Бургаски мами:) - 2 част

• 28 900
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Танче,Влади,големи сте образи. hahaha Joy Joy Joy
Гледам аз последна публикация в съседната тема на бъдещи русенски мами се мъдри наша Таня.Викам си,е бременна е,нищо,объркала е темите,но не-тя прави разследване и там.Танче,не мога да спра да се смея.Опасна си. hahahaАко се съюзите с Нелка ще ги разбиете всички. Laughing
Ели,кой те ядоса така? Confused
Гледате ли Факторът?

# 661
Здравейте мамчета Simple SmileЧета че искате мнение за д-р Попов.Моя приятелка с която бременеехме по едно и също време и води цялата бременост и роди при него  :peac.и е много доволна от него и от грижите на целия екип в болницата,само добри неща съм чувала от нея за него.Е болницата не е като Девата но не е и нещо ужастно.тя ражда секцио и нищо не е плащала освен 2 лв за проверка на здравните осигуровки Simple Smile,чак неможех да повярвам като ми го каза,нали всички си искат и чакат своята"почерпка" Naughty.Ако нещо специално ви интересува мога да я поразпитам по-подробно Peace.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 23:49 от Кирова

# 662
  • Бургас
Здравейте, мами!
Завърнах се от преглед при Д-р Попов, който ми отстъпи Алекс преди да влезе тя, за което съм й безкрайно благодарна.Д-ра ме прегледа отвсякъде и освен ниска плацента, друго не установи.Взе ми и секрет и пробички, които утре ще нося и ще си чакам резултатите.
Каза, че бебче върви малко напред и засега всичко изглежда нормално.Прегледа беше някъде около 40 минутки.
Благодаря на Алекс още веднъж!  Hug

# 663
  • Бургас
Шоколадово бонбонче , много се радвам, че си успяла да се прегледаш и нищо обезпокоително не е установил Попов. А каза ли, на какво се дължи кървенете, какви са възможните причини ?

# 664
Бонбонче,радвам се,че не е нещо сериозно.Надявам се,че се чувстваш по-добре и по-спокойна. Peace

# 665
Е Дейзи - ама и ти как нио надушваш само Simple Smile

Бонбонче - радвам се, че всичко с теб е наред както и с бебето.

Влади - зарежи тези лентички:)

# 666
  • Където морето целува небето...
Бонбонче радвам се, че всичко е наред. Пиши после за резултатите.
Кирова може да видиш в мненията на потребителят, като влезеш в профилът и.
Днес нещо не усещам бебчо и започнах да се притеснявам. Как ще дочакам до петък ако не се размърда... незнам...

Уф забравих да питам кой ще ходи на лекцията за кърменето?

# 667
Аз изфабрикувах още една пробна лента и пак излезе същото!!! Танче, да знаеш в твоя телевизор е екстрата Joy Joy
Знаете ли как мога да пусна една анкетка за следващата среща за избор на заведение - като тези за избор на име на тема?! newsm78

ВЛАДИ АЗ НАПРАВИХ ЕДНА ПРИМЕРНА. МОЖЕ ДА МИ ПРАТИШ ИМЕНАТА НА ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ДА ГИ ВЪВЕДА В АНКЕТАТА ИЛИ МОМИЧЕТА ДАЙДЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ:)

МОМИЧЕТА НАПИСАХ НЯКОИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ. ВСИЧКИ ТЕ ОБАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ АКО КАЖЕТЕ. ДАЙТЕ ДА УТОЧНИМ ДАЛИ ЩЕ СА ТОВА И ДА ГЛАСУВАМЕ

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 22:52 от tania_burgas

# 668
  • Бургас
Бонбонче радвам се, че всичко е наред. Пиши после за резултатите.
Кирова може да видиш в мненията на потребителят, като влезеш в профилът и.
Днес нещо не усещам бебчо и започнах да се притеснявам. Как ще дочакам до петък ако не се размърда... незнам...

Уф забравих да питам кой ще ходи на лекцията за кърменето?

Няма какво да чакаш, тази вечер ако не се размърда, утре отивай да го видят  Naughty
Макар, че сигурно като легнеш и се успокоиш, и то ще се обади  Hug

# 669
Кога почнахте да ходите на училище за бременни? Защото аз гледах няколко, но ми се струва още рано да се запиша.

# 670
Здравейте мами,

Шоки, няма за какво да ми благодариш, ще се радвам ако съм била полезна  Hug Много сладка дъщеричка имаш, ние си поговорихме хубавичко с нея отвън, кукличка е малката   love001
Питахме я ще помага ли на мама да сменя памперси на бебето, а тя ни вика, че и памперси щяла да сменя и чурки щяла да сменя...  Laughing (нали бебето имало чурка... )

А за моя преглед - гледахме бебенцето двамата с доктора, показа ми освен обичайните неща и нещо ново за мен - мозъчето вече се е разделило на 2 полукълба и се вижда една линия посредата на главичката  baby_neutral за пола нищо не можа да каже, защото дупенцето беше много ниско и не се виждаше добре, а аз разчитах да ми потвърди или ...  
И аз ще пия феро фолгама и трябва да ям червено месо.. заради хемоглебин 106 .. Имам и белтък в урината и увеличени левкоцити, та сега трябва да пускам Урокултура.
Бебенцето ни е 420гр.

