Бургаски мами:) - 2 част

• 28 875
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Мамчета заповядайте в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613914.msg19843878#msg19843878

АМИ СЕГА КАК ДА ПРЕХВЪРЛЯ АНКЕТАТА ОТ СТАРА ТЕМА В НОВАТА  newsm78 newsm78 newsm78 ПОМАГАЙТЕ

ОХ МАМЧЕТА ЩЕ МЕ ИЗВИНИТЕ, НО МОЛЯ ВИ ГЛАСУВАЙТЕ ОТНОВО В НОВАТА ТЕМА. В ТАЗИ СЪМ СПРЯЛА ГЛАСУВАНЕТО. НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ МНОГО, НО НАИСТИНА НЕЗНАМ КАК ДА ПРЕХВЪРЛЯ АНКЕТАТА Embarassed

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 16:28 от tania_burgas

# 706
  • Across the Multiverse
Ами тя тази не е заключена, няма ли да я доизпишем до 50-та стр.?  Thinking

# 707
да да нека си попишем докато я заключат. аз просто реших да създам нова тема малко по-раничко:)

# 708
  • Across the Multiverse
Ама сега и тя стана една... половината пишат тук, другите там...  Laughing

# 709
  • Бургас
Здравейте, мами!
Аз одеве звънях, за да питам за резултатите от хистологията и доктора каза, че всичко е нормално.
Сега чакам средата на другата седмица, за да видим какво става с урината и секрета. Simple Smile
Дайте да допишем тази и утре сигурно ще сме стигнали 50 - така и ще се преместим в новата.

# 710
Здравейте мами,извинявам се,че така нахлувам в темичката ви и нз дали тук е мястото но,искам само да кажа,че продавам синьо столче за хранене на Бертони направо ново за 30 лв!Моето момче е вече голямо и не го ползваме а и като беше малък не го обичаше много!Нека ако някой  има интерес да ми пише!Лека вечер на всичкии!   bouquet

# 711
Ходила съм на това училище за бременни на ул. Райна Княгиня.Интересно беше . Виждам ,че обсъждате темата за Гамишев- исках преди 2 месеца да се запиша при него на ЖК , но ми отказа под предлог, че заминава в Германия на обучение. Дали е заминала или не, незнам.

# 712
inlove, ти на безплатното ли ходи или на платеното? Колко теми си посещавала там?

А за Гамишев- може в Германия да се специализира за ваната Wink
Нито една мацка ли няма лични впечатления от него ? (освен Менина де, тя вече ни разказа  Hug)

# 713
Привет Hug.Аз,имам лични впечатления за него Simple Smile,тои води моята и на една приятелка бременността.Беше ми препоръчан от негов колега от София,и като цяло съм доволна от него.Винаги ми е пускал изследванията които трябва да се правят без да се прави на интересен и т.н ,но е малко разсеян  LaughingОбяснява ти подробно каквито въпроси имаш към него  Peace.Единственото което ме разочарова от него е,че бях му казала че искам да родя при него ,и тои съответно ми отговаряше че няма никакъв проблем.Но като доиде момента се разбра че избор на екип било само за секцио,а не за нормално раждане и съответно трябва да родя при които се падне на смяна Naughty,останах много разочорована,и ако тогава минаваше собственика на болницата да ни пита дали сме доволни от всичко ,щях да си изкажа своето недоволство Stop.А така се бях настроила че ще съм при него и просто като ми го съобщиха на рецепцията че няма стане ми минаха болките Embarassedот притеснение,и наи вече като знаех кои е на смяна направо изпаднах в шок.Много му се ядосах,че ме е заблуждавал толкова време,тои мн добре знаеше че раждането ще е нормално,и тои самия така ме уговаряше.Че това е мнение за д-р Гамишев. Crossing Arms

# 714
  • Бургас
Gami6ev be6e parviq, koito me pregleda, za da ustanovi bremennostta mi. Nikoga ve4e nqma da stapq tam. V 8 sedmica ne samo 4e ne vidq sar4iceto, ami i me izpravi kosata, 4e v matkata mi imalo neizvestno za nego obrazuvanie. I tova na vaginalen ehograv. 2 dni po kasno Mirin4ev mi pokaza tupka6to sar4ice na koremen ehograf. Naistina li ne vidq plodniq sak ili se opita da me varne pak na platen pregled, neznam. Samo pomnq 4e nqkolko dni predi Koleda mi minaha kakvi li ne misli prez glavata, svarzani s "neizvestnoto obrazuvanie". Dobre 4e se vmaknah v grafika na Mirin4ev, 4e da izkaram 4ove6ka Koleda. Sori za latinicata, no kirilicata ne raboti.

# 715
  • На морето!
Кирова, кой те прие в ДМ и при кой роди?
Момичета, темите трябва да се изписват до 50та стр. Избързваме много с пускането на нови и се получават по 2 активни теми едновременно. Ще ни заключат и двете накрая.  Peace

# 716
  • Където морето целува небето...
Аз за Гамишев имам наблюдения само от спешния ми прием в ДМ. Мога да се изкажа положително за него.
Това, че не може да избереш екип за нормално раждане сега го чувам. В предвид, че съм говорила с АГ-то за това ми е странно. И за това ще трябва да се пита. Ще пробвам в темата за ДМ, а ако не пишат ще питам и там. Кирова на теб като влезе да раждаш ли ти го казаха това. До колкото знам се дава по-рано някакв заявка newsm78.

# 717
Здравейте мами, да кажа и аз нещичко за Гамишем .Принципно за следене на бременност,и всичко покрай нея ,като изследвания и тн. всичко е точно ,но малко не си вдига телефона ,т.е не му пука много когато го търси някой пациентка.Сузито наистина за нормално раждане неможе да си избереш екип ,ако евентуално не си се уговорила със самия АГ т.е ако плащаш плащаш на ръка не отиват паричките във касата на болницата PeaceА и повечето АГ от Девата не са денонощно на разположение ,аз като бях я питала моята преди да родя ,ако почно да раждам да и звъня ли и тя веднага наостри уши"ама ти аз ли изкаш да те израждам" (естествено за пари) и като и казах Не и тя: "ами тогава аз немога да бъда денонощно на твое разположение...."Та товазнам аз за ДМ
Много хубави новини започват да валят тук FlutterБраво!Нека е все така! И всички мами и томбачета са здравички Hug
Лека вечер!

# 718
  • Бургас
Добро утро, мами и бебчета!
Как сте?

Желая лек ден на всички ни!

# 719
Здравейте. Laughing
Ние вчера се завърнахме щастливи и уморени от София.Красето е много щастлива защото и потвърдиха за мома.То и аз май повече се радвах за нея отколкото за себе си.Но да си признаем,че при две момчета си е необходимо и едно момиченце за утеха. Laughing
Моят младеж е с перфектни размери и дълги бедра,което за мен си е задължително за един мъж.Да е висок,висок. LaughingМного съм доволна от Томова,излязох от кабинета й напълно уверена и спокойна,че всичко е наред с мен и бебето.Струваше си пътуването.Имам и много хубав диск със клипче и снимки.
С Красето се пошматкахме из Софето,разгледахме "ИКЕА".Много ми хареса магазина,аз отдавна съм фен на марката,но магазина надмина очакванията ми,страшна подредба и декорация.Разгледахме кошарките,има доста изчистени и опростени модели от дърво по 85,115лв.Имат много хубави дюшечета,възглавнички,завивки,чаршафчета и т.н.
Ами това е,момичета.Хубав ден ви пожелава една щастлива бременна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт