Танче, видях, че си прехвърлила вече дадените гласове от анкетката в новата тема! Аз като гледам как върви гласуването – ще трябва скоро да ми обясните къде се намира въпросната Каристо/дето е пак на ваша територия/. 
. Ама сигурно и аз съм си виновна, 'щото като излязох в 9.30ч се прибрах в 16.40ч, за да си взема едно хапче и пак навън... 
Няколко приятелки ми върнаха на запитването за него и само две са имали някакъв досег – на едната е бил член на екипа за секциото й и след това е минал веднъж на визитация, а другата е ходила веднъж на преглед при него. Мнението/независимо едно от друго/ и на двете съвпада – изключително вмимателен и съобразителен, смятат, че е добър специалист, но не са го посещавали често или имали кой знае какви проблеми, за да са категорични в преценката си. Дано се включи още някоя дружка, попадала на него.
И мами с младежи – не се оплаквайте, че ние к’во ще ги правим тез’ моми, ако си нямат принцове в околията?! Важното е, че растете в крак с месеците и че нещата са о’к!

!!!
поздравления, че беб е о'кей, ама ми се върти в главата, че мадама чакате, а ти сега пишеш, че за пола нищо не е споменал док'?!
Много добре изглеждаш.То когато си заета,работеща жена и майка дори хапвайки си гориш калорийки в опити да съвместиш всичките ангажименти.Аз лично с първата бременност не работех,по цял ден се излежавах и си угаждах на ядене,а бе само за мен си мислех.Сега не мога да си позволя да си легна когато ми се иска,да спя докогато ми се иска,ходя на работа,съобразявам се с грижите,които изисква детето от мен,гледам да не сдам съвсем положението и като съпруга,ангажирана съм и с училището на детето и с воденето му на тренировки..Ама да ви кажа,че съм оформила такава купчинка пране за гладене,че не останаха дрехи в гардеробите,а половинката си прави оглушки да ме отмени.А купчината колкото и изкусно да успявам да я удържа скоро ще ни затрупа както си спим.Ще се глади. 

с не-качването в последните месеци, когато по принцип е най-тежко. Аз до тук съм + 8-9 кг.

Препоръчани теми