Бургаски мами:) - 2 част

• 28 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Анито имам въпрос към теб, в една друга тема доста се коментира за плащането за секцио в МБАЛ, много мами като мен се ориентират къде да родят, а ти си дала пари на Душепеев, би ли споделила 500лв. ли е тарифата за секцио в МБАЛ, мисля че е важно всеки да си претегли нещата плюс и минус на двете болници и лекари, и вземе осъзнато решение знаейки какво му предстои? Моля те не казвай , че той не иска и кой колкото има и реши, всички искаме конкретни цифри за да съпоставим разхода в двете болници?

# 631
Suzito85, ами не нямам никакви проблеми да чукам на дърво,но просто защото си мислех да родя в Девата след големи размисли и дилеми и си мислех,че ако си платиш избор на екип имаш някаква сигурност до някаква степен.Иначе смятам нормално да си раждам и мен другото,което ми е(не ми се смейте  Simple Smile),че неискам при мъж да раждам..срам ме  е  Embarassed ,макар че те хората цял живот с това се занимавали ама...

# 632
И на мен/като на N.I.A./ ми е интересна всякаква сравнителна информация за двете местни болници.

Иначе смятам нормално да си раждам и мен другото,което ми е(не ми се смейте  Simple Smile),че неискам при мъж да раждам..срам ме  е  Embarassed ,макар че те хората цял живот с това се занимавали ама...
  еее, разсмя ме с тез притеснения - ти затова ли искаш избор на лекар? А не си ли ходила до сега на прегледи при мъж гинеколог и мислиш ли, че като дойде момента ще те интересува дали се чекнеш пред мъж или жена?

Момичета, още е във фаза "замисъл", ама как ви се струва
СЛЕДВАЩА СРЕЩА на 15.окт.2011г - събота някъде преди обяд пак от 11.00ч - нали не е работен ден?
за място още мисля, а и предложения приемам

# 633
  • Burgas
Ехооо, здравейте и от мен! И аз най-накрая да се разпиша...то откакто си взехме малкия в неделя си е една малка лудница...все не остава време за нищо, а пък като легне да спи следобед и аз гледам да полегна да си почина..Но днес пак отиде при едната баба за 2-3 дни и аз ще си почивам и ще гледам да свърша още някой ангажименти, свързани с наближаващото ми раждане...че то не остана...
Да се отчета-ходих  на преглед в понеделник на ЖК - всичко е ОК, бебето е около 3кг в позиция за нормално раждане, а после си взех резултатите от микробиологията и ми показва, че всичко е ОК, въпреки че си имам обилно течение....изписаха ми профилактично Гино певарил-3 глобули.
Последното ми решение е да раждам в ДМ, без избор на лекар(дано всичко е ОК и Господ да ни пази), а за епидуралната упойка ще решавам на място.
Иначе смятам нормално да си раждам и мен другото,което ми е(не ми се смейте  Simple Smile),че неискам при мъж да раждам..срам ме  е  Embarassed ,макар че те хората цял живот с това се занимавали ама...
Аз дори си мисля че ако се падна при някой от Мъжете АГ в Девата ще ми е много по спокойно.
Бонбонче, дано всичко е наред с теб и бебето и като минеш преглед при някой да се разпишеш бързичко , че да не те мислим...
Преди малко се прибрахме - бяхме с един приятел на кино/късна прожекция/, а после и на кафе и то утрото приближи... Утре сигурно ще спя до обяд Whistling
Влади, браво на вас...ходи сега и си почивай че после трудна работа да намериш свободно време..
Дейзи и Краси, успех утре на ФМ ...ще стискаме палци за розови гащета   Grinning
Женка, не се тревожи за килограмите , важно е всичко с бебоците да е наред..пък после ще му мислиш...
Гери, браво и за твоите моми Hug
Утре ще отида до МБАЛ за запис на тонове...и миналата седмица ходих и бяха много любезни...
Хайде  отивам да си полегна малко и после пак ще ви чета...

# 634
за епидуралната упойка ще решавам на място.

и аз все се колебая - с или без епидурална?! newsm78 #Crazy
Да, на теб малко ти остава:) Пожелавам ти всичко да мине нормално, без всякакви усложнения и без адски болки! Peace И после да разкажеш подробно като другите родили мами наскоро, които бяха приятно обяснителни в темичката. Да знаеш - ще те разпънем и теб от въпроси Crazy

Ама аз щях да забравя - момичета, всички, на които предстои преглед, ФМ или др.изследване - успех и да се похвалите с добри вести!

Бонбонче, как си?
А Гери, Ваня и Жени - добре отглеждани бебоци си имате в коремчетата!  bouquet

# 635
  • На морето!
Suzito85, ами не нямам никакви проблеми да чукам на дърво,но просто защото си мислех да родя в Девата след големи размисли и дилеми и си мислех,че ако си платиш избор на екип имаш някаква сигурност до някаква степен.Иначе смятам нормално да си раждам и мен другото,което ми е(не ми се смейте  Simple Smile),че неискам при мъж да раждам..срам ме  е  Embarassed ,макар че те хората цял живот с това се занимавали ама...
Оооо, повярвай ми, така ще претръпнеш, че въобще няма да ти пука. След раждането има и визитации, когато пак те оглеждат подробно. Накрая, към третия ден ще са ти огледали влагалище, гърди, ще са те изпишквали и т.н. и на теб въобще няма да ти пука. Казвам го от личен опит- аз също съм много притеснителна. Ето, в петък ще ми вземат секрет за МБ и ужасно се смущавам от това. Всеки път преди цитонамазка се притеснявам така. Кофти ми е, още повече сега, когато имам и течение, но ще се преодолявам някак си.
Успех и стиснати палци за всички от мен  Hug
И да попитам- при Миринчев лудница ли е след отпуска му, по принцип винаги е лудница, но сега сигурно е още по-голяма?
За епидуралната- аз съм за, Симеон родих така, живот и здраве и второто искам да е нормално раждане с епидурална.

# 636
О-хо, Menina, загуби се ти някъде в страниците Hug
Сменила си аватара Wink А предишният беше ли твоя снимка или много романтично гледам на нещата и си ме метнала с картинка?

# 637
  • На морето!
О-хо, Menina, загуби се ти някъде в страниците Hug
Сменила си аватара Wink А предишният беше ли твоя снимка или много романтично гледам на нещата и си ме метнала с картинка?
Хехе, не, не беше моя снимка. Смятай се за преметната  Mr. Green И на тази не е моят силует, да не кажеш, че не съм те предупредила.

# 638
Момичета,благодаря ви за милите думи.Ще дадем отчет с Крис. Peace
Дали пък на това дете не му е неудобно това мое седене по цял ден в офиса.Не се спира,ама изобщо.Докато съм на работа толкова рита,че не мога да отместя мислите си от него.

# 639
За срещата, ако се чувствам добре ще дойда и аз, но тази сутрин от 4.20 съм будна с жестоки болки и все още ги чувствам, но са поносими. Ако ми е такъв ден не мога да мръдна от леглото Sad

# 640
Дали пък на това дете не му е неудобно това мое седене по цял ден в офиса.Не се спира,ама изобщо.Докато съм на работа толкова рита,че не мога да отместя мислите си от него.
deyzi, в неправилна насока мислиш - добре си му е на детето, ама иска да ти помогне с работата, з ада свършиш по-бързо Wink

За срещата, ако се чувствам добре ще дойда и аз, но тази сутрин от 4.20 съм будна с жестоки болки и все още ги чувствам, но са поносими. Ако ми е такъв ден не мога да мръдна от леглото Sad
   Дано не само за срещата, а по принцип да се чувстваш добре, че току виж съм започнала да организирам срещичките по домовете на залежалите се мами Crazy Laughing Joy

# 641
Аз с тази бременност се побърках - в някои дни имам ужасни болки, в други повръщам, иначе се чувства прекрасно  Laughing
Моят мъж много се смее с мен.

# 642
Здравейте момичета:)

Слад каратък едночасов сън виждам сте писали и ви изчетох:). браво радвате ме много. За срещата съм за с две ръце за сега.

jeni_r - радвам се, че всичко с бебето ти е наред. Да на теб малко ти остана. Стискам палци всичко да е все така наред и да си мине лекичко всичко:). Да пишеш и утре след тоновоете. То всъщност от девети месец колко често се правят тези записи?

Чакаме днес и alex да се разпише след прегледа при Попов:)

Бонбонче - как си? Ако имаш силно течение по-добре помоли някой да те закаря до болницата, щом мъжа ти ще се прибере късно. Дано всичко е наред - да пишеш.

# 643
  • Across the Multiverse
Момичета, как се казва групата във ФБ?
Няма да я намериш,тайна е.Прати ми на лични как да те намеря и ще те присъединя. Laughing
ОК Simple Smile И защо цялата тази потайност, да не вземе някой външен примерно да прерита за нашата група?  Mr. Green
Gigito, защото има мами, които все още са в нелегалност и не разгласяват, че са бременни. Sunglasses
Ами аз това го вземам предвид. Тя ако групата се казва "Януарски мами" примерно колкото и да е тайна като ти излезе на стената, че си се присъединил ясна работата... А ако се казва "Обичам живота си" Simple Smile примерно няма нужда да е чак толкова тайна. Затова питах как се казва да знам дали искам да ми излиза на стената... Simple Smile

# 644
  • Където морето целува небето...
Аз съм по-добре - да се похваля де. Гледам в темата за ДМ публикували новият график и новият д-р Илиев е плътно там. Интересно ми е, че Танчето пита много пъти за него, но никой не и отговори. Еми добре, ама ако отидеш да раждаш и е той..... странно е, че няма информация. Ние сме проучили всички до 9то коляно и си мислих, че при който и да се падна няма проблем, но сега  newsm78. Аз освен дъщеря му да пише за него друго не намирам  newsm78. Ето за това хората избират екип...
(Издразних се и си го излях)

Общи условия

Активация на акаунт