Кирова, би ли попитала приятелката си за отношението на акушерките  и анестезиолога, ако е имало такъв на раждането й и за хигиената в болницата. Тя как е раждала?

Отказвам тук да коментирам, всеки има своя истина, свое виждане и взема своите решения. Всяка една е решила къде и при кого да ходи, важното е като излезе от кабинета да е удовлетворена и да заспи спокойно затова няма от какво да се тревожиш, знаейки че това е твоя лекар, а аз просто не избрах той да бъде моя, което не го прави лош!

Ниа,  за вземеш своето решение, ти сама търсиш мнения от форуми (както писа по-горе за Хубчев) , така че няма нищо лошо да споделяш впечатленията си, за да има откъде другите да почерпят информация  Peace

# 671
  • Across the Multiverse
Аз изфабрикувах още една пробна лента и пак излезе същото!!! Танче, да знаеш в твоя телевизор е екстрата Joy Joy
Знаете ли как мога да пусна една анкетка за следващата среща за избор на заведение - като тези за избор на име на тема?! newsm78

ВЛАДИ АЗ НАПРАВИХ ЕДНА ПРИМЕРНА. МОЖЕ ДА МИ ПРАТИШ ИМЕНАТА НА ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ДА ГИ ВЪВЕДА В АНКЕТАТА ИЛИ МОМИЧЕТА ДАЙДЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ:)

МОМИЧЕТА НАПИСАХ НЯКОИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ. ВСИЧКИ ТЕ ОБАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ АКО КАЖЕТЕ. ДАЙТЕ ДА УТОЧНИМ ДАЛИ ЩЕ СА ТОВА И ДА ГЛАСУВАМЕ

Аз предлагам ГроУша да се промени на ГроЛша все пак Simple Smile

# 672
Добро утро момичета:)

Gigito  - поправила съм си грешката  Embarassed Embarassed Embarassed

alexa_ - много се радвам, че всичко с бебето ти е добре. Браво за жеста, който си направила за Шоки. Това е много добра постъпка:)Simple SmileSimple Smile

Шоки - как си днес?

Ако няма да променяме нищо по анкетата може да гласуваме:)

# 673
  • Burgas
Добро утро и от мен!Тъкмо си викам днес ще си поспа колкото ми душа иска и хоп...ококорих се рано-рано...ама то винаги така става..
Бонбонче, Alexa много се радвам че всичко с прегледа е ОК , дано и резултатите от изследванията ви са така..
И аз по едно време пих Ферофолгама за 20 дни - и резултата беше много добър...от хемоглобин 95 стана на 123.
Сузито, не се тревожи за бебето ...сигурно си поспива повечко....нали и в коремчето спят както като се родят-почти непрекъснато. И аз оная вечер така като се събудих посред нощ да ходя до тоалетна и като се замислих, че не съм усещала бебо от обед и се вкарах и аз в един филм....взех да си по бутвам корема оттук-оттам, ставам , лягам , пия вода, студено мляко...и накрая се размърда...и като се почна едно мърдане...после не мога да заспя Simple Smile
Танче, пратете ми една покана и на мен за фейсгрупичката... Simple Smile
Хайде , хубав ден от мен и целувки по тумбачетата..

# 674
  • Бургас
Добро утро!

Не се установи от какво е зацапването, което според доктора е с тъмножълтеникав цвят и затова ми взе секрет и пробички, та да видим те какво ще покажат.
Алекс, каква си финна  Laughing А иначе моята дъщеричка е много приказлива и от малка е такава.  Laughing
Радвам се, че всичко с бебче е наред.На мен доки ми каза днес да отида до "Лина" срещу "Космос" да дам едните пробички, да дам и урина някаква и след това да отида в другата лаборатория на Републиканска, за да дам друга проба, аз вече се омотах къде какво ще давам честно казано.Те пробите той ми ги взе и всичко си е налице, а аз само урина трябва да давам, ама се обърках на Републиканска лабораторията за какво ме праща и къде беше точно тя.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт