подаръка за госпожата?
Изобщо не ми и мина през ум, че трябва да приготвя нещо. Наистина, би бил мил жест на внимание, но пък е възможно да бъде възприето и като прекалена любезност.
А ако тя е единственото дете, което няма подарък за класната, сигурно ще се чувства много неловко. Embarassed

Мислех си, че вече са големи и сме приключили с бебешкия навик за масова размяна на подаръци,
но явно външния вид е подвеждащ...

# 677
Синът ми няма да подарява личен подарък на класната. Никога не го е правил. Не знам някой от класа дали ще подарява, но това би било личен негов избор, с който не се чувстваме обвързани.
Аз смятам, че подобно действие има множество недостатъци - като започнем от това да го вземат за натегач и за човек, който успява по “втория начин“. 
Все пак са за първа година заедно и традиции още не са се формирали, така че не би било конфузно само той да не направи подарък. Освен това, в класа децата се самоорганизираха да вземат общ подарък, така че едва ли ще се стигне до такава ситуация.

# 678
  • Пловдив
Вашите деца ще ходят ли на олимпиада по МАТ? Илияна е питала в тяхното училище и госпожата и казала, че не знае да има олимпиада Shocked

Ако сте от София - олимпиадата мина. И в повечето други градове мина. Но май има някои градове, където все още предстои да се проведе през януари.

От Пловдив сме. До колкото успях да открия олимпиадата по МАТ ще е на 06.01.2012г., но на Илияна госпожата нищо не знае, не е информирана и не записва за участие.

# 679
  • София
А при нас всеки теглил "късметче" на кого ще подарява, в това число и госпожата. В рамките на 10-15 лева и днес просто всеки ще подари на този, когото изтеглил.

# 680
При нас олимпиадата по Мат. е днес. Госпожата е казала навреме, но моята няма да ходи. Едно, че е болна и друго, че не виждам смисъл. Нито обича чак толкова математиката, нито е чак толкова добра, че да ходи по олимпиади по този предмет. И да се класира за втория кръг, не мисля че ще мине по-нагоре.

Нашите не са си разменяли подаръци. На класната ще вземат нещо общо, но трябва да е нещо оригинално, защото всичките и класове до сега само такива неща са и подарявали. Дори нещо те да сътворят, но да е оригинално, а не просто отбий номер.

Снощи са имали парти в един тукашен хотел, но моята не можа да отиде. Видях снимки. Прекарали са си много хубаво. Сто пъти и се обаждаха на моята щерка да иде и тя, но все още не е добре и самата тя прецени, че не е добра идея да излезе в снега и студа. Днес пък някои деца, които са от града имаха поръчка бабите им да приготвят питки, баници и разни други вкусотии и ще има почерка в училище.

# 681
  • Бургас
А имате ли наблюдения какво са учили в последната седмица преди ваканцията.
Моят нали е болен и според съучениците му нищо не били правили в час, само си приказвали, имали дори заместничка, че класната им по френски била в отпуск  #Crazy Това възможно ли е въобще. В що за езикова гимназия се е превърнало това  Tired

# 682
При нас си учеха до последно. Имаха си контролни и изпитвания по езика всеки ден, както си е обикновено. Във вторник беше и класното по Мат. Само днес е било по-свободно заради намалените часове.

# 683
  • София
шушоната, и нашите го удариха на уволнение тази седмица - от понеделник с намалени часова и аху-ихи (ама не сме езикова гимназия Wink)! Днес даже не било задължително да ходят, съответно моят не отиде. Вчера събирали пари за подарък на класната, но какво се е случило с него нататък - историята мълчи!  Ма така е, мъжка им работа, като си нямат девойки да въведат стройна организация!  Mr. Green

Момичета, много, много весели празници ви желая!   bouquet Хубава ваканция на децата, да са здравички и добре да си починат, пък догодина с нови сили към нови подвизи! Simple Smile

# 684
  • Sofia
 Нашите учиха нормално първите три дни, вчера бяха с намалени часове , а днес не са учили.
За почерпка и подарък на класната са събирали пари днес , но и моят не е разбрал какво са купили момичетата  Laughing.
 Направиха си коледно парти в МОЛ-а, много им било забавно! Кино , игри , късметчета , въобще - голям купон  Laughing.
 И да се присъединя към пожеланията на Дракончето за безгрижа ваканция и весели празници  Hug.

# 685
  • София
Весела Коледа! Щастливи празнични дни, изпълнени с топлина, обич и уют!Здраве, късмет и благополучие във всеки дом!

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 12:30 от Есенна соната

# 686
  • София
Весела Коледа! Щастливи празнични дни, изпълнени с топлина, обич и уют!Здраве, късмет и благополучие във всеки дом!

И от мен, момичета, весела Коледа!!!

# 687
Честито Рождество, мили мами!  Hug
Ваканцията е хубаво нещо  Laughing Приятна и пълноценна заслужена почивка пожелавам на всички!

# 688
  • навсякъде

Честита КОЛЕДА

# 689
Честита Коледа на всички форумни мами и техните близки! Желая ви много, много здраве, любов и хубави емоции!

Общи условия

Активация на акаунт