Бургаски мами:) - 2 част

• 28 899
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Gigito, за групата във фейса - проверявах от профила на мъжа ми - нищо не се вижда и не излиза. Самона мойта си стена естествено през моя профил виждам инфо.

И да не забравя - близка на моя приятелка продава кошара.
Слагам линка, ако някой се интересува от нещо конкретно мога да питам.
http://prodavalnik.com/detska-kosharka-lyuleeshta-burgas-i-regiona-i2589263

Аз съм по-добре - да се похваля де. (Издразних се и си го излях)
Suzito, добре е, че се оправяш Laughing, ама не разбрах какво те издразни, че липсва инфо за новия доктор Twisted Evil

# 646
Gigito,направих групата "тайна" с идеята да не се разбира от приятелите ти,че си се присъединил към нея.Членувам и в две "затворени" и там ако се присъедини нов член е видимо за приятелите му.
Suzito85,ама Танчето е упорита и на два пъти пита. LaughingАз досега си мислех,че като не отговарят в темата поне го правят на лични,нали все пак имат поне две явни служителки пишещи там.Но очевидно не са отговорили на Танчето на лични. ThinkingРадвам се,че си по-добре. Peace

# 647
хахахаах  Joy Joy Joy ами упорита ще бъда ми за дози д-р Илиев. Как нали трябва да знаем всичко, ама никой не ми отговаря. И мен това ме дразни. Виждаме да, че дъщеря му добре го " рекламира", но все пак. Може и да е добър лекар, ама ние искаме всичко да знаем нали момичетаааааа Simple Smile

Suzito85 - радвам се че, си по-добре. Да се пазиш повече и да пиеш витамини:)

# 648
Момичета не се ядосвайте, да ви кажа моята тактика каква е:
1) проучваш от къде е док;
2) влизаш при мамите от дадения град и ги засипваш с въпроси.

п.п. така процедирах с Хубчев, та да го проуча:))

# 649
Нелка - на теб ти се отдават въпросите:)Simple SmileSimple Smile Какво научи за Хубчев, ако може да ми кажеш?

Макар, че много много не вярвам на форумите. Защо ли? Ами нали предната бременност точно на форумите се доверих, че Дорийска е " много добър лекар", но накрая загубихме бебето от нейното опитно следене.

# 650
Еййй Танче, само заради теб досега не го бях споменала, и ти първа ме нападна:))
Отказвам тук да коментирам, всеки има своя истина, свое виждане и взема своите решения. Всяка една е решила къде и при кого да ходи, важното е като излезе от кабинета да е удовлетворена и да заспи спокойно затова няма от какво да се тревожиш, знаейки че това е твоя лекар, а аз просто не избрах той да бъде моя, което не го прави лош!

# 651
Не Нелка не те нападам. Просто ми е интересно. Моля те да ми кажеш, ако трябва на лична или по скайпа. Благодаря ти предварително:)

# 652
Аз също имам лоши спомени от бургаски гинеколози, но това е, приела съм каквото било - било и  утре съм на поредния преглед в София.

# 653
  • Където морето целува небето...
Ами Влади издразних се, защото няма никаква информация. Нито в сайта на ДМ, нито тук, нито нещо в гугъл намерих. Направих си труда да прочета постовете на дъщеря му. Честно казаноне ми направиха никак добро впечатление тези реклами. Нищо против - може да е много добър специалист човекът, но да се дадат факти тогава. Колко време е работил в МБАЛ?
Издразни ме, че Танчето пита няколко пъти, а дъщеята само даде инфо, че и на частно преглежда. От ДМ никой не и отговаря.
NIA.M не намерих тема на мами от Видин.

# 654
Лелее ще си издерем очите за този и за онзи доктор. Я по-спокойно бе мамита. Ясно, че нивата на хормоните непрекъснато варират, ама така само се надъхваме излишно. Чета, чета и извода , който си направих е следният. Докторите хич даже не ги е еня както се казва какво ще пише за тях по форумите .Взимат си паричките и си спят спокойно. Само ние тук като удавници за сламка се хващаме ту за този , ту за онзи с мисълта, че сме намерили правилния човек, който ще отговори на всичките ни въпроси и ще ни обърни нужното внимание. Направо ми се повръща от цялата тази селска идилия в родния ми Бургас. И после като отидеш да се запишеш на ЖК в 4 месец те питат'' Ама защо, чак сега идваш?''.  И с една въздишка те приема при него, все едно че ти прави услуга. Отвратена съм. Те да са благодарни че живеят на наш гръб  и то от такива като нас, които искат всичко да им е наред с бебето и ходят и дават луди пари ту за фетални морфологии, ту за биохимични скриининги. Абе..... каквото и да напиша е излишно.

# 655
Разсмя ме, аз като отидох в 7г.с. и д-р Бояджиев ми заяви - ама ти много рано си дошла  Laughing Че и си с близнаци, веднага ми отписа бременността. Стна ми много смешно, хич не ме е обидило или нещо друго държанието. Вече не го приемам присърце.
Въпреки това ме записа на ЖК, пусна ми изследванията и след много увъртания и болничен ми написа, който от 1.10 трябва да подновя.
Относно информация - научих се да търся нужното от медицинска документация - прецентации и т.н. Проблемът е, че чета по 4-5 пъти преди да хвана смисъла, но знам какво става в организма ми, подготвена съм и какво ми предстои.
За разлика от преди години, освен лекаря и ние самите можем да се информираме от интернет. Не говоря само за форуми. Има множество медицински статии за развитието на ембриона по седмици, показатели и т.н.

# 656
Абе, Танче, що вървиш с един ден назад - нали и датата на последния МЦ и на термина ни съвпадат? Да не си объркала нещо лентичката? Crazy Или аз да съм объркала Embarassed

# 657
Влади и аз го забелязах това разминаване в дните ни по лентичката, ама нямам идея къде е грешката. Какво ти пука хахаха Joy Joy Joy. Да не би да имаме различна продължителност на цикъла, ако сме го отбелязвали това де  newsm78. Много се задълбочаваме май  hahaha

# 658
  • Бургас
Сигурно сте ги направили по различно време на деня, и се променят по различно време.
На мен хич не са ми ясни тия лентички Simple Smile

# 659
Аз изфабрикувах още една пробна лента и пак излезе същото!!! Танче, да знаеш в твоя телевизор е екстрата Joy Joy
Знаете ли как мога да пусна една анкетка за следващата среща за избор на заведение - като тези за избор на име на тема?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